Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Emmen

Vrijdagavond speelt VVV-Venlo om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Voor de Venlonaren staat er niet zo veel meer op het spel. Een positie hoof op de ranglijst zou wel prettig zijn met het oog op de play-offs.

Tegenstander FC Emmen is een heel ander verhaal. Zij strijden nog volop voor die belangrijke plaats in de play-offs. De ploeg uit het hoge noorden moet daarvoor nog vol aan de bak. VVV-Venlo weet zich al verzekerd van dit toetje.

Bij de club op den Berg zijn ze momenteel volop bezig met het volgende seizoen. Afscheid zal zeker genomen gaan worden van Mäenpää, Türk en Rajcomar. Eerstgenoemde schijnt in de belangstelling te staan van diverse clubs in zowel binnen- als buitenland.

Na het echec tegen de Graafschap afgelopen zaterdag zal VVV-Venlo er toch alles aan moeten doen om het vertrouwen, van onder andere de supporters weer terug te winnen. Want best is het al weken niet meer. De supporters die zich vrijdag de moeite nemen om de wedstrijd in de Koel te komen bezoeken hopen natuurlijk op een leuk potje voetbal. Wellicht dat enkele spelers gaan ‘vlammen’ nu ze uit kunnen kijken naar een andere club.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Ascroft, Altheer, Balkestein en Schroijen

Middenveld: Sevinc, Türk en Kruijsen

Aanval: Hendriks, Rajcomar en Gijzen

6 Responses

 1. roermond

  ” Best is het al weken niet meer” wat een cliche….best is het namenlijk al jaren niet meer…Het verval is ingezet met het aanstellen van Lokhof…die heeft alles naar de kloten geholpen en is veel te lang gebleven…heeft iedereen weggejaagd uit onze geliefde Koel, maar de beleidsmakers op de Berg lieten het gebeuren en stonden erbij en keken er naar…Maar komt goed….Na vallen weer opstaan….forza VVV….

  1. Ruben

   Ach ach ach. Lokhoff stapte ook maar in nadat die Belg wederom een club in de steek liet! Na het vertrek van Yoshida, Musa, Meeuwis en Holla is VVV er simpelweg niet meer in geslaagd een leider en/of zeer goede voetballer aan te trekken.

   En wat is veel te lang blijven? 2 jaar? Je zoekt gewoon een zondebok voor de tegenvallende resultaten van een kleine provincieclub, met beperkte mogelijkheden.

Leave a Reply