Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Zwolle

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comNog één duel en het seizoen zit er voor VVV-Venlo op. Aanstaande zondag staat het tweede duel van de tweestrijd tegen FC Zwolle op het programma.

Het eerste duel eindigde voor de Venlonaren zeer goed met een 1-2 zege. Handhaving ligt daardoor binnen handbereik voor VVV-Venlo. Vrijdag kregen de spelers vrijaf en zaterdag werd er in Seacon Stadion – De Koel – voor de laatste keer getraind. Zondag kan trainer Wil Boessen naast de al langer afwezigen Frank van Kouwen en Rachid Ofrany niet beschikken over Ken Leemans. De Belgische middenvelder ontving in de blessuretijd van het heenduel tegen FC Zwolle een rode kaart en is door de KNVB geschorst voor drie duels waarvan één duel voorwaardelijk.

VVV-Venlo zal het finaleduel zeker met een goed gevoel ingaan. De laatste drie duels in de play-offs werden namelijk allemaal winnend afgesloten. Trainer Wil Boessen zal voorin een moeilijke keuze moeten maken wie de voorkeur krijgt in de spitspositie: Michael Uchebo of Ruud Boymans. Laatstgenoemde trainde zaterdag apart van de groep. Het duel zondag in Venlo begint om 16.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Braamhaar.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply