Voorbeschouwing Vitesse Arnhem – VVV

Komende zondag staat alweer de allerlaatste competitie wedstrijd van het seizoen 2012-2013 op het programma. Een uitwedstrijd naar Vitesse Arnhem. Een ploeg die dit seizoen ook de nodige roerige momenten heeft gekend. Na de overname door Merab Jordania is het met de club uit de Gelderse hoofdstad steeds beter gegaan. Dit seizoen leken de Arnhemmers zich zelfs tot het einde te mengen in de strijd om het kampioenschap. Maar duidelijk is wel, zie ook PSV Eindhoven, dat je met geld geen titel kunt kopen. Het seizoen is voor trainer Fred Rutten dan ook niet echt geslaagd.

Voor VVV-Venlo is het vooral zaak om ongeschonden uit deze laatste wedstrijd te komen. Geen blessures en kaarten want die tellen normaal mee in de playoffs. De eerste wedstrijd in Venlo eindigde in een overwinning voor de Venlonaren.

Komende donderdag staat de eerste uitwedstrijd in de playoffs, hoogst waarschijnlijk tegen Go Ahead Eagles, op het programma. En gezien de eerdere confrontaties dit seizoen (0-3 vriendschappelijk en 4-4 in de beker) wordt het tegen de Eagles moeilijk genoeg om het eredivisieschap met weer een jaar te verlengen.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen, Röseler, Ramsteijn en Lewakabessy

Middenveld: Ammi, van Haaren, Rado en Türk

Aanval: Nwofor en Linssen

Leave a Reply