VVV-Venlo

Voorbeschouwing VVV-Venlo-FC Groningen

Genoeg Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Memphis Depay. Het is weer tijd voor Thorsten Kirschbaum, Kristopher Da Graca en Giorgos Giakoumakis! Na een week interlandvoetbal staat er komend weekend namelijk weer Eredivisievoetbal op de planning. VVV-Venlo treedt zaterdagvond om 18:45 uur aan in eigen huis tegen subtopper FC Groningen.

VVV-Venlo

Het lijkt een eeuwigheid geleden, de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, maar hij ligt toch echt pas een kleine twee weken achter ons. De vuurdoop van Jos Luhukay als trainer van VVV verliep niet zoals gewenst. In Zwolle werd er namelijk met 2-1 verloren. Ondanks de nederlaag waren er ook een hoop goede dingen te zien in die wedstrijd. In de eerste helft creëerden de Venlonaren namelijk tal van kansen door bij vlagen goed aanvalsspel te spelen en defensief zeer solide te acteren. Echter kwamen de gastheren in de tweede helft door een gelukkig doelpunt van Tedic op voorsprong. De mannen van Luhukay raakten niet in paniek en hadden binnen drie minuten de gelijkmaker al te pakken dankzij een harde knal van Gelmi. Maar zoals al vaker dit seizoen zat het ook dit keer niet echt mee. Kum werd voorbij gerend door zijn tegenstander en raakte hem daarna ongelukkig tegen zijn been. De strafschop die volgde werd koelbloedig afgemaakt door aanvoerder Lam en zo gingen de Venlonaren toch weer met nul punten terug de bus in. Luhukay over de nederlaag: “We hebben geprobeerd stabiliteit terug te vinden in het team. Dat is tegen PEC goed gelukt, want zeker in de eerste helft hebben we weinig toegestaan. Dan is het zuur dat je uiteindelijk aan het kortste eind trekt. Een punt was zeker verdiend geweest. Maar we vergaten in de eerste helft onze eigen kansen te benutten. Dan krijg je aan het einde van de wedstrijd een ongelukkig moment met dat VAR-moment en die penalty. Zuur, want de jongens hebben er alles aan gedaan.”

Na de wedstrijd tegen PEC had VVV een week extra rust in verband met interlandvoetbal. Normaal iets wat je liever niet hebt, maar de interlandbreak kwam dit keer toch wel erg goed uit. Na C. Donis, Machach en Shabani voegde ook Post zich namelijk in de Venlose ziekenboeg. Het competitieloze voetbalweekend kon dus uitermate goed worden gebruikt om iedereen op te lappen en het nieuwe systeem van Luhukay beter onder de knie te krijgen. Toch was niet iedereen vrijgesteld van wedstrijden. Giorgos Giakoumakis was namelijk opnieuw opgeroepen door John van ’t Schip voor de Griekse nationale ploeg en speelde in een tijdsbestek van zes dagen drie wedstrijden. In alle drie de wedstrijden (Spanje-uit 1-1, Honduras-thuis 2-1 en Georgië-thuis 1-1) kwam onze spits in actie, maar hij wist helaas het netje niet te vinden. Maar ondanks het feit dat Giakoumakis niet wist te scoren voor zijn land is er ook goed nieuws te melden. Veel supporters waren bang dat de topscorer van de Eredivisie een blessure of positieve coronatest zou oplopen tijdens zijn Europese tour. Dit is gelukkig niet gebeurd waardoor Jako vrijdagochtend gewoon de groepstraining in Venlo kon hervatten.

De volgende tegenstander van VVV is dus FC Groningen, en het is nog niet helemaal zeker over wie Luhukay in die wedstrijd kan beschikken. Feit is wel dat de ziekenboeg nog lang niet leeg is. Shabani, C. Donis, Schmitz en Guwara zijn er zeker niet bij zaterdag. Dat betekent dat Dekker waarschijnlijk de linksbackpositie inneemt. Ook op het middenveld zullen er mutaties plaatsvinden. Machach heeft de hele week meegetraind en zal in de basis staan. Daar staat tegenover dat achter de naam van Post nog een groot vraagteken staat. Luhukay zal zoals het er naar uitziet geen risico willen nemen met de aanvoerder. Zijn vervanger zal Schäfer zijn. Desondanks is iedereen gebrand op de drie punten en wordt de jacht op handhaving met een goed gevoel hervat.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Kirschbaum, Pachonik, Kum, Da Graca, Gelmi, Dekker, Schäfer, Janssen, Machach, van Crooij, Giakoumakis.

FC Groningen

FC Groningen beleeft over het algemeen een goed seizoen met hoge pieken, maar heeft ook een aantal diepe dalen meegemaakt. De ploeg van trainer Danny Buijs won thuis van koploper Ajax, maar verspeelde ook punten tegen laag geklasseerde ploegen als RKC Waalwijk en FC Emmen. Het leverde de Groningers tot nu toe een verdienstelijke 6e plaats op met 43 punten. Een plaats die aan het einde van het seizoen recht geeft op Play-offs voor Europees. Maar hoewel menig FC Groningen-supporter waarschijnlijk dik tevreden zal zijn met die 6e plaats had er wellicht nog wel meer in gezeten. Met name de laatste weken zit er namelijk zand in de motor van de formatie van Buijs. Van de laatste zes duels werd en namelijk maar eentje gewonnen, thuis tegen Fortuna Sittard (1-0). Vooral de laatste wedstrijd voor de interlandonderbreking deed pijn, zowel in Groningen als in Venlo. Op bezoek bij RKC Waalwijk verloren de groen-witten met 3-1. Het geeft dus maar aan dat er zeker kansen liggen zaterdag voor VVV.

Waar bij VVV slechts alleen Giakoumakis internationale verplichtingen had, waren dat er bij FC Groningen iets meer. Ko Itakura was aanvoerder van de Olympische ploeg van Japan, terwijl Damil Dankerlui Tomas Suslov hun debuut maakten voor respectievelijk Suriname en Slowakije. Jørgen Strand Larsen was ook opgeroepen voor de nationale ploeg van Noorwegen, maar doordat de spits nog herstellende was van een blessure heeft hij in goed overleg met de Noorse bond besloten om in Nederland te blijven.

Strand Larsen maakt dus na enkele weken blessureleed weer zijn rentree in de wedstrijdselectie. Verder is vrijwel iedereen fit in het Groningse kamp. Alleen Arjen Robben en Ramon Pascal Lundqvist zullen zaterdag niet mee afreizen naar Venlo. Het tweetal traint wel weer mee, maar de wedstrijd tegen VVV komt voor hen dus nog te vroeg. Ook Joosten is van de partij. De vleugelaanvaller kwam in het seizoen 2018-2019 30 keer uit voor de Venlonaren en scoorde hierin 6 keer.

Statistieken en historie

Als we de balans opmaken zien we dat de statistieken die bij deze wedstrijd horen in het voordeel zijn van VVV. De Venlonaren wisten namelijk 9 van de onderlinge 23 wedstrijden in Venlo in winst om te zetten. FC Groningen nam acht keer de drie punten mee naar het Hoge Noorden terwijl de resterende zes potjes eindigden in een puntendeling.

Met name de laatste jaren presteert VVV goed thuis tegen FC Groningen. De laatste vijf edities gingen namelijk allemaal niet verloren. De laatste overwinning in eigen huis tegen de Trots van het Noorden werd vorig seizoen behaald. Debutant John Yeboah tekende al na twaalf minuten voor de openingstreffer. Hrustic trok de stand net voor rust gelijk, maar het was de inmiddels voor Al Ittihad Kalba spelende Evert Linthorst die uit een hoekschop voor een 2-1 eindstand zorgde.

Eerder dit seizoen in Groningen werd het 2-1 voor de thuisploeg. Toen waren het Patrick Joosten en Jørgen Strand Larsen die FC Groningen een ruime marge bezorgden. In de slotfase deed Giakoumakis namens de Venlonaren nog iets terug middels een fenomenale omhaal. Genoeg voor een resultaat was het helaas niet.

Arbitrage

Bas Nijhuis is de aangewezen arbiter bij het duel tussen VVV-Venlo en FC Groningen. Nijhuis zal aan de zijlijn geassisteerd worden door Mark Strijker en Michael Osseweijer. De vierde official is Martin Pérez en Clay Ruperti is aangesteld als de VAR.

VVV-Venlo presteert misschien wel het slechts als het Bas Nijhuis als scheidsrechter heeft. Van alle 18 Eredivisieduels die Nijhuis floot van VVV, wisten de Venlonaren er namelijk geen één te winnen. Toch werd er dit seizoen al eens gewonnen onder leiding van de 44-jarige scheidsrechter. Dit gebeurde in de bekerwedstrijd op bezoek bij Almere City (1-4). Verder was Nijhuis dit seizoen ook al de leidsman bij de wedstrijd VVV-Venlo-ADO Den Haag (1-2) en FC Utrecht-VVV-Venlo (3-1). Hopelijk wordt de 19e Eredivisiewedstrijd waarin Nijhuis en VVV met elkaar te maken hebben voor de eerste keer omgezet in een driepunter voor de Venlonaren.

De wedstrijd VVV-Venlo-FC Groningen is live te volgen via ESPN kanaal 2 en het radioverslag van Omroep Venlo of L1. Venlonaren.net wenst VVV-Venlo heel veel succes in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen! FORZA VENLO

83 Responses

 1. roeljenssen

  Je kan het negatief noemen of gewoon realistisch, maar met een middenveld met Shafer, Janssen en Machach kan je het een wereldwonder noemen als wij morgen 3 punten gaan pakken.

  Je kan veel zeggen, maar er moet toch ergens in groot Venlo toch wel een betere speler te vinden zijn dan Stefen Schafer…

  1. Rossie

   Dat middenveld is inderdaad veel te zwak. En Machach is nét/nauwelijks hersteld van een blessure dus die zal ook nog niet top zijn. En Schäfer op het middenveld…pfff, wat een armoede. Ben blij met een punt.

   1. mats

    Ja gek hè? En vanaf de berg is het weer doodstil over hem. Hij kan toch gewoon niet slechter zijn dan Schäfer of Hunte?

 2. mats

  Ik wilde al gaan zeggen dat we met Bas Nijhuis absoluut niet gaan winnen…. maar Venlonaren was me voor hahaha…

  Nee echt Nijhuis, dat is zo’n omhooggevallen Kaketoe, die fluit ter meerdere glorie van zichzelf én maakt elke wedstrijd wel een rare- maar cruciale – en vaak voor VVV negatieve fout of beslissing die alleen Nijhuis ziet… die heeft zijn eigen regels. As je die alleen al ziet lopen, brrrrr…

  Jammer. En als ik dan lees dat we met een middenveld met Janssen en Machach en Schäfer gaan spelen dan heb ik er geen vertrouwen in. Ik zou met alle blessures ook niet weten wie er dan wel op het middenveld kan hoor. Maar wie je er ook zet, het zal te zwak zijn om het Groningen moeilijk te maken.

  Helaas. Het zoet zal nog even op zich laten wachten, maar zal niet in deze wedstrijd tegen Groningen komen.

 3. Real VVV

  Flinke tegenvaller dat er nog zo veel geblesseerden zijn. Volgens mij heeft VVV veruit de meeste afwezigen van alle eredivisieploegen sinds de winterstop en dat is gewoon echt klote.

  Ik zag in de wedstrijdstatistieken dat Giakoumakis 2 gele kaarten heeft gepakt in de beide wedstrijden waar hij 20-30 minuten heeft mee mogen doen. Ik heb de beelden niet gezien, maar het belooft niet veel goeds als hij nog steeds zo geïrriteerd over het veld loopt als in de laatste wedstrijden van VVV.

  Al met al heb ik er weinig vertrouwen in 🙁

 4. De Realist

  Echt (piep) kloten dat je juist in deze belangrijke fase juist zoveel geblesseerde spelers hebt. Dit kan net het verschil zijn tussen net wel en net niet degraderen. We hopen maar op het beste morgen….

 5. SneltreinMusa

  Offtopic

  De 4 verhuurde spelers spelen alle 4 amper,

  Bastiaans bij Helmond met korte invalbeurten terwijl hij me positief opviel in de bekerwedstrijd tegen GAE

  Van Dijck bij Roda die ook afentoe mag invallen,

  Hendrikx speelt echt amper en hetzelfde geldt voor Roeffen
  Neem aan dat ze niet daarvoor verhuurd zijn of wel?

 6. lucien1978

  Ik zou zeker niet met het middenveld schafer, Janssen en Machach beginnen. Waarmee dan wel. Dat is een hele goede vraag.

  Ik denk dan toch dat ik de 5 mans verdediging weer zou veranderen naar een 4mans verdediging met daarvoor 2 verdedigende middenvelders .

  Kirschbaum
  Pachonik schafer da Graca dekker
  Gelmi Janssen
  Machach v crooy A Donis
  Giakoumakis

  Ik denk dat met het genoemde 3 mans middenveld de druk op de verdediging alleen maar groter wordt. Met 4/5 middenvelders wordt er hopelijk een overtal gecreëerd op het middenveld.

 7. Goodie

  Ik vind Schäfer op het middenveld nog niet eens is zo’n heel gek idee. Verdedigend kwam hij gewoon echt te kort, daar zullen we het allemaal over eens zijn. Maar hij heeft wel een goede inspeel pass.

  1. lucien1978

   Daar ben ik het niet mee eens. Schafer komt op de back positie tekort. Gewoon omdat het een centrale verdediger is en niks anders .

   Centraal achterin heeft hij het niet eens is zo slecht gedaan. Daar moet je hem dus ook maar neerzetten. ( of Kum of Swinkels).

   Verdedigende middenvelder is ook totaal niet zijn positie. Dan weet hij totaal niet waar hij moet lopen.

   Je hebt daar eigenlijk geen opties . De minst slechte naast Janssen zou Gelmi zijn.

  2. Real VVV

   Schäfer om het middenveld lijkt me echt de minste optie die we hebben. Ik vind hem juist heel erg zwak aan de bal. Zeer slechte balbehandeling en handelingssnelheid. Misschien nog het beste 5-3-2 met een middenveld van Janssen, Machach en Van Crooij. Een aanvallend middenveld, maar dan kan er een centrale verdediger af en toe doorschuiven. Of, out of the box denken: Hunte op het middenveld naast Janssen. Hij werkt altijd hard en loopt goed in de weg als het moet.

   1. mausovenlo

    Als je nog steeds de illusie hebt dat vito op het middenveld kan spelen dan vraag ik mij echt af waar jij hebt zitten kijken afgelopen jaar haha. Vito zet je altijd rechts buiten en anders op de bank, ik denk zelfs dat machach beter als buiten speler kan ipv middenveld omdat hij met zijn acties ook vaak de bal verliest en als aanvaller heeft dat minder consequenties. Maar bij gebrek aan middenvelders kan hij eventueel als nr 10 spelen. Met daar achter 2 verdedigende middenvelders: Janssen en Schmitz/Dekker
    Shafer centraal achterin en kum gewoon als back

 8. VeniVidiVici

  Wat worden we toch simpel weggezet in de duels. Als je ziet hoe Jansen en Schaefer gaan liggen als een stervende zwaan bij een tikje in het gezicht. Kom op man, we hebben kerels nodig nu. Bikkelen en doorvoetballen! Come on Venlo

 9. Kraai

  Tegen 11 man 0 kansen en tegen 10 man 0 kansen…
  Ik mag toch hopen dat Jos in de rust ff heel duidelijk maakt dat dit DE kans is tegen 10 man om nog wat te maken van dit seizoen en dat de 3 punten binnengehaald MOETEN worden nu !!!

 10. mats

  Goede wissel van Luhukay. Je ziet meteen het verschil met De Koning. Deze man heeft een plan in zijn hoofd en hij wisselt ook met een plan.
  Mooi.

  Gaat wensten beter zo tegen 10 man hahaha. Jammer dat die eindpass ook nu maar niet komt….dan creëer je eigenlijk nog steeds geen kansen

 11. VeniVidiVici

  Slap weg laten zetten door Dekker weer..en Kirschbaum had um wel mogen hebben. Hij krijgt er te veel tegen op deze manier. Slappe wijven zijn het. Man man man.

 12. Ievel Knievel

  Tja, als 3-5 minuten voor tijd er geen gelijkspel uit kan slepen tegen 10, tja dan degradeer je. Verdiend. Ook gelet op ons doelsaldo. Ook zonder de 13 tegengoals overigens.

  En zal ik er eens een lekker impopulaire mening ingooien: die zogenaamde prutsspelers in onze selectie zijn allemaal door Valkx gehaald. Dezelfde man die ons vorig seizoen Maaskantje schonk.

  Dezelfde man die onze jeugdspelers verhuurt, die we nu hard nodig hadden, met de blessures. En de man die dus voor een groot deel van het seizoen deels verantwoordelijk is geweest voor het strijdplan en de tactiek en daarmee vaak de Koning overruled heeft.

  Bij dezen mijn impopulaire mening. Brandt maar los reaguurders!

   1. Ievel Knievel

    Je bent wel gefascineerd door me altijd. Ik dacht dat je na die harde beurt op de hei laatst wel even genoeg van me gehad had. Jammer maar helaas. Ik ga ervan uit dat je wel blij bent met de aanstaande degradatie. Daar zit je namelijk al het hele seizoen om te vragen namelijk.

   1. Ievel Knievel

    Overigens was je laatst aan het miepen over de omgangsvormen hier. Kijk nu eens in de spiegel. Maar blijft gerust door gaan met op iedere post van me te reageren.

    Ik ga even een deel van het seizoen weg drinken. Laten we maar hopen dat Willem II en RKC nog heel veel punten gaan verspelen en dat we tegen Sparta, RKC en Emmen punten pakken en als een wonder de na-competitie gaan ontlopen.

    We zijn afhankelijk van anderen en hebben heel veel geluk nodig nu.

    Als we met dit team de nacompetitie in moeten dan gaan we roemloos ten onder, omdat het simpelweg aan temparement ontbreekt om echt het gevecht aan te gaan. Kun je nog beter rechtstreeks degraderen. Kun je jezelf die afgang besparen en is het snel over en kun je een noodplan in werking stellen om überhaupt je voortbestaan als club veilig te stellen.

   2. mats

    Ja de omgangsvormen hier kunnen beter maar dat gejank van jou daar helpt niks tegen

  1. mats

   Hou toch op! We hebben al die blessures…. we staan met Janssen en Schäfer op het middenveld te spelen….we hebben zoveel spelers die nog niet in KKD meekunnen…klopt allemaal…

   Maar als dat fokking LAFFE Groningen dan 70 minuten gaat verdedigen maar wint omdat ze één lucky shot op doel schieten dan heet dat pech!!

   Ik snap dat je pissed bent maar ik heb tóch een ander VVV gezien dan onder De Koning!

   1. Koelie

    Nee Mats, helaas geen ander team. Dat er geen spel in zit en dat hele team onder maats presteert reken ik wel Hans en Jay aan. Die hebben deze ramp veroorzaakt.

    Er moet een wonder gebeuren willen we de play-offs overleven, als we die al halen…. Wat erg dit.

   2. mats

    Sorry maar dan ben je echt blind.
    Heeft Hans de Koning óóit met Schäfer en Janssen op het middenveld moeten spelen?
    Dat kun je dus al niet vergelijken.

    En vanavond speel je met Dekker en Kum. Je kunt zeggen dat die niet eredivisiewedstrijd zijn, maar heb je ze op echte fouten kunnen betrappen vanavond?

    Roemer is misschien nog niet eredivisiewaardig maar hij kwam toch vaak zijn man voorbij. Vaker dan John of Hunte.

    Arias onder De Koning was zelden een fatsoendelijk aanspeelpunt… ja Aria’s is nog steeds slecht maar vanavond toch echt een aanspeelpunt waardig….

    Maar dan sta je nog steeds omringd door mensen als Janssen, Schäfer en een totaal uit vorm zijnde Vito en Pacho…. én onze topspits die helaas niet kan voetballen…

    Roemer scoort nota bene, helaas zit onze Giako er met de nagel van zijn voet aan.

    Ik heb vanavond 80% minder terugspeelballen gezien en de bal kwam vaker bij een medespeler en er werd harder gevochten voor de bal .

    Ja de eindpass is nog steeds kut dan win je niet…

    En ja Dit doet pijn.. heel erg veel pijnVVV gaat zeer waarschijnlijk degraderen maar ik ben het niet eens met deze zure negatieve reacties op het spel vanavond (ook al was het tegen 10 man)

 13. Real VVV

  Na dit weekend zal direct lijfsbehoud definitief uit zicht zijn. En ik zie niet in hoe we nog ADO én Emmen onder ons gaan houden. Deze wedstrijd hadden we 3 punten moeten halen en het zijn er wederom 0 .

 14. Kraai

  Ik denk elke wedstrijd het kan niet meer slechter….maar dat blijkt dan toch nog wel te kunnen !!
  Hahaha wat een amateuristisch drama niveau !
  70 min tegen 10 man en dan voetballen alsof 1 punt voldoende is…niet 1 echt goede kans creëren.
  En dan verdien je dus ook gewoon om te verliezen en te degraderen. Einde verhaal.

  1. Ievel Knievel

   Het erge is dat VVV het keer op keer in eigen hand heeft en steeds zelf verprutst. Eind januari waren een plek 11 of zelfs 10 nog binnen handbereik. Maar ja, als spelers de pit en motivatie missen, deels veroorzaakt omdat er niet op een juiste wijze gebruik van ze wordt gemaakt; of weet ik wat verder de reden is, dan….tja. Dan krijg je uiteindelijk dit. Blessures of niet; als het tussen de oren niet goed zit, wordt het nooit wat.

   1. Ievel Knievel

    Er zijn wel iets meer mensen verantwoordelijk voor het drama dit seizoen dan alleen HdK. Dat is inmiddels toch wel duidelijk.

    En de beleidsmakers bij de club gaan zeker niet vrijuit. Daarnaast moeten de spelers het uiteindelijk doen en die laten het in de cruciale wedstrijden afweten. Daar heb je niet per sé de motivatie vanuit een trainer voor nodig. Dat moet toch ook uit jezelf komen als selectie. Pak je een punt tegen Sparta of win je daar en pak je 1 of 2 punten tegen Fortuna en speel je gelijk tegen PEC (of win je daar) en had je nu ook een punt gepakt tegen Groningen (het hoogst haalbare vanavond); dan had je nu boven Willem II, RKC en wellicht ook PEC gestaan en was er weinig aan de hand geweest EN had je met een goed gevoel richting einde seizoen gegaan en wordt je waarschijnlijk 13e of 14e. Prima voor VVV-begrippen.

  2. mats

   Ik vind het echt onzin! Ik heb een VVV gezien dat veel beter speelde dan onder De Koning….zelfs met mensen als Janssen en Schäfer op het midden…. zelfs toen Gelmi gewisseld werd….. zelfs toen Aria’s erin kwam…. er was veel meer strijd….

   Ja, deze spelers zijn waarschijnlijk niet goed enige voor de Ere…. en dat kon je vanavond zien, maar ditvwas niet slechter dan onder De Koning…

   Ik heb Arias zelden zo goed zien spelen…. ..

   Je kunt zeggen dat het allemaal nog steeds niet goed genoeg is en dat ze het verdienen

   Maar die 0-1 van Groningen was toch echt ene fokking lucky!!!! Met hun laffe anti voetbal omdat ze met 10 man staan…. alsof zE bang waren voor VVV. Echt laf! En dan ook nog drie punten meenemen

   1. Ievel Knievel

    Er is werkelijk niemand die Jos Luhukay afserveert of kritiek heeft op de huidige trainer. Er wordt alleen maar gezegd dat onze selectie tekort komt. Hetgeen bevestigd wordt. Week in en week uit. Het team is afgemat door een zwaar tegenvallend seizoen en heel veel spelers spelen ver onder hun kunnen. Daar lijkt weinig meer aan te redden. Of er moet wel een hele goede spycholoog ingevolgen worden of wat dope het team ingespoten worden.

    En inderdaad. Het komt aan op cruciale momenten, soms wordt een wedstrijd in 1 tel beslist. Zo werkt dat. Je laat het daar wel zelf op aankomen. Ik tel inmiddels al zo’n 10 wedstrijden dit seizoen waarin de spelers dit laten gebeuren. Dat kost je 1-3 punten per keer. Dat heeft je dus dit seizoen al minimaal 10 en maximaal 30 punten gekost (laat het even op je inwerken). Maar goed, laten we van het gemiddelde uitgaan. 15 punten puur door een wedstrijd instelling en vibe. Dat is dus gewoon geen pech meer.

    Niet voor niets haalde Affelay al aan dat hij 3 espresso nodig heeft op een zondagochtend/- middag om überhaupt naar VVV te kunnen kijken (uiteraard een gechargeerde uitspraak).

    In tegenstelling tot anderen denk ik trouwens helemaal niet dat ons team KKD-niveau is. Men presteert gewoon ondermaats. Helaas pakt het noodplan bij VVV met Luhukay nu niet goed uit. Eigenlijk was het al allemaal te laat om wat te kunnen redden. En dan kan het organisatorisch beter in elkaar zitten (door idd een betere trainer), VVV had beter al voor de winterstop kunnen (en moeten) ingrijpen. De nieuwe spelers hebben wat verbloemd in januari (net als het nodige geluk), maar wat er echt scheef zat is gewoon niet tijdig aangepakt. Dat is dus het beleidsniveau waar ik het over heb. Op basis van geluiden die al in november aan het uitlekken waren (door de late seizoenstart, dus nog erg in het begin van het seizoen).

   2. mats

    Ga jij nou maar weer naar de Hei waar je blijkbaar zo graag komt… scoor je tenminste ook nog eens.

   3. Jovanovic

    Zo, wat ben jij een sneu mannetje Mats, afgaande op zo’n beetje al je reacties hier. En wat laat jij je toch uit de tent lokken man. Overigens heb je niet echt veel voetbaltechnisch inzicht. Maar dat terzijde.

   4. Jovanovic

    Wat ik er van lees vindt die Mats het gewoon leuk om het bloed onder de nagels van mensen uit te halen (expres). Misschien iets voor een moderator?. Laat hem maar gewoon. Zal wel niet zo lekker in zijn vel zitten. Niet zo raar met dit tegenvallend seizoen.

   5. mats

    Begin jij nou ook al te zeiken om een moderator. Wat is dat voor sneu gedoe?

    Ik reageer op wat Ievel tegen mij zegt maar blijkbaar mag hij alleszeggend en janken en ik niet reageren. Prima joh. Zoek het uit.

   6. Jovanovic

    Tipje: Geef gewoon mijn mening, voel je niet zo aangevallen en als iemand ergens anders over denkt hoef je niet zo op de man te spelen. Probeer het eens een tijdje. Het lucht op.

   7. mats

    Ik heb mijn mening gegeven. Maar blijkbaar was dat niet de goeie en ben je DAAROVER AL DE HELE AVOND AAN HET JANKEN. Dus zeg niet dat ik mijn mening moet geven om vervolgens te klagen dat die mening je niet bevalt. Echt hoor.!

 15. RuiverCity

  Aanvallend machteloos. Daar zit gewoon het grote euvel. Middenvelders die geen diepgang hebben. Wat sommige mensen hier in Simon Janssen zien is mij een raadsel. Komt fysiek en voetballend nog zo veel te kort.
  Giakoumakis moet de ballen zelf halen en proberen te scoren. De interlands en het reizen braken hem ook op. Hij was niet scherp.

  Echt alles zit ook tegen op dit moment. Van de resterende 6 wedstrijden kun je er twee al schrappen. Uit de overige 4 haal je echt geen 9 punten. Niet met deze selectie.

  1. De Koel

   De laatste wedstrijd tegen Emmen wordt het erop of eronder, dat is nu wel duidelijk. Hopelijk hebben we dan weer een fitte selectie, anders wordt het onvermijdelijk rechtstreekse degradatie.

   1. Jovanovic

    Gelukkig kunnen we ook nog gewoon punten pakken tegen Sparta en RKC (en zelfs tegen Heracles zit er op een lucky dag wat in); zo goed zijn die allemaal niet hoor. Ook in de voorgaande wedstrijden waren wij zeker niet per sé de mindere partij. Alleen krijgen wij mentale klap op mentale klap. Daar moeten we toch van zien te herstellen en dat zien te doorbreken op de één of andere manier. Dus als iemand wat praktische tips weet?

Leave a Reply