Voorbeschouwing VVV-Venlo-Borussia Mönchengladbach

Op vrijdag 4 september om 19:00 uur staat voor VVV-Venlo de laatste oefenwedstrijd op het programma voordat de competitie weer van start gaat. De tegenstander in die wedstrijd is Borussia Mönchengladbach, in de strijd om de Herman Teeuwen Memorial (HTM).

VVV-Venlo

Voor de Venlonaren staat niet alleen de sportieve eer op het spel, maar ook een morele plicht. De supporters van VVV waren namelijk niet te spreken over het spel van hun club tijdens de oefenwedstrijd tegen SV Straelen afgelopen zaterdag, en willen tegen Borussia Mönchengladbach verbetering zien. Welke spelers dit moeten gaan doen, heeft trainer Hans de Koning nog niet prijs gegeven, maar op basis van de afsluitende training lijkt het erop dat de trainer kiest voor de sterkst mogelijke opstelling. Alleen Arjan Swinkels en Simon Janssen ontbraken bij deze afsluitende training. Of zij er vrijdagavond wel bij zullen zijn, is nog even afwachten. Verder zullen de Venlonaren met een fitte selectie aantreden tegen Borussia Mönchengladbach. Ook was er een proefspeler te bewonderen op het trainingsveld. Helaas is hier nog niet veel over bekend en is het dus afwachten totdat hier meer nieuws over naar buiten komt.

Borussia Mönchengladbach

De tegenstander van de Venlonaren is er eentje van formaat. Borussia Mönchengladbach presteert de laatste jaren namelijk uitstekend in de Duitse Bundesliga en mag komend seizoen zelfs deelnemen aan de Champions League. Afgelopen week verscheen er een spectaculair gerucht in de media. Raffael, die deze zomer na zeven jaar trouwe dienst transfervrij is vertrokken bij Borussia Mönchengladbach, zou in de belangstelling staan van VVV-Venlo. Dit zorgde voor veel reacties in Venlo en omstreken maar bleek uiteindelijk een gepasseerd station, aldus Stan Valckx.

Ook voor Borussia Mönchengladbach is het de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Hierna staat namelijk al de eerste wedstrijd in de DFP Pokal op het programma alvorens ‘die Fohlen’ in actie zullen komen tegen titelkandidaat Borussia Dortmund. In verband met het interlandvoetbal deze week zullen de grote namen niet meereizen naar Venlo. Echter blijven er nog genoeg goede voetballers over die hoofdtrainer Marco Rose wel kan opstellen. Het belooft dus een prachtig affiche te worden in de Koel.

Historie

Het is zeker niet de eerste keer dat VVV en Borussia Mönchengladbach elkaar treffen in het kader van de HTM. In 2006 was de eerste keer dat de Duitsers naar de Koel kwamen. De winst ging toen naar de Venlonaren dankzij een 2-1 overwinning en twee doelpunten van Leon Kantelberg. Vier jaar later, in 2010, stonden beide ploegen weer tegenover elkaar tijdens de HTM. Ditmaal ging de beker naar Borussia Mönchengladbach. Zij wonnen in de Koel met 1-2. Doelpuntenmaker aan Venlose zijde was destijds Michael Uchebo. Het wordt vrijdag dus de derde keer dat deze wedstrijd op de planning staat. Laten we hopen dat VVV een goed resultaat kan neerzetten op weg naar de competitie die volgende week al begint.

Live

Onlangs is de vrije verkoop voor deze wedstrijd gestart, zodat ook niet-seizoenkaarthouders deze wedstrijd kunnen bezoeken. Mocht je helaas toch niet aanwezig kunnen zijn in de Koel, is de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach ook live te volgen op het Facebookkanaal van L1.

Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de strijd om de Herman Teeuwen Memorial tegen Borussia Mönchengladbach. FORZA VENLO

62 Responses

  1. Godfried

   Weet je niet. Misschien is de proefperiode wel een eis van de speler. Wil hij eerst zien met wie hij eventueel te maken krijgt. Of is het juist wel een ervaren speler, maar heeft hij de laatste tijd niet veel gespeeld. Wil VVV polsen waar hij staat en of hij direct inzetbaar is of niet.

   Maar niemand een naam?

   1. Rossie

    Heb ook al overal en bij gebruikelijke bronnen navraag gedaan…niemand weet het…moet toch wel achter te komen zijn?

 1. robvvv

  “de sterkst mogelijke opstelling”…. ik ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien, zeker wat het middenveld betreft.
  De aanval zal, mits er goede aanvoer komt vanuit dat middenveld wel naar behoren gaan functioneren, maar zoals het er nu naar uitziet is het middenveld veel te licht om eredivisiewaardig te opereren met gevolg dat ook de voorhoede weinig kan laten zien… De wedstrijd tegen Straelen legde dat pijnlijk duidelijk bloot. Met alle respect voor de youngsters Evert Lindhorst en Simon Jansen maar daarmee , naast de rots in de branding Danny Post, gaan we de oorlog niet winnen. Er zullen zeker op dat middenveld zeker 2 krachtpatsers bij moeten komen … Naar de achterhoede kijkend denk ik dat die wel goed zit , maar ook voor deze mannen geldt : als er een middenveld staat dat overlopen wordt zal de druk op de verdediging te groot worden met alle gevolgen van dien…. Ik hoop van ganser harte dat ik het mis heb , maar ik ben bang dat we een héél zwaar seizoen tegemoet gaan. Ik wens de spelers, staf en supporters (en dus ook mezelf ) veel sterkte en geluk. Laten we ons positief verrassen.. FORZA VVV.

  P.S. eindelijk weer eens een prachtig uitshirt . Ik ben blij dat het oerlelijke rode shirt is vervangen. Mooi dat de Venloosche kleuren in het nieuwe short terugkomen… Ik vraag me alleen af of de gemeente Venlo (B & W bedoel ik dan) deze Venlo support wel verdient. Die hebben niet bepaald uitgeblonken in ondersteuning van VVV in de afgelopen jaren..

 2. Rossie

  Dit nieuwe uitshirt is inderdaad 100x mooier dan het lelijke rode (alleen dat rare kraagje, mwah). Wat ik me wel afvraag: welke broek en kousen? Alles blauw? Witte broek? Rode broek (kleuren Venlo dan)? Blauwe of rode sokken? Etc…

 3. sjengske07

  Wat moer je nu nog met een proefspeler? We zitten te wachten op twee eredivisie waardige spelers en geen proefspelers. Er waren er genoeg volgens meneer “Stan”.
  Misschien is het tijd om de directie en staf ook eens te vervangen. Vorige aankopen waren ook een flop, behalve onze rechtsback. Hiervoor zouden ze n de rij staan.
  Mooi niet. Waar moet dit naar toe? Rechtstreeks degraderen? Het lijkt we of men daar op aan stuurt. Welke geldschieter gaat ons helpen?.

  1. Leonardus

   Precies!

   Er zijn 12 spelers vertrokken
   Röseler
   Janssen
   Gelmi
   Cattermole
   Bruns
   Darfalou
   Yeboah
   Wright
   Sinclair
   Opoku
   van Ooijen
   Neudecker

   en 6 nieuwe spelers aangetrokken.

   Schmitz
   Gelmi
   Huppertz
   Giakoumakis
   van Crooy
   Arias

   Je komt ten opzichte van vorig seizoen al 4/5 middenvelders te kort.

   Het is echt spelen met vuur wat VVV doet.

   1. lucien1978

    Je bent gewoon echt een trol.

    VVV speelt met vuur . Kijk eens naar de andere clubs en bekijk de feiten.

    RKC
    Twente
    Fortuna
    Heracles
    Emmen
    Etcetc.

    Deze clubs zijn er allemaal meer weggegaan dan dat er zijn gehaald.

    Alle clubs zitten dus in hetzelfde schuitje

   2. Ievel Knievel

    Spelen met vuur?

    Dat noem je verstandig, duurzaam financieel beleid. Je kan nu eenmaal niet meer geld uitgeven dan je hebt., tenzij je failliet wil gaan en licentiegezeik met de KNVB wil krijgen en de gemeente je moet redden, zoals bij veel van onze concurrenten is gebeurd of zeker ook nog wel gaat gebeuren (gelet op het daar gevoerde beleid).

    Corona is ook een bijzonder onzekere factor om in de toekomst te kunnen kijken. Vandaar dat er gekozen is om met een kleinere selectie te werken, waarin onze 3 talentvolle spelers uit de eigen jeugd meer kansen (kunnen) gaan krijgen. Deze 3 spelers hebben overigens genoeg talent om onder goede begeleiding (van de speciaal daarvoor aangetrokken specifieke assistenten, die met 2 a 3 het salaris krijgen van 1 Luc Nillis) door te kunnen groeien naar volwaardige selectiespelers.

   3. Leonardus

    Grote onzin.

    VVV gaf aan de selectie in te krimpen met 2 spelers. Dat zijn er nu 6. Dit contractjes voor de jeugdspelers kosten amper geld.

    DUS: 4 spelers te weinig.

    Het middenveld is zwaar onderbezet. Als Post geblesseerd/geschorst is heb je daar NIEMAND behalve Linthorst nog over.

    Dit is een onacceptabel risico.

   4. Ievel Knievel

    Onzin, altijd geroepen dat selectie ingekrompen zou worden tot 17/18 aangevuld met 3 jeugd, ook omdat VVV opleidingsclub is overigens. Overigens zijn er al veel meer spelers aangetrokken dan vooraf toegezegd, zelfs als je dat compenseert met vertrokken spelers.

    Verder is de intentie om ook nog 1 spelverdeler te halen en 1 aanvaller/ middenvelder of wellicht een stand in voor post. Dat weet VVV en wordt aan gewerkt. VVV is niet in de positie om te krijgen wat het per sé wil.

   5. Ievel Knievel

    Röseler> wilde weg, kon weg, voor hem verbetering
    Janssen> kon weg, VVV wilde misschien ook niet hard genoeg met hem door
    Gelmi> is dus ook weer aangetrokken, dus waarom die bij de vertrokken spelers staat?
    Cattermole> was gewoon te duur en op kwaliteit vervangbaar, ondanks erg sympathieke gast en cultheld.
    Bruns> bracht weinig, moest ook terug
    Darfalou> te goed, daarom heeft Vitesse hem zelf nodig
    Yeboah> niet te behouden
    Wright> waren bij supporters toch ook wel twijfels over kwaliteit (overigens niet binnen de staf)
    Sinclair >waren bij supporters toch ook wel twijfels over kwaliteit (overigens niet binnen de staf)
    Opoku> wilde graag nog eens wat anders en begon natuurlijk wel steeds ouder te worden ook, prima. Na staat van dienst mag hij best eens in een andere keuken kijken als hij dat wil.
    van Ooijen> geen mening over
    Neudecker> vind zichzelf vooral minder gelukt bij VVV en weet dat hij van staf ook minder kansen krijgt.

   6. Ievel Knievel

    Schmitz> verbetering
    Gelmi> verbetering
    Huppertz> verbetering
    Giakoumakis> verbetering
    van Crooy> verbetering
    Arias> goede stand in
    Swinkels (vergat je)> ook verbetering/ goede stand in

    Dus wat lul je nu?

    Ik tel 5-7 mindere spelers die weg zijn gegaan, vervangen door 5 a 6 verbeteringen.

   7. chretien

    Wat je schrijft over vertrokken spelers klopt, maar je gaat voorbij aan het feit dat je het nieuwe seizoen juist méér spelers nodig hebt. Vergis je niet, de tegenstander mag 5 spelers vervangen. Dit maakt dat je geheel van speelwijze kunt veranderen, maar ook kun je enkele spelers vragen zich helemaal kapot te spelen en deze een half uur voor het einde vervangen door frisse gasten. Dus je hebt eerder méér dan minder spelers nodig. Het vervangen van 5 ipv max 3 spelers is altijd in het voordeel van de kleinere clubs. De “groten” kunnen een tactische fout of iets dergelijks corrigeren door spelers te vervangen. Maar je moet die spelers wel op de bank hebben zitten.
    Als Valckx zegt dat de centen op zijn heb ik er vrede mee, maar als je zegt dat we een volwaardig team hebben, ja dan zeg ik dat dat een misvatting is. FORZA VVV!

 4. lucien1978

  Emmen 6 gehaald 15 weg
  Fortuna 12 gehaald 20 weg
  ADO 15 gehaald 24 weg

  Etcetc.

  Dus allemaal gezwets . Tov de andere clubs staat VVV er minimaal gelijkwaardig voor

  1. chretien

   Wat je schrijft over vertrokken spelers klopt, maar je gaat voorbij aan het feit dat je het nieuwe seizoen juist méér spelers nodig hebt. Vergis je niet, de tegenstander mag 5 spelers vervangen. Dit maakt dat je geheel van speelwijze kunt veranderen, maar ook kun je enkele spelers vragen zich helemaal kapot te spelen en deze een half uur voor het einde vervangen door frisse gasten. Dus je hebt eerder méér dan minder spelers nodig. Het vervangen van 5 ipv max 3 spelers is altijd in het voordeel van de GROTE clubs. De “groten” kunnen een tactische fout of iets dergelijks corrigeren door spelers te vervangen. Maar je moet die spelers wel op de bank hebben zitten.
   Als Valckx zegt dat de centen op zijn heb ik er vrede mee, maar als je zegt dat we een volwaardig team hebben, ja dan zeg ik dat dat een misvatting is. FORZA VVV!

   1. lucien1978

    Dat klopt .

    Dan blijft het voor het rechterrijtje toch hetzelfde!!.

    Alle clubs van het rechterrijtje hebben nu een smallere selectie dan vorig jaar .

    Daarbij zijn er clubs die nog minder spelers hebben dan VVV .

    Hier liggen we gewoon op koers . 2 middenvelders en we hebben een eredivisie waardig elftal

   2. Geertje

    Veel clubs gaan achteruit in aantal spelers. De directe concurrentie komt anders wél aanzetten met namen die A) indruk maken en B) niet goedkoop zijn. Dan vraag ik me af waar bv ADO en RKC het geld vandaan halen. Of geven zij geld uit wat er niet is? Twente huurt vrijwel alleen maar, maar haalt de spelers wel binnen. Wij hebben de spelers zelf onder contract, maar er zouden best 3/4 goede huurlingen bij mogen..

   3. lucien1978

    Juist ADO en RKC hebben namen gehaald die ik juist niet aansprekend vind. Of je moet Anita aansprekend vinden.

    Bij Fortuna valt het ook reuze mee.

    Een Schmitz is een vele grotere naam dan een Seuntjes of Rienstra of Polter.

    Hupperts is het niveau Seuntjes .

    Daarbij moet je Giakoumakis ook niet onderschatten. Toch een spits die UEFA cup voetbal heeft gespeeld.

   4. Ievel Knievel

    RKC haalt twee oude toppers binnen, die toch wel behoorlijk afgeschreven zijn/waren. Je moet nog maar eens kijken hoe goed die nog zijn.

 5. roermond

  Hallo VVV-supporters….Reageer toch niet op die trol ( Leonardus) uit Sittard. Is alleen bezig met onrust zaaien Ik heb hem nog niks zinnigs zien posten. Geef hem maar een ban….Come on Venlo…forza VVV….

  1. mats

   Klopt. Zeldzaam gezwets. Al komen sommige er best bij in de buurt. Maar zo debiel is zeldzaam en lekker niet op reageren. Ergens vind ik de reacties dan wel weer vermakelijk.

  2. Leonardus

   Als ik uit Sittard zou komen zou ik me druk maken om de zaakjes bij VVV. Echter ik post hetgeen ik ervaar. En jij vindt dat onzin zaaien. Ik vindt dat mijn mening. We leven toch in een vrij land waar ik mijn mening mag geven?

   Feit is gewoon dat VVV de selectie niet op orde heeft. En dat kun jij en anderen niet ontkennen.

   Zeker het middenveld (met de huidige blessure van Simon Janssen) is zwaar onderbezet. En dat is spelen met vuur.

   1. Ievel Knievel

    Feit is dat jij VINDT dat VVV zijn selectie niet op orde heeft en dat je daar een hoop onzinargumenten voor aandraagt. Je draagt geen feiten aan.

   2. Geertje

    Jammer dat je zo zuur reageert. Ben het namelijk -tot op bepaalde hoogte- aardig met Leonardus heen. Je mist gewoon twee kwalitatieve middenvelders. En in plaats van Kum en Swinkels had ik ook graag een CV van (minimaal) het niveau Röseler gezien. Daarnaast is je bank heel erg dun bezet.
    Tenslotte is Joshua John nog niet vastgelegd.. Dus die 3/4 aankopen die we missen, die kloppen gewoon.

    Aan de andere kant; je twee buitenspelers en je spits lijken 3 keurige aankopen. Zeker voor het spel dat VVV speelt. Ik vond ze tegen Fortuna bij vlagen echt leuk spelen. Backs en keeper zijn alle 3 eigenlijk te goed voor ons.

    Het kan komend seizoen alle kanten op. Als het klikt, kan je zomaar 10e/11e worden. Krijg je tegenslagen zoals blessures en schorsingen, kun je er ook roemloos uitvliegen.
    Alle credits voor Stan; shoppen met een lege beurs is heel lastig, want dan kom je 99 vd 100 keer bij twijfelgevallen uit. Die 100e keer heb je de mazzel dat een bewezen speler terug wil naar Venlo.

    Benieuwd waar Valkx mee aan gaat komen zetten. Hij schijnt namelijk gezegd te hebben dat er nog ‘een paar verrassingen’ aan zouden komen.

   3. Ievel Knievel

    Ik reageer zuur, omdat Leonardus als enige doel heeft, met nu al meerdere posts in een korte tijd achter elkaar, om hier heibel te schoppen. daar erger ik me aan ja. Gewoon trollen, om het trollen.

   4. Grad

    Persoonlijk vind ik Gelmi van het niveau Röseler en samen met Swinkels vind ik het centraal achterin niet minder dan vorig jaar Röseler en Kum.

   5. SneltreinMusa

    Wees realistisch, de selectie is op dit moment niet in orde, we missen echt wel middenvelders en eventuele wissels, we kunnen wel doen alsof het zo normaal is maar er moet voor volgende week echt nog een hoop gebeuren, anders zie ik het helaas somber in, ik heb vertrouwen in stan dat er nog 2/3 spelers bijkomen die we nodig hebben. Maar nu al zeggen dat we een uitstekend team hebben is alles behalve realistisch

   6. mats

    Alles nu al afkraken en/of geen enkel vertrouwen hebben in VVV en de spelers die er nu zijn is ook echt allesbehalve realistisch.

    Volgens mij is de meerderheid het hier eens dat we er het liefst twee aanvallende middenvelders bij willen hebben. Dus waarom weer gaan lopen naolen dat het nog niet zo is. Echt hoor mensen denken dat VVV een soort AZ is zijn niet goed wijs.

  3. chretien

   Eerlijk gezegd denk ik dat een trol eerder zal schrijven dat we een geweldige selectie hebben, etc., etc., en dan eindigen met een sneer of iets dergelijks.
   Ik hoop dat ik het helemaal mis heb en dat we een geweldig seizoen tegemoet gaan zoals de laatste 4 jaren en dat we een vijfde jaar eredivisie als beloning gaan binnen harken.
   Overigens, die 2 middenvelders, die zijn er nog niet.
   FORZA VVV!

   1. Ievel Knievel

    Het harken an sich kan iets heel bewonderenswaardigs zijn. Is soms een knappere prestatie dan door met veel meer geld 6e, 7e, 8e, 9e of 10e te worden, waar je vervolgens ook erg weinig aan hebt.

 6. mats

  Ben echt benieuwd naar vanavond. De Koning ging in de sterkste samenstelling spelen zei’ ie? Dat schept verwachtingen.

  We hebben eindelijk weer gras. Opvreten zou ik zeggen. Make us proud! Come on VVV

 7. SneltreinMusa

  Wees realistisch, de selectie is op dit moment niet in orde, we missen echt wel middenvelders en eventuele wissels, we kunnen wel doen alsof het zo normaal is maar er moet voor volgende week echt nog een hoop gebeuren, anders zie ik het helaas somber in, ik heb vertrouwen in stan dat er nog 2/3 spelers bijkomen die we nodig hebben. Maar nu al zeggen dat we een uitstekend team hebben is alles behalve realistisch

  1. mats

   Hey Leonardus. Nog een accounted aangemaakt om te doen alsof meerdere mensen er zo over denken? Knap hoor.

   Maar zoals gezegd de meeste Hier zien heus wel wat jij zegt en we willen Er allemaal twee middenvelders bij maar de meeste zijn hier gewoon iets realistischer….. stop met je gezeur ga anders bij liever kijken bij pisvee als je zo graag deel wilt zijn van een succesclub. Of bij Ajax daar zitten ook allemaal buiten-randstedelijke successupporters

 8. 0475

  Met het huidigge middeveld en zeker als Janssen geblesseerd is zullen we gewoon met van Crooy op 10 moeten spelen. Anders is daar gewoonweg te weinig kwaliteit.

  John–giakoumis–hupperts

  Linthorst–Van Crooy–post

  Schmitz–gelmi–swinkels–pachonik

  Kirschbaum

   1. 0475

    Kan Hupperts ook op 10?
    Ja kum voor swinkels is eigenlijk waarschijnlijker ja deed t eind vorig jaar erg goed

   1. 0475

    Ik bedoelde natuurlijk gwn post op 6, linthorst op 8 en van crooy op 10. Maar eigenlijk wil je van crooy als aanvaller maar dan moet je wel genkeg kwaliteitsmiddevelders hebben

 9. Rossie

  Joshua John is inmiddels definitief, hoera! Heel goed nieuws want dat is een prima speler voor ons! 👍
  Los daarvan: er móéten echt nog minimaal twee basiswaardige middenvelders bij…en wel zsm aub!

 10. Ievel Knievel

  Qua vertrouwen, dat al meerdere seizoenen op rij aan het begin van het seizoen weg is: kijk eens even naar de tijdelijke eindstand van afgelopen seizoen (de kern van de selectie is er nog met enkele cruciale spelers en uitstekende staf).

  Slechts 5 punten verwijderd van plek 10 en 8 punten van plek 8. En kijk even boven wie je allemaal eindigt (ook nog een ADO natuurlijk); en dat terwijl je weet dat de Koning en Driessen zo goed als nauwelijks puntverlies hebben geleden en je weet van het drama aan het begin van het seizoen onder Maaskantje.

  8 Heracles Almelo 26 10 6 10 40-34 +6 36
  9 FC Groningen 26 10 5 11 27-26 +1 35
  10 SC Heerenveen 26 8 9 9 41-41 0 33
  11 Sparta Rotterdam 26 9 6 11 41-45 -4 33
  12 FC Emmen 26 9 5 12 32-45 -13 32
  13 VVV-VENLO 26 8 4 14 24-51 -27 28
  14 FC Twente 26 7 6 13 34-46 -12 27
  15 PEC Zwolle 26 7 5 14 37-55 -18 26

 11. Rossie

  VVV eerste helft:
  – opbouw van (centraal) achteruit vaak dramatisch
  – Van Crooij op middenveld werkt niet, zo komt-ie totaal niet in z’n kracht
  – Kum veroorzaakt weer penalty
  – de spaarzame kansen moeten er in!

  Verder houden ze behoorlijk stand vind ik.

  1. Ievel Knievel

   Paar conclusies:

   -Graag Swinkels ipv Kum. Kun heeft het even niet meer.

   -Kirschbaum is direct verantwoordelijk voor 2 goals en komt weer net zo onzeker over als vorig jaar eerste helft seizoen. Werk aan de winkel daar voor Roox (en als Unnerstahl straks verpieterd bij PSV, kansloos op zijn sympathie inspelen en proberen weer te huren ;); bij ons kan hij iig laten zien dat hij een topkeeper is wegens genoeg te doen 😉 😛 )

   -Er is dus pit nodig en er zijn strakke lijnen nodig op het middenveld. Maar dat wisten we al. Het systeem moet ook nog wat bijgeschaafd worden.Hier moet echt in geïnvesteerd worden. Alles aan uitgeven dat VVV kan uitgeven lijkt mij.

   -Onze Griekse spits ontbeert het aan ritme in dit team. Kan zeker goed komen.

   -Andere conclusie, VVV had beter geen vakantieperiode kunnen inlassen en een beter gedoseerd oefenprogramma moeten vaststellen. Als het kan zou ik nog zeker last minute een oefenwedstrijd inlassen achter gesloten deuren aankomende week. Misschien wel 2 losse helften tegen 2 verschillende tegenstanders op niveau aankomende week.

   1. Ievel Knievel

    En misschien moet je wel zo gaan spelen:

    Kirschbaum (liever Unnerstahl 😉 haha)

    Pachonik Gelmi Schmitz

    Post

    Nieuwe middenvelder Linthorst
    van Crooy

    Hupperts Gakoumis John

 12. Ievel Knievel

  Paar conclusies:

  -Graag Swinkels ipv Kum. Kun heeft het even niet meer.

  -Kirschbaum is direct verantwoordelijk voor 2 goals en komt weer net zo onzeker over als vorig jaar eerste helft seizoen. Werk aan de winkel daar voor Roox (en als Unnerstahl straks verpieterd bij PSV, kansloos op zijn sympathie inspelen en proberen weer te huren ;); bij ons kan hij iig laten zien dat hij een topkeeper is wegens genoeg te doen 😉 😛 )

  -Er is dus pit nodig en er zijn strakke lijnen nodig op het middenveld. Maar dat wisten we al. Het systeem moet ook nog wat bijgeschaafd worden.Hier moet echt in geïnvesteerd worden. Alles aan uitgeven dat VVV kan uitgeven lijkt mij.

  -Onze Griekse spits ontbeert het aan ritme in dit team. Kan zeker goed komen.

  -Andere conclusie, VVV had beter geen vakantieperiode kunnen inlassen en een beter gedoseerd oefenprogramma moeten vaststellen. Als het kan zou ik nog zeker last minute een oefenwedstrijd inlassen achter gesloten deuren aankomende week. Misschien wel 2 losse helften tegen 2 verschillende tegenstanders op niveau aankomende week.

  En misschien moet je wel zo gaan spelen:

  —————Kirschbaum (liever Unnerstahl 😉 haha)

  Pachonik—–Gelmi—— Schmitz

  ——————-Post—————

  ——-Nieuwe middenvelder——Linthorst
  van Crooy—————————————

  Hupperts—Gakoumis—– John

Leave a Reply