Voorbeschouwing VVV-Venlo – Excelsior Rotterdam

Vrijdagavond om 20.00 uur speelt VVV-Venlo wederom een thuiswedstrijd. Deze keer is Excelsior uit Rotterdam de tegenstander. De ploeg uit Rotterdam lijkt na het vertrek van trainer Jon-Dahl Tomasson naar Roda JC, de weg omhoog te hebben ingeslagen. Excelsior nadert met rassé schreden de top 3 van de Jupiler League.

Al met al een reden voor de Venlonaren om deze ploeg zeker niet te onderschatten. Tevens is deze wedstrijd de start van de 4de periode en voor de Rotterdammers een uitstekende mogelijkheid om de ingeslagen weg door te zetten.

VVV-Venlo zal na het behalen van de 3de periode, de goede resultaten ook proberen vast te houden. Dit zal gebeuren in dezelfde opstelling als waarmee Jong FC Twente met 3-0 werd verslagen. Jeffrey Altheer zal nog enkele weken ontbreken, waardoor Danny Post dus weer in het hart van de verdediging zal starten.

Het is te hopen dat er vrijdagavond meer toeschouwers in de Koel zullen zijn dan afgelopen week tegen Jong FC Twente, want de aantallen vallen dit seizoen behoorlijk tegen.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Post, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Sevinc, Türk en Kruijsen

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

 

10 Responses

 1. Boris

  Volgens mij blijft het droog vandaag en zal het wel wat drukker zijn dan vorige week. Echt vol zal het pas na de carnaval worden, helaas.
  Denk wel dat we een leuke pot voetbal krijgen te zien.

  1. Ben

   Zo lang er niets is gespeeld hebben we kansen en als we vanavond niet spelen, dan hebben we bij voorbaat niet verloren.
   Even serieus: ik denk dat het een loodzware wedstrijd gaat worden en misschien moeten we daar ook op hopen: een goed spelend Excelsior en een nog beter spelend VVV dat het nipt en verdiend wint. Ik teken inderdaad voor een kleine zege.
   FORZA VVV!

 2. Meuske

  Denk ook dat VVV echt vol aan de bak moet vanavond en dat Excelsior echt wel van een een ander niveau is dan jong Twente. Denk niet dat ze weg komen met 1 helft goed spelen en dan achterover kunnen gaan leunen. Balen dat Altheer weer een paar weken is uituitgeschakeld denk toch dat Post meer tot zijn recht komt op het middenveld. Ben niet echt overtuigd van zijn kwaliteiten als centrale verdediger. Hoop op veel steun van het publiek en natuurlijk de 3 punten. Come on Venlo

 3. beek

  Je kunt niet zeggen dat er niet gewerkt is. VVV heeft gewoon niet zo’n goede spelers als Excelsior. Eindhoven voetbalde eigenlijk ook beter dan VVV, dat schot van Wolters toen, was een gelukje.
  De overwinning bij Willem II was gewoon gestolen.
  De laatste wedstrijden ging het wat beter omdat Sevinc zo goed speelde, maar die had vandaag zijn dag ook niet.
  VVV mist gewoon creativiteit.

Leave a Reply