Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Oss

Morgenavond speelt VVV-Venlo weer een thuiswedstrijd. FC Oss is ditmaal de tegenstander. De Ossenaren verrasten afgelopen weekend met een 8-0 overwinning in de Jupiler League. Een ongekend resultaat daar de ploeg uit Oss meestal in de onderste regionen bivakkeert. De eerste wedstrijd in Oss werd een overwinning voor de Venlonaren.

Voor de wedstrijd morgen heeft trainer René Trost weer de nodige personele problemen. Naast de schorsingen van Altheer, Rajcomar en Kruijsen zijn er nog de nodige geblesseerden. Otsu, Cooper, Promes, Fleuren, Sevinc, Post en de Kogel om maar een paar te noemen.

Vrijdagmorgen zal er spoed overleg zijn tussen de medische en technische staf over eventuele inzetbaarheid van enkele spelers.

Na de nederlaag tegen FC Dordrecht kan VVV-Venlo zich gaan voorbereiden op de play-offs. Erg veel staat er morgen dan ook niet op het spel. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ook zichtbaar zijn op de tribunes. Toch wil ik iedereen oproepen om de ploeg te blijven steunen de rest van de competitie.

 

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Ascroft, Heesen (?), Balkestein en Schroijen

Middenveld: Gijzen, Post, Türk,

Aanval: Reimerink, de Kogel, Hendriks (?)

6 Responses

  1. Ben

    Ik verwacht weer een loodzware wedstrijd, maar ja als FC Oss met 8-0 kan winnen, dan zouden wij dat ook maar eens moeten presteren. Maar laten we vooral gaan voor goede pot voetbal en eindigen zonder weer nieuwe schorsingen, laat staan blessures. FORZA VVV!

  2. Gerardus

    Trost liet weten blij te zijn als hij er al 11 op kon stellen. Dus mogen we toch ook weer niet te veel verwachten aangezien er maar liefst 15 tot 16 spelers van de gehele selectie geblesseerd of geschorst zijn. Hopelijk gaan de jongens die erin staan weer tot het gaatje netzoals vorige week tegen dordrecht. Maar we moeten er niet te veel van verwachten

  3. Meuske

    Opstelling gaat nog wel alleen achterin word het billen knijpen, bank is wel een drama. Maarja laat iedereen rustig herstellen voor de plat offs, dan vol gaas derop kletsen. Forza Venlo

Leave a Reply