Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Den Bosch

Na de knappe overwinning in Maastricht kan VVV-Venlo, maandagavond om 20.00 uur weer aan de bak. De derde Brabantse club op rij, in een thuiswedstrijd, komt op bezoek in de Koel. De ploeg uit den Bosch is deze competitie nog zonder nederlaag, maar ook zonder overwinning. Alle 5 de wedstrijden eindigden tot nu toe in een gelijkspel. Waarbij het laatste gelijkspel afgelopen vrijdag tegen de Graafschap wel heel sneu was. In de laatste minuut werd de gelijkmaker gescoord door een foute terugspeelbal. De ploeg van trainer Ruud Kaiser trok afgelopen vrijdag nog aanvaller Erik Quekel aan. Tegen VVV-Venlo zal men wegens een schorsing Moreno Rutten missen.

Bij VVV-Venlo is nog niet geheel duidelijk of men kan beschikken over Promes en Jeffrey Altheer. Zeker afwezig zal keeper Mäenpää zijn. Hij speelt deze week 2 interlands met Finland. Zijn vervanger Danny Wintjes moet echter in staat worden geacht Mäenpää waardig te vervangen. Ook zullen we Barry Maguire niet meer in het geel/zwarte shirt zien. Zijn contract werd vandaag ontbonden omdat hij te weinig vooruitzicht had op speelminuten. Het zou wenselijk zijn als de Venlonaren net voor de deadline van de transferperiode nog versterking(en) zouden halen. Nog een opmerkelijk feit: Randy Wolters van VVV-Venlo speelt tegen zijn oude werkgever.

Rene Trost zal zijn spelers wel duidelijk maken dat de overwinning in Maastricht weinig waarde heeft als je thuis van FC Den Bosch zou verliezen, zeker gezien de topper van aanstaande vrijdag in Dordrecht tegen de plaatselijke FC. Dordrecht speelt overigens maandagavond de lastige uitwedstrijd bij de Graafschap.

 

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Wintjes

Verdediging: Joppen (c), Post, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Türk en Kruijsen

Aanval: Reijmerink, Rajcomar en Wolters.

35 Responses

 1. sultana

  Als ze net zo spelen als de 2e helft in Maastricht dan heb ik er alle vertrouwen in dat de 3 punten in Venlo blijven. Hopelijk keept Danny een puike wedstrijd! Forza VVV

 2. tulipanes

  ik verwacht vandaag een vvv dat net zo speelt als tegen mvv en helmond (2e helft), maar ik weet nog zo niet zo snel of vvv deze wedstrijd wint. onze verdediging + de keeper zijn nu erg kwetsbaar, maar de bosche aanval is ook erg matig. dat kun je dus op elkaar wegstrepen. het wordt een spannende wedstrijd denk ik.

 3. Ben

  We hoeven niet alles te winnen, maar ik zie ze graag meedoen. Overwinning is welkom. Komend weekend uit tegen Dordrecht zullen we waarschijnlijk meer duidelijkheid krijgen over waar we staan. FORZA VVV!

 4. kenfen

  Off topic Dagblad meldt het vertrek van Mguire Trost had aangegeven dat hij niet kon rekenen op veel speeltijd.. Goed gezien omdat Barry weinig snelheid combineert met geen inzicht is dit terecht. Lokhof dacht daar anders over dus probeer het eens bij Paok

  1. Ben

   Ik word inderdaad ook ongeduldig of willen ze rust in de tent voor de wedstrijd van vanavond en wordt de lijst met de nieuw aangetrokken spelers pas na de wedstrijd bekend gemaakt? FORZA VVV!

 5. R.P

  Ik geloof ook niet dat er nog versterkingen aangetrokken gaan worden hoor. Ze gaan het doen met de spelers die we nu hebben, aangevuld met jongens uit de jeugd indien nodig.

  Hopelijk pakken we vanavond de 3 punten mee naar Venlo, dan kunnen ze zich vol vertrouwen klaar maken voor de topper tegen Dordt!

   1. Goodie

    Ik denk dat het ook wel moet lukken. Den Bosch speelt niet bepaald geweldig.

 6. Lont

  Ik denk dat als er überhaubt al transfernieuws is dat dit nog niet naar buiten word gebracht i.v.m de wedstrijd van vanavond. Nog even afwachten dus

  Verhuur van Nwofor nu wel bevestigd.

  1. sultana

   Was nog mooier geweest als Dordrecht punten verspeeld had, helaas. Ben blij met deze overwinning had ik van te voren nooit verwacht zeker gezien het zware programma wat VVV gehad heeft. Denk toch dat ze mee gaan doen voor de titel, zaterdag een punt bij Dordrecht ( het liefste drie ) Vond Dion Gijzen goed invallen, op naar Dordrecht ik ben er weer bij. Forza VVV

 7. Zeker wete

  2e helft werd fcdb van het kastje naar de muur gevoetbald. Alle hoeken van het veld. Mooie overwinning is sfeervol stadion. Oosttribune begint steeds meer een echte sfeertribune aan het worden.

  Ondanks dat Raycomar prima speelde brengt Leon Bullit erg veel dreiging en is ook erg balvast. Door de wissel Altheer voor Wolters kreeg VVV in de tweede helft volledige grip op het middenveld. Goed gedaan van Trost.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Ik weet niet welke wedstrijd jij gezien hebt maar het begon pas te draaien nadat De Kogel voor Rajcomar kwam. Simpelweg omdat de Kogel een bal vast houdt in de spits… en dus de rest kan aansluiten en hij mooie passes geeft. Rajcomar komt steeds uit de spits om te kaatsen maar wint amper een één tegen één duel. Als Rajcomar uit de spits komt voor te kaatsen staat er voorin dus …. jawel …. NIEMAND.

   Post een TOP wedstrijd vandaag. Vind onze beide backs ver onder de maat van vorig seizoen.. lijkt wel of ze zich aan het niveau van de tegenpartij aanpassen. Sommige spelers hebben een goede tegenstander of hoger niveau nodig om zelf ook beter te gaan spelen…

Leave a Reply