Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Oss JL Play Offs

Morgenavond staat de tweede wedstrijd in de Jupiler Play Offs op het programma voor VVV-Venlo. In stadion de Koel nemen de Venlonaren het om 18.30 uur op tegen FC Oss die we afgelopen maandag ook al troffen voor de Play Offs. VVV-Venlo deed zeer goede zaken in Oss door met 1-2 te winnen. Door de 2 uitdoelpunten heeft VVV-Venlo een geweldige uitgangspositie. De Ossenaren moeten minimaal met 0-2 winnen om nog door te kunnen.

VVV-Venlo zal de wedstrijd vol vertrouwen aangaan na de zeer goede overwinning op de kampioen NEC Nijmegen en natuurlijk was er maandag de overwinning op FC Oss. VVV-Venlo speelde een goede eerste helft en speelde de tweede helft een versnelling lager. FC Oss daarentegen werd nog zeer gevaarlijk maar kon eigenlijk niet echt grote kansen creëren.

Het is een drukke maar leuke week voor de spelers en technische staf van VVV-Venlo. De positieve resultaten en het redelijke goede spel doet de supporters goed. De vraag naar kaarten is groot en het positivisme is overal te merken. Morgen hebben dan wel een goede uitgangspositie het moet natuurlijk nog wel afgemaakt worden voor het eigen publiek. FC Oss zal er werkelijk alles aan doen om nog de 2de ronde van de Play Offs te bereiken. Ook trainer Maurice Steijn weet wat er morgen te doen staat en wat er op het spel staat. De trainer zeg het volgende op de website van VVV-Venlo;” Ik lees en hoor veel mensen al praten over de tweede ronde, alsof de wedstrijd tegen FC Oss niet meer gespeeld hoeft te worden. Maar dat is natuurlijk niet het geval: zeker in de play-offs is het nog lang niet gespeeld bij zo’n uitslag. Uiteraard zijn we blij met de uitslag en met ons spel in de eerste helft, maar het blijft spannend. En dat zeg ik niet omdat het zo hoort, maar omdat het zo is: FC Oss heeft niet voor niets een periode gewonnen, en zij zullen zonder schroom tegen ons spelen omdat ze niets meer te verliezen hebben”

We hopen morgen op een goed gevuld stadion en een mooie sfeer zodat we het team en de club steunen naar de volgende ronde van de Play Offs. Als u nog kaarten moet halen. Ben op tijd bij het stadion of probeer in de middag kaarten te halen. De club verwacht een grote drukte daarnaast is VVV-Venlo verplicht om de kaarten 1 op 1 te verkopen. Een clubcard is hierdoor verplicht. Heeft een seizoenskaart dan kunt doorlopen naar de poort en 5 euro aan de steward betalen.

Opstelling VVV-Venlo
Trainer Maurice Steijn zal waarschijnlijk weinig veranderen in de ploeg. Iedereen is fit en kan spelen en hierdoor zal de trainer een aantal keuzes moeten maken. Buwalda is ook weer volledig fit en het kan zijn dat hij Jeffrey Altheer gaat vervangen. Dit zegt de trainer op de website van VVV-Venlo; “Wij zitten in een goede flow na de overwinningen tegen NEC en afgelopen maandag tegen FC Oss. Het gevoel is goed, bij de staf, de selectie, de supporters. Niemand is geschorst, niemand is geblesseerd en iedereen kijkt reikhalzend uit naar deze wedstrijd. En dus moeten wij als staf keuzes maken wie er speelt en wie niet. En dat is natuurlijk het mooiste wat er is, dat je een luxe probleem hebt in plaats van te moeten puzzelen omdat er veel mensen ontbreken. En dan mogen de spelers morgen op het veld laten zien dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”

FC Oss
De Ossenaren zullen er alles aan doen om morgen een 0-2 overwinning te behalen op VVV-Venlo. De Ossenaren hebben nu al 7 wedstrijden niet gewonnen. Trainer Klaas Wels van FC Oss moet het vrijdag doen zonder twee spelers; Justin Mathieu zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit en ook Paul Kok mag na zijn rode kaart van maandag niet in actie komen. (via fcoss.nl)

Arbitrage
Scheidsrechter: Liesveld
Assistent-scheidsrechters: Brink en Jansen
Vierde official: Blank.

Wij wensen de spelers, de staf en de supporters morgen heel veel succes met de Play Off wedstrijd tegen FC Oss en wij hopen natuurlijk dat we door gaan naar de 2de ronde!

1 Response

  1. Ben

    Het zal niet gemakkelijk worden, Oss is ook door bij 2-3, 3-4, etc, etc.
    Het is belangrijk dat spelers geconcentreerd, niet over geconcentreer,d aan de wedstrijd beginnen.
    Wij zorgen voor ondersteuning op de tribune.
    FORZA VVV!

Leave a Reply