Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Dordrecht

Vrijdagavond om 20.00 uur staat voor VVV-Venlo de topper tegen FC Dordrecht op het programma.

Een rechtstreeks duel om de 2de plaats op de ranglijst. Zoals bekend eindigde de eerste wedstrijd tussen beide ploegen in een 5-0 overwinning voor de Schapenkoppen. FC Dordrecht doet het tegen verwachting heel goed dit seizoen in de Jupiler League. Mee gezien het feit dat ze maar een begroting van 500.000 euro voor salariskosten hebben.

In het verleden heeft deze ploeg nogal wat naamswisselingen gehad. Wie herinnert zich niet de naam van DS ’79, destijds het paradepaardje van Cees den Braven. Later veranderde de naam weer in Dordrecht’90. FC Dordrecht heeft zich dit seizoen goed versterkt met enkele huurlingen. De beste speler moest echter tijdens de winterstop weer terug naar FC Groningen. Dordrecht zal proberen om zo spoedig mogelijk de koppositie weer terug te veroveren van Willem II.

Trainer René Trost heeft hele andere problemen. Nu Pim Balkestein en Ozan Türk weer terug zijn van een schorsing komen daar de blessures van Joppen en de Kogel bij. Of laatstgenoemde vrijdag in de basis zullen starten zal morgen pas bekend worden. VVV-Venlo zal er alles aan doen om de 3 punten in Venlo te houden en zodoende revanche te nemen op de zware nederlaag in Dordrecht.

Voor de supporters morgen een belangrijke taak om weer 90 minuten achter de ploeg te gaan staan.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Higler. Die dit seizoen al vaker problemen heeft gehad/gemaakt met Limburgse ploegen. Het is te hopen dat hij morgen de wedstrijd onder controle houdt.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo

 

Doel; Mäenpää

Verdediging; Ascroft, Post, Balkestein en Fleuren

Middenveld; Kruijsen, Rajcomar en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel (?) en Schroijen.

16 Responses

 1. Meuske

  Vorige week hebben ze mij verrast door makkelijk te winnen van Achilles met nogal wat wijzigingen, dus het zal niet makkelijk worden maar ik heb goede hoop. Het is inderdaad niet te hopen dat Rajcomar gaat starten vandaag. Met zijn allen achter os VVV ke. Forza Venlo

  1. sultana

   Precies man man man wat een drama die vent, en wat ik net zo erg vind dat we een TD hebben die zoiets naar VVV haalt. Ik zeg na Soentjens weg met Dusseldorp……..

   VVV had gezien de tweede helft zeker een gelijk spel verdiend maar daar dachten Rajcomar en Higler anders over………

   Er is werk aan de winkel voor Hai Berden, als hij het na vanavond nog niet ziet dan weet ik het echt niet meer, als de begroting volgend jaar omlaag gaat dan vrees ik dat we niet meer dan een middenmoter in de juup kunnen zijn.

   1. “TD hebben die zoiets naar VVV haalt….”

    Aankoop op voorspraak van Trost die hem als het even kan dan ook opstelt en ook al is het soms lachwekkend, vaak ergerlijk en gewoon van een 100% slap amateur niveau, wisselen zal hij hem niet. Flikker dan een jong a-talentje voor het laatste half uur in de spits. Die zal in een half uurtje meer goed doen en harder werken dan deze irritante vent.

 2. 1e helft veels te slap, 2e helft in elk geval veelal strijd maar godsamme zet dan een lantaarnpaal in de spits. Die zal meer effect renderen dan Rajcomar. Vreselijk die kerel.
  Over en sluiten en na de 1e of 2e ronde NC weer op naar een nieuw seizoen JL.

 3. Goodie

  Die scheidsrechter zal vanavond goed in zijn Dordrecht pyjama slapen, wat een triest figuur. En waar ik al voor vreesde werd werkelijkheid.. Rajcomar in de spits..

 4. Meuske

  Kon helaas niet vandaag maar via L1 radio en Twitter zou het aan de kansen niet gelegen hebben. Rajcomar schijnt de kans van zijn leven te hebben gemist vandaag, pluspunt volgende week is hij geschorst. Altheer rood dat is wel echt klote!!

 5. Zeker wete

  VVV heeft geknokt en dat vind ik prima. Als je zoveel goede spelers mist kun je van achilles winnen maar dordt is een ander verhaal. Toch had het zomaar de andere kant op kunnen gaan. Kansen genoeg dacht ik zo.

 6. beek

  Zo slecht was Rajcomar helemaal niet. Hij miste wel een dikke kans, maar dat deden anderen ook. De slechtste man aan VVV-kant (al sinds tijden) is Jules. Die heeft ook nog een gebrek aan inzet.
  Die goede spelers die VVV volgens Zeker wete vandaag miste, ken ik niet. Hij heeft het dan toch niet Wolters of de Kogel, neem ik aan.
  Ik heb VVV de laatste weken tegen Eindhoven, Willem II (uit), Excelsior en Dordrecht gezien. In alle gevallen was VVV de mindere qua voetbal.
  Je kunt niet zeggen dat de VVV-spelers hun best niet doen, maar voetballend komen ze veel te kort.

  1. Zeker wete

   Ik bedoel met name Sevinc en inderdaad ook wolters, de Kogel, Joppen (vanaf het begin), Otsu en wat dachtten we van Promes. Daarnaast nog Cooper en enkele wisselspelers. Dan kun je van geen enkele Juup club verwachten dat ze het optimale niveau halen. Ze hebben er (op een enkele na) voor geknokt en dat is prima. Het veldspel was verder matig maar VVV had op strijdlust en afgaande op de kansen minimaal een punt verdient.

 7. YowVVV

  Spannende pot, helaas zonder punten.

  Zonder O5 erg sfeervol, vvv is niet van dit groepje afhankelijk. Richten op de nacompetitie en hopelijk stunten..
  Met een goed gevoel nu wedstrijden weer gaan winnen.

  Rajcomar is en blijft een drama, bij amateurclubs lopen zelfs genoeg betere spitsen rond. Ik hoop verder dat ze de fluit van Higler definitief afpakken, wat een aanfluiting weer.

Leave a Reply