VVV-Venlo

Voorbeschouwing Sporting ST- VVV-Venlo

Het is dan eindelijk daar: VVV-Venlo gaat weer een oefenwedstrijd spelen! Morgenavond om 19.00 uur zal VVV-Venlo aantreden tegen de amateur van Sporting ST uit Swolgen.

Het zal de eerste wedstrijd voor de Venlonaren worden na de corona onderbreking en in de tussentijd is er veel veranderd op en naast het veld. Spelers zijn vertrokken, spelers zijn aangetrokken en de jeugd heeft een grotere rol gekregen binnen de selectie. De eerste wedstrijden zijn er om vanalles te testen en het zal dan ook interessant zijn om te zien hoe Hans de Koning zijn voorbereiding zal doen in vergelijking met Maurice Steijn en Robert Maaskant.

Vragen over speelwijzen en tactiek is nu nog niet aan de orde voor ons, maar ook nog niet voor de Venlose formatie. Het is vooral heerlijk dat we weer aan de slag gaan.

Opstelling VVV-Venlo

Zoals aangegeven is dit lastig te zeggen. Je hebt te maken met verschillende achterliggende redenen om spelers wel/niet op te stellen. Sommige spelers komen uit de jeugd, sommige spelers zijn nog niet helemaal wedstrijdfit en andere spelers zullen zich een helft moeten bewijzen aan de technische staf.

Jafar Arias kwam van FC Emmen, Guus Hupperts van Lokeren, Lukas Schmitz van Wolfsberger AC – hij geniet nog van zijn vakantie nadat de Oostenrijkse competitie onlangs is afgelopen. Gelmi werd natuurlijk binnengehaald na zijn huurperiode en Arjan Swinkels kwam over van KV Mechelen.

Hans de Koning speelde behoudend voetbal vanuit een defensief oogpunt. Hij kwam uiteraard in de winterstop, maar hoe hij dit seizoen gaat spelen ligt volledig aan de aankopen en wat de visie is van de oefenmeester. We gaan het zien.

Sporting ST

Sporting ST uit Swolgen is de tegenstander. ST Sporting kwam in het seizoen 2019/2020 uit in de 5e klasse op zondag. Ze eindigden dat seizoen op de 11e plaats en zullen dit seizoen in de zelfde klasse uitkomen. De club is in 2010 voortgekomen uit een fusie tussen SV Swolgense Boys en VV Top ’27.

Live

Deze wedstrijd is natuurlijk te zien op het Sportpark in Swolgen, maar deze kan maar bekeken worden door een beperkt aantal personen en deze wedstrijd is ook al uitverkocht. De hele wedstrijd wordt tevens Live uitgezonden door L1 op hun Facebook-pagina.

Wij wensen VVV-Venlo heel veel succes in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Sporting ST! FORZA VENLO

6 Responses

  1. Beeselse Bergbeklimmer

   Nee, hij speelt de 2e helft. Weliswaar tegen de lammen en de blinden, maar hij oogt erg technisch, speelt met gemak mensen vrij en passeert makkelijk. Leuk talent!

   1. Godfried

    ik zag t ja. komt iig actiever over dan neudecker. maar goed. nr. 11 van de 5e klasse adgelopen jaar…

   2. lucien1978

    Ik denk dat die proefspeler niet geschikt is voor VVV . Een leuke speler maar veel te weinig fysiek . Die gaat ondersneeuwen tegen eredivisie clubs .

    Daarbij hebben we al Neudecker en Janssen. Zelfde soort spelers .

    Mocht hij wel gehaald worden dan denk ik voor jong VVV .

    Hij heeft wel potentie maar nog niet voor het 1ste

   3. MikanJ

    Ik was echter positief verrast door het optreden van Wassim Essanoussi in de eerste helft. Creatieve middenvelder met veel lef.

Leave a Reply