Voorbeschouwing VVV-Venlo – Achilles ’29

Na het debacle tegen Telstar heeft VVV-Venlo weer een thuiswedstrijd op het programma staan. Zaterdag om 18.45 uur is Achilles ’29 uit Groesbeek de tegenstander. Het zal de eerste betaald voetbal wedstrijd worden tussen beide ploegen.

Een totaal onbekende tegenstander dus voor de Venlonaren. Enige bekende zal Freek Thoone zijn. De linksbuiten speelde jaren voor Leunen en SV Venray. Daarnaast was hij trainer van de C1 jeugd van  VVV-Venlo.

Achilles ’29 heeft deze competitie nog niet echt van zich doen spreken. Ook niet zo verwonderlijk gezien de begroting en de financiële problemen die al na een paar maanden aan het licht kwamen.

Bij VVV-Venlo is het te hopen dat de technische staf geleerd heeft van de opstelling tegen Telstar. Ook de komende wedstrijd leent zich uitstekend om te beginnen met de fysiek sterke spits Leon de Kogel gezien het feit dat Yuki weinig tot geen potten kan breken in het centrum van de aanval. Misschien is het ook eens tijd om Travis Cooper een kans te geven. Technisch niet de meest begaafde voetballer maar wel een met inzet en doelgericht.

Laten we als supporters komende zaterdag weer 90 minuten achter het team staan.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Gijzen, Post en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Yuki

 

20 Responses

 1. Venske

  En nu maar hopen dat onze spits De kogel ook op de juiste manier gebruikt gaat worden. Buitenspelers , de achterlijn halen en voorzetten, en niet, zoals die twee, Wolters en Reimerink de laatste wedstrijd deden, constant , zoals Robben dat doet, naar binnen trekken en gaan voor eigen succes.
  Waarom speelt die Thoone eigenlijk niet voor VVV…. Ik las dat Polman, zoon van, een talentvolle spits van Venlose bBoys naar Fortuna gaat…

 2. Goodie

  Ik zou die Thoone halen. Jongen uit de buurt, en zegt:” normaal sta ik bij VVV op de tribune, nu speel ik in de koel”.

  Voetballend goede speler, de gevaarlijkste voor morgen.

 3. Meuske

  Zoals gezegd benieuwd naar opstelling en instelling van sommige spelers want ze moeten niet denken dat ze zo maar even winnen van Achilles. Mocht VVV spelers halen moet je spelers halen die er direct staan en geen talenten of spelers die het bij Achilles leuk doen en toevallig uit de buurt komen. Dusseldorp en cornuiten hadden toen ze Hoesen konden halen beter hun best moeten doen,daar hadden we nu veel plezier aan beleeft i.p.v. een voetballende spits die niet kan scoren en een statige spis huren die geen ballen krijgt van de zijkant. Laten we hopen op een feestje morgen al is het alleen al voor de kinderen die helemaal verkleumd op de tribune staan. Come on Venlo

 4. ruudje62

  Tja,zoals al zo vaak,we zullen het morgenavond wel weer zien wat ze er van maken en of ze er vertrouwen uit kunnen putten,mssn moet trost maar eens beter achter zijn oren krabben en eens meer pressie tonen in het spel…come on vvv

 5. Ruben

  @RuiverCity We waarderen deze stukjes enorm, maar kan iemand mij vertellen waar deze opstellingen wekelijks op gebaseerd zijn?? Balkestein en Fleuren zullen bijvoorbeeld al helemaal niet mee doen deze wedstrijd!

 6. RuiverCity

  @ruben
  Omdat de trainer pas vlak voor de wedstrijd de opstelling definitief vrij geeft blijft het altijd een ‘veronderstelling’ als je de voorbeschouwing er ruim van te voren opzet.

 7. Venske

  Wat een opstelling lees ik in het dagblad. Weer een elftal zonder spits… Hoe kun je het bedenken. Waarom wordt De Kogel dan gehuurd, als je met een systeem speelt waarin hij niet past? En mocht hij niet worden opgesteld omdat hij niet goed genoeg is, wat hebben onze scouts dan slecht hun werk gedaan. Ik vrees dat Achilles voor een verassing gaat zorgen ( voor mij al geen verassing meer) .

 8. socrates

  Wordt het niet eens tijd voor wat andere fotoverslagen op de beginpagina? Dat we zijn gedegradeerd en dat sommige fans van nederlandse en van germaanse huize het niet erg vinden om met hun onsmakelijke bierpens op de foto te gaan is me inmiddels bekend. Het wordt ook wat aandoenlijk om regelmatig los te gaan op bestuurders en technisch verantwoordelijken van vvv als je je eigen site niet eens actueel kan houden.

 9. Zeker wete

  En zijn we nu tevreden??
  Ik wel maar het spel was zeker niet beter dan vorige week. Het verschil is simpel. We maken er nu 2 en de tegenstander (die beter was dan telstar) maakt er geen.
  Op naar de rest van het seizoen.

 10. Zeker wete

  Idd Socrates. De site wekt niet de indruk een échte fansite te zijn. Naast de véél te negatieve wedstrijdverslagen doet het fotoverslag van de wedstrijd tegen Eagles ook geen goed. Haal die fotorapportage er eens vanaf.

 11. beek

  Wat ik regelmatig zie: vrije trap VVV bij de middellijn. Bal wordt teruggespeeld, dan nog verder terug naar de doelman. Die schiet de bal weg en de tegenstander heeft de bal. Hopelooooooooooooos.
  Als je zoiets in de eredivisie doet: okay, want daar is bijna elke tegenstander beter, maar dat doe je toch niet tegen die amateurs uit Groesbeek!!
  Reimerink was vandaag veruit de beste VVVer. Tuerk valt me tegen.

 12. Meuske

  Tuurlijk is iedereen blij met deze overwinning maar denk dat we tegenwoordig al snel blij en tevreden zijn met ons VVVke maar is hier sprake van een stijgende lijn of incidenten op zichzelf. Weet zo 123 niet wie de volgende tegenstander is maar er gloort weer hoop aan de horizon voor misschien een derde periode. Denk dat de Kogel er toch ook wel 1 of 2 ingeprikt had vadaag en wat zelfvertrouwen had kunnen tanken tegen deze tegenstander. Mijn weekend kan niet meer stuk. Come on Venlo

Leave a Reply