VVV-Venlo

Voorbeschouwing VV Reuver-VVV-Venlo

Vier dagen na de nederlaag tegen Willem ll in Tilburg staat de volgende oefenwedstrijd alweer voor de deur. Aankomende dinsdag is VV Reuver op sportpark Dijckerhof de tegenstander van VVV-Venlo. De wedstrijd tegen VV Reuver begint om 19.00 uur.

De wedstrijd tegen Willem ll afgelopen vrijdag was een mooie gelegenheid om te kijken waar het team nu staat. VVV begon goed aan de wedstrijd en kwam dan ook op een 0-1 voorsprong. Na de rust moesten de Venlonaren echter twee tegendoelpunten incasseren en werd de wedstrijden alsnog met 2-1 verloren. Geen slechte prestatie tegen de nummer 5 van het afgelopen seizoen, maar duidelijk werd wel dat er nog een paar versterkingen bij moeten komen voordat de competitie gaat beginnen. Nu staat dus de wedstrijd tegen de amateurs van Reuver op het programma.

VVV-Venlo

Welke namen hun opwachting mogen gaan maken is nog niet bekend. Op de afsluitende training was er een vrijwel volledig fitte selectie te zien. Alleen proefspeler Nezar S’rifi trainde nog apart van de groep en Bram Verbong was afwezig. Joshua John werd gewisseld afgelopen vrijdag met een lichte blessure, maar hij kon vandaag gewoon volledig meetrainen en het is de verwachting dat hij gewoon kan gaan starten tegen VV Reuver.

In de wedstrijd tegen Willem II begon VVV-Venlo in een 4-1-4-1 formation met Post als verdedigende middenvelder en het zou goed kunnen dat morgen met dezelfde formatie gestart wordt om de automatismen in te slijpen.

Daarnaast speelt de O21 morgen ook een oefenwedstrijd tegen MVV Maastricht O21. Er zitten op dit moment veel jeugdspelers bij de selectie en de kans bestaat dat er enkele jeugdspelers met dit team mee zullen spelen. Wie dat zullen zijn, daar komen we morgen achter.

VV Reuver

Tegenstander VV Reuver komt uit in de Vierde klasse zondag. Reuver zal dus iets beter zijn dan de tegenstanders van Sporting ST, maar er zit ook nog een aanzienlijk verschil tussen Reuver en een club als EVV. Het zal dus een wedstrijd worden waar mogelijk wat nieuwe formaties uitgeprobeerd kunnen worden en er lekker gecombineerd kan worden, maar De Koning kan er ook voor kiezen om zekerheden te gaan inbouwen. Daarbij krijgen ook de testspelers de kans om te laten zien wat zij kunnen en in hoeverre zij van waarde kunnen zijn voor de ploeg van Hans de Koning.

Live

Voor de supporters die niet aanwezig kunnen zijn in Reuver, zal de wedstrijd tegen VV Reuver ook weer live worden uitgezonden op de Facebookpagina van L1.

Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de oefenwedstrijd tegen VV Reuver! FORZA VENLO

7 Responses

 1. off topic: Kees Jansma laat bij VI bij de voorspelling van de nieuwe competitie VVV samen met Fortuna degraderen. Dat hij veel verstand heeft van voetbal staat buiten kijf. Maar hij is supporter van ADO, dus daarom zit hij hier sowieso mis, en hij dacht ook dat Ronald Koeman zeker bondscoach zou blijven en niet naar Barcelona zou gaan… Niets is zo lastig als dingen voorspellen in het voetbal!

  1. Koelie

   https://www.vi.nl/video/meestervoorspeller-jansma-ik-denk-dat-het-spannender-dan-ooit-wordt-in-de-top

   Hij zegt het zelf ook al het is bijna niet te voorspellen met de transferwindow nog bijna twee maanden open.
   Een logische volgorde, maar Fortuna laatste zal wel niet gebeuren. Hij heeft een punt dat wij met het kleinste budget zullen moeten stunten om niet onder de streep te komen. Afwachten wat ADO en RKC nog gaan doen en of het ons nog lukt om versterkingen te halen.

 2. De Realist

  Een redelijk onzinnige oefenwedstrijd als je het mij vraagt. Zo’n wedstrijd speel je 5 a 6 weken voordat de competitie begint en niet een kleine 3 weken voor de competitie. Na deze wedstrijd tegen een vierde klasser weten we nog totaal niet waar we staan. De tijd begint te dringen, als je de eerste wedstrijden geen punten haalt ga je achter de feiten aanlopen en gaat het een heel zwaar seizoen worden.

 3. mats

  Waarom speelt Gelmi niet op de plek van Kum?
  Lijkt nu net alsof hij helemaal niet op de lijst voor basiself staat? Leek mij toch een beste vervanger van Röseler. Terwijl Swinkels meer het type Kum is. Hoop dat zo’n wedstrijd ook gebruikt wordt om met het duo Swinkels-Gelmi te oefenen.

  1. allemaoldnbergop

   Dit is puur de opstelling waarmee gestart werd tegen Willem II, daaraan kun je verder geen conclusies binden. In de loop van de komende twee weken zal wel duidelijk worden wie het centrum gaan vormen.

Leave a Reply