Voorbeschouwing VVV-Venlo – Almere City

Vrijdagavond staat de thuiswedstrijd tegen Almere City op het programma. Almere City speelt al jaren in de marge van het betaalde voetbal. Jaren geleden onder de naam FC Omniworld, maar men veranderde de naam al vrij snel naar de plaats waar men speelt. Almere City heeft een begroting die vele malen minder is dan die van de Venlonaren. Potten heeft men in al die jaren nog niet kunnen breken.

Bij de Venlonaren  is men zich langzamerhand bewust geworden van de huidige situatie. De concurrenten om de eerste 5 plaatsen zitten ondertussen ook niet stil en behalen wel de punten waar VVV-Venlo die de laatste weken behoorlijk heeft laten liggen.Trainer René Trost kondigde afgelopen week aan dat het zo niet langer kon. Maar welke maatregelen hij heeft genomen is onduidelijk. Bepaalde spelers die ver onder de maat spelen kan hij gewoon niet passeren, want een alternatief is er niet.

Degenen die afgelopen maandag naar Voetbal International hebben gekeken werden door René van der Gijp weer eens met de neus op de feiten geduwd. Ook hij zei dat een team, dat niet werkt, geen felheid, geen passie heeft nooit potten zal kunnen breken. En dat zijn precies de ingrediënten die de Venlonaren al meerdere seizoenen achter elkaar missen. VVV-Venlo is geen team dat passie, strijd en de wil uitstraalt. En dat is voor spelers op dit niveau toch wel het minste wat je van hun verwachten mag.

Het wordt dan ook hoog tijd voor een ander beleid. Niet alleen maar behendige en snelle spelers scouten maar eens letten op fysiek en vooral passie!

Hoeveel mensen morgen nog de moeite nemen om de Koel te bezoeken? Naar verwachting zal het gemiddelde qua toeschouwersaantallen in werkelijkheid (!) schrikbarend zijn. Hopelijk trekken de beleidsmakers hier hun conclusie uit ….

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Ascroft, Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Sevinc, Turk en Schroijen

Aanval: Reimerink, Rajcomar en Gijzen

15 Responses

 1. Meuske

  Dit is weer een positieve en inspirerende voorbeschouwing op de wedstrijd, wat heb ik er weer zin in gekregen na het lezen van deze opzwepende woorden”NOT”!!!!. Jij weet het stadion wel vol te krijgen met deze sterke one liners. Man ben eens positief en steun je club en probeer het in ieder geval tot een redelijk goed eind te brengen. Je zult nu supporter zijn van Sparta en zo de nacompetitie in moeten gaan, dan heb je echt reden tot klagen. FORZA VVV FOREVER.

  1. Ben

   Ik ben het met je eens, maar wat RuiverCity schrijft klopt helaas ook. Wellicht wordt het toch een leuke avond en winnen we een keertje fors met 4-0 of nog beter. FORZA VVV!

   1. De Koel

    Ja Ben, ik ben het ook altijd met iedereen eens. Lekker gemakkelijk, heb je nooit discussies en hoef je geen moeite te doen om een eigen mening te vormen…

   2. Zeker wete

    Ik ben het niet helemaal eens met RC maar wat ik nog erger vindt is de toonzetting van het verhaal. Ik heb het vaker gezegt en ben het Meuske eens.
    Dit lijkt vaak eerder op een anti-VVV site. Kritisch zijn is prima vind ik en soms helpt het als je een keer vloekt maar als een artikel (dat volgens mij toch door velen gelezen wordt) structureel zoooo -negatief-gekleurd is, dan kan ik niet anders concluderen dan bovenstaande. Jammer want ik vind de site echt wel de moeite waard.

   3. Ben

    Laat ik duidelijk wezen: ik ben het totaal niet eens met je, maar ik respecteer je mening. Veel plezier dadelijk! FORZA VVV!

 2. Venske

  Dat wordt weer een heerlijk avondje genieten van terugspeelballen op onze keeper. Wanneer begint dit elftal eens echt te knokken? Ze kunnen het wel, gezien de thuiswedstrijd tegen Eindhoven, maar dat was dan ook de enige keer!

 3. brise continu

  deze discussies van Ievel, Betsy, Mats en co gaan boven mijn spuitmondje…ik haak af…gelukkig vanavond weer kijken:
  so you think you can play football….

  psssst…zo ff sprietse!!

 4. mats

  3-3 tegen Almere City…voor eigen publiek. Whahahahahaha gelukkig hebben Goodie, Zeker Wete, Koelie en Brise vast wel weer genoten. Denken jullie aan jullie jaarlijkse bosje tulpen voor Berden?

Leave a Reply