Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Twente

hai berden en soentjesDe afgelopen week zijn er een heleboel gesprekken gevoerd door de technsiche staf met de selectie spelers.

Dit naar aanleiding van de (sportieve?) malaise bij de Venlose club. De laatste 6 wedstrijden gingen verloren en hierin werd welgeteld 1 doelpunt gescoord.

Rijst dan vanzelfsprekend de vraag; is er ook door iemand met Ton Lokhoff gesproken? Hij haalt toch de meest vreemde capriolen uit met zijn spelers. Spelers die de ene week een prima pot spelen, staan de week erna reserve. Een linksback die altijd een voldoende behaald wordt gepasseerd voor een speler die niks uitstraalt of ook maar geringste extra’s brengt. Snelle buitenspelers worden genegeerd, etc.

Wellicht zijn er nog meer gesprekken geweest tussen de verantwoordelijken onderling naar aanleiding van alle commotie van de laatste weken.

De supporters zijn het beleid meer dan beu. Dat bleek afgelopen vrijdag wel tegen PEC Zwolle. Het is dan ook de vraag hoeveel mensen komende zondag om 12.30 uur nog de moeite nemen om de weg naar de Koel te vinden?

Belangrijk is zaterdagavond de wedstrijd Willem II-Roda JC. Bij winst van de Kerkradenaren kan VVV-Venlo zich gaan opmaken voor weer een hachelijk avontuur in de play-offs, tegen ploegen die echt niet tegen de Venlonaren zullen opkijken. Mocht echter Willem II aan het langste eind trekken dan wordt de situatie voor VVV-Venlo wel heel penibel.

Tegenstander FC Twente is na het ontslag van trainer McLaren in rustiger vaarwater terecht gekomen. Toch zal voorzitter Munsterman allesbehalve tevreden zijn over dit seizoen.

Plaatsing voor een Europese competitie is een must qua begroting.

Na dit weekend weet VVV-Venlo zo goed als zeker waar het aan toe is. Play-offs of nog volop in de race voor directe degradatie.

Lokhoff kennende zal er qua opstelling niet veel veranderen ten opzichte van de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Wellicht toch eens doen …..

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen, Roseler, Seip en Fleuren

Middenveld: Maguire, Rado, Cullen en Turk

Aanval: Nwofor en Linssen

Leave a Reply