Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Eindhoven

Na 4 opeenvolgende zeges speelt VVV-Venlo de eerste thuiswedstrijd van 2014 a.s. vrijdagavond om 20.00 uur tegen FC Eindhoven. De tweede club uit de Lichtstad doet het dit jaar verrassend goed. Zonder echte toppers weten ze zich prima staande te houden in de bovenste regionen van de Jupiler League. Bij Eindhoven speelt een oud-VVV speler, te weten Soufiana Dada.

VVV-Venlo begon deze competitie met een doelpuntloos gelijkspel in Eindhoven. Toen ging het om de start van de competitie, morgen gaat het om te blijven aanhaken bij de top van de Jupiler League.

Bij VVV-Venlo zijn na het wegvallen van Otsu en Promes andere spelers in beeld gekomen. Een prima zaak dat zowel Selman Sevinc, Jeffrey Altheer en nu dus nieuweling Schroijen zich in positieve zin weten te onderscheiden. VVV-Venlo heeft nog elke wedstrijd gewonnen waarin Sevinc als basisspeler is gestart. Toeval? Natuurlijk kunnen we niet alles aan dit 18 jarige talent uit de eigen jeugdopleiding gaan ophangen. Een terugval zal zeker nog wel eens komen en een basispositie is ook nog niet wekelijks gegarandeerd. Maar voorlopig is het echt genieten van hem als verdedigende middenvelder. Door de terugkeer van Post lijkt hij echter morgen weer naar de reservebank te worden verwezen.

VVV-Venlo zal er vrijdagavond alles aan gelegen zijn om de goede lijn door te trekken, mede gezien de huidige positie op de ranglijst en met het zicht op de 3de periode.

Hopelijk is de Koel weer eens ouderwets gevuld met veel supporters die de ploeg 90 minuten zullen ondersteunen.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Post, Rajcomar en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

37 Responses

 1. Goodie

  Schroijen op links, dus verwacht geen Sevinc. Zie Sevinc er wel graag in staan
  Schroijen———Sevinc
  ———–Türk———

  Met de punt naar voren heb je toch een mooi middenveld.

 2. Ben

  De verantwoordelijke zal altijd iets voorzichtiger, verdedigender spelen dan de supporter, zoals wij. Ik ben tevreden als ze met inzet spelen. Winnen maakt mij echt blij, FORZA VVV!

   1. Goodie

    Denk dat uiteindelijk de kampioensstrijd toch tussen Willem2-Sparta en VVV zal gaan. Dus laat VVV komende 3 wedstrijden maar winnen, en den Bosch verliezen van Excelsior 😀

 3. Donderspeech

  Willem 2 mag ook maar met 11 spelen. Volgens mij hebben ze er vanaf juni al 15 gehaald !! Morgen net zo spelen als de laatste 20 minuten in Tilburg. Gaan met die banaan. Na morgen tweede??

 4. roermond

  Ik lach me kapot, vvv was niet goed genoeg voor van Haaren, wildschut, Holla en Nwofor, het eerste trio strx met ado naar de Jupiler League en Nwofor op de bank bij Heerenveen en os clubke met anonieme spelers terug naar de eredivisie, het wordt een mooie zomer..forza vvv…

  1. Ben

   Nu niet overdrijven…, geniet van het moment. Maar, met Holla en Nowfohr erbij zouden wij een goede kans op succesvol jaar hebben. Met deze selectie mogen we wel hopen, maar wellicht volgend jaar sterker worden door de aanstormende jeugdspelers. FORZA VVV!

 5. Meuske

  Behalve Holla denk ik ook dat deze spelers zichzelf overschatten want nergens kunnen ze echt overtuigen. Denk dat iedereen te hard van stapel loopt om nu al over het kampioenschap te praten. Als ik echt eerlijk ben zie ik niet veel eredivisie waardige spelers in deze selectie dus liever nog een jaartje bouwen aan een goed ingespeeld team met wat dragende krachten erbij. Desalniettemin vanavond derop en dereuver. Forza VVV

 6. clubman

  Van der Nieff van Dordrecht naar Groningen, Wildschut naar Den Haag, Jonas Heymans naar WII, Seedorf trainer AC Milan, Messi net gescheten, Ronaldo reetketelsteenholstrontverklontering en Van Basten naar Schubbekutteveen.

  Gaaaaaaaaaaaaaap!!!

 7. OooLGooO

  Het zal me allemaal een worst wezen wat er bij andere clubs allemaal gebeurt. Natuurlijk is het gunstig dat van Nieff weg is bij dord, hier draaide de ploeg op. Deze club zal gaan zakken in de JL. Sparta en Willem 2 hebben zich versterkt, in mijn optie de enigste 2 clubs die in de eredivisie thuis ” kunnen” horen.
  VVV heeft geen eredivisie waardige selectie ( op een enkele speler na ) en kwa budget zal dit er ook niet komen. Dus naar deze clubs hoeven we niet te kijken. Natuurlijk is het leuk dat je mee doet, maar daar is dan ook alles mee gezegt.
  Top JL is het meest hoog haalbare op dit moment, zo reeel moeten we gewoon zijn.

  1. Goodie

   Sparta heeft dan wel een goede selectie, maar geweldig voetballen doen ze daar niet. Ik vind dat we VVV best met deze clubs mogen vergelijken. Als je van Mvv, Sparta, Helmond en Willem2 wint dan doe je gewoon mee voor het kampioenschap.

  1. Goodie

   Oke, dan begrijp ik het. Maar zoals je het nu zegt staat er geen de Kogel in? Dus zie je liever prins dan De Kogel? Ik zie het liefst:

   ——–Sevinc—-Schroijen–
   ————–Türk—–
   -Reimerink–De Kogel–Wolters–

   En Post dan 1e keuze als wissel bij een middevelder of een Cv nu Promes geblesseerd is.

 8. clubman

  Wat een voetbalvernuft Goodie…maarre…kun je die tijd niet beter besteden aan het sturen van wat sollicitatiebrieven? Scheelt de samenleving weer wat geld en scheelt heel wat leeg gewauwel op dit forum.

  Alhoewel ik wel denk dat Trost je inbreng dan node zou missen…dat dan weer wel…

  Dilemma!

  1. Goodie

   Waarom sollicitatie briefen sturen terwijl ik werk heb en studeer? Misschien meer iets voor jou. Uit jouw woorden zou moeten blijken dat je volwassen bent… nou…

 9. Goodie

  Lekkere wedstrijd, goed spel gezien vandaag. Ook een lekkere reeks hoor: Mvv, Sparta, Helmond, Willem2 en Eindhoven. Winnen in de 93e minuut van eem tegenstander die vanaf minuut 1 tijd rekt, lekker toch!

 10. pavisto67

  Ik vond het een terechte overwinning van VVV met behoorlijk goed voetbal.
  Helaas vond ik de behoudende tactiek van Trost niet erg sterk. En met behoudend bedoel ik twee spitsen waarvan er eentje, Reimerink (die goed speelde) rechtsbuiten stond. VVV kwam voorin kracht en mensen te kort, want anders had VVV de gasten stuk kunnen spelen. Jammer dat je in de eigen Koel niet uitgaat van je eigen spel.
  Maar al met al een verdiende en terechte overwinning.

 11. tulipanes

  Spannende wedstrijd zeg! Vond vvv in de eerste helft beter dan in de tweede heftl. Verschil zat hem echter in het afmaken van de kansen en her feit dat tegen 10 man spelen toch fijner is.
  Reimerink Maenpaa Fleuren en Joppen speelden een goede pot, vooral Fleuren speelden eindelijk eens een keer naar voren. En met Maenpaa en Joppen hebben we de sterkste spelers op die positie in de Jupiler League.

  Nou hopen dat den Bosch tenminste gelijkspeelt en we gaan als tweede de week in!

Leave a Reply