Voorbeschouwing VVV-Venlo – Go Ahead Eagles

Morgen staat de voor VVV-Venlo oh zo belangrijke terugwedstrijd tegen GAE op het programma. Na de, wat met recht een debacle genoemd mag worden, verloren uitwedstrijd rest de Venlonaren niks anders dan een overwinning met 2 doelpunten verschil. VVV-Venlo heeft in de regio, maar ook in de rest van Nederland, al heel veel goodwill verspeeld. Een degradatie zou dramatisch zijn voor de club.

Het is te hopen dat de spelers nu eindelijk van de trainer mogen laten zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen en men eindelijk eens afstapt van het angsthazen voetbal. Maar is het daarvoor al niet te laat? Kan deze ploeg de tactiek waar ze murw door zijn gemaakt nog veranderen? Ik heb mijn sterke twijfels. Deze trainer zal blijven vasthouden aan het uitgestippelde beleid. Zelfs nu het een minuut voor twaalf is. Waarom vraag je je toch af? Wil hij perse zijn gelijk halen dat deze tactiek de beste is voor deze ploeg? Mocht het morgen niet lukken dan lijkt het ontslag van deze trainer de enige optie!

Go Ahead zal proberen om via een uitbraak een uitdoelpunt te scoren zodat alle hoop van de Venlonaren weg zal vloeien. De Jupiler ploeg zal alles geven om voor een stunt te zorgen.

Lokhoff zal zijn team optimaal moeten voorbereiden. Vol druk zetten via snelle aanvallen vanaf de zijkant op de verdediging van de Eagles. En de verdedigend ingestelde spelers adequaat laten reageren op de snelle aanvallers van de Deventenaren.

Hoeveel mensen zullen zich nog de moeite nemen om de ploeg morgen te ondersteunen? Zien de voetballiefhebbers uit de regio nog enig aanknopingspunt? Wij als supporters zullen, ondanks deze trainer en ondanks het falende beleid, met zijn allen achter onze ploeg moeten staan. Zodat we morgen het verblijf in de eredivisie nog zeker een ronde kunnen verlengen.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen, Röseler, Seip en Fleuren

Middenveld: Ammi, Rado en Türk

Aanval: Reimerink, Nwofor en Wildschut

 

30 Responses

 1. Frosty

  Die opstelling zou op zich niet zo verkeerd zijn behalve dat Linssen er ook ergens in hoort.
  Die Ramsteijn inderdaad er uit graag. We hebben Rado al, twee van dat soort spelers is te veel.

  Hoop ook dat Niki ”Casillas” Mäenpää morgen weer zijn niveau haalt, doet het goed de laatste weken.

 2. sobermikel

  Die klootzak van een Lokhoff moet weg.
  Morgen witte zakdoekjes laten zien, aan het begin als de spelers aan de warming- up beginnen.
  Misselijke Lokhoff. Bahh…

 3. Paljas

  Even voor de liefhebbers…CSKA Moskou is kampioen in Rusland geworden vandaag.
  Met een meer dan behoorlijke Musa(oh wat mist VVV dit soort spelers) en een voortreffelijke Honda,alhoewel hij vangaag geschorst was.
  Desalniettemin…proficiat aan Musa en Honda voor het behalen van het kampioenschap daar in Rusland en het behalen van de niet onbelangrijke CL.

  En wat betreft de wedstrijd van morgen en de eventuele opstelling…het is een alles of niets opstelling,waarin ik denk dat VVV 3 keer moet gaan scoren,aangezien ik denk dat ze toch met deze veel aanvallendere opstelling een goal gaan tegen krijgen.
  Kijken of ze weer door het oog van de naald gaan kruipen…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Frosty

   Zeker knap van CSKA waar Doumbia door een blessure lang ontbrak in de selectie kreeg Musa de plek als vaste spits toebedeeld. 30 Wedstrijden (competitie en beker) 14 doelpunten en 6 assists. Helaas is Honda zo vaak geblesseerd… Sinds Musa en Honda bij CSKA spelen mis ik geen wedstrijd. Over 2 weken de bekerfinale tegen Anzhi.
   Volgend jaar Champions League voor Musa 🙂

 4. Lincoln

  Ben er bang voor morgen maar wij hebben er slechter voorgestaan in play off wedstrijden. Ze moeten gewoon knallen, en snel scoren dan is er niets aan de hand en ohja natuurlijk geen tegengoal krijgen want dan zijn we zwaar de zak:). Hopen op een ruime overwinning.

 5. jansma

  We snappen niet dat het bestuur niet in grijp iedereen kan toch zien we met deze trainer gewoon gaan degraderen. Hij heeft nog nooit. Een paar wedstrijden met hetzelfde elftal gespeeld dat is goed voor het zelf vertrouwen van de spelers Met deze spelersgroep had je met een goede trainer gewoon in de middenmoot gespeeld

 6. sultana

  @frosty:

  Linssen is geblesseerd!

  @jansma:

  Had je anders verwacht van Lokhoff? Het is en blijft een slechte trainer die ons in de problemen brengt met zijn beton en angsthazen voetbal. Maar volgens de leiding bij vvv is hij de juiste trainer die ons terug brengt naar de eredivisie als we degraderen hahahahahahaaaaaaaaaa

 7. sultana

  Ik verwacht er niet teveel van morgen, was het hele seizoen kommer en kwel in de thuis wedstrijden dus waarom zal het morgen ineens anders zijn? GAE gaat zeker een keer scoren nou dan ga er maar aan staan……….

 8. marcel

  hoe komen we aan de vermoedelijke opstelling??? trainingen gezien of wishfull thinking van de schrijver zelf?

  in elk geval lijkt dit me de opstelling om het te doen. mocht het daarmee op het laatst niet genoeg zijn dan bergkamp ERBIJ (dus niet ipv nwofor) en dan maar die ballen erin pompen. Gaat die mafkees weer eerst met één spits voetballen dan kunnen we beter niet aan de wedstrijd beginnen.

 9. VVV1977VENLO

  Waorum noow pas Dees opstelling, waorum neet un half jaor geleeje.
  Ze zulle morgen vanaaf ut begin der baove ik zitte en GAE vanaaf ut begin onder drök motte zette.
  Maar goed daor hebbe we de verkiërde trainer veur, dae haet nog noeijts van aanvalle gehuurt, die schiëtbôks.

 10. aoje

  De opstelling is goed, maar onze trainer zal zich toch wel weer aan zijn oude opstelling houden. Reimerink en Wildschut hebben nooit een kans gekregen om ritme op te doen en hij zal er zeker niet mee beginnen. Nwofor staat dadelijk weer op zijn eilandje.
  Lokhoff zal als mens wel oké zijn, maar zijn trainersinzichten en defensieve voetbal werken niet, en de laatste wedstrijd van het seizoen ziet hij dat nog steeds niet.
  Jammer, want hij heeft een goede ploeg in handen, maar beseft dat niet!! Zelfs de supersnelle aanval die hij heeft komt maar niet aan de bak!! Tijd voor Specsavers.

 11. labradorvvv

  En daarom was het belangrijk om in Deventer gewoon aan te vallen en om proberen te scoren!
  0-1 achter en vvv moet er nu 3 maken, iets wat ze nooit en te nimmer gaan redden gezien de eerste 30 minuten.

   1. Frosty

    Hoop dat je het sarcastisch bedoeld want onze top trainer blijft gewoon zitten hoor. Volgend jaar degraderen naar de topklasse als het Ton mee zit.

 12. kenfen

  He He het heeft effe geduurd maar we zijn weer terug
  Nooit zo’n miserabel seizoen meegemaakt als dit en ik loop al wat jaartjes mee en heb ze nog in de 2e divisie meegemaakt.
  Als die Lokhof blijft zitten is dit de grootste miskleun die VVV maakt, volgend jaar speel je dan voor max 2000 mensen.
  Dat we gedegradeerd zijn is tot daar aan toe maar de manier waarop maakt me misselijk en ik schaam me dood.

 13. marcel

  Het is Lokhof (en niemand anders) gelukt om met VVV roemloos en kansloos te degraderen.
  aankomst stadion: geen reimerink, geen wildschut, maar weer met twee aanvallende middenvelders op de flanken.
  begin wedstrijd: 5 tot 10 minuten goed. langzaam zakten de “vleugelspelers” weer iets verder in. VVV kon het niet opbrengen om door te zetten en te knokken tot ze er bij neervielen. geen vechtlust, geen harde tackle om iets af te dwingen.
  vervolgens de 0-1. geen excuus meer geen tijd meer, maar helaas Toptacticus lokhof durft niet direkt in te grijpen, en laat (na de eerste 80 minuten in deventer), weer belangrijke 20 minuten weglopen door op dezelfde manier door te gaan.

  Na rust weer een flitsende start, met de pech dat er niet snel gescoord wordt. Daarna kakt het weer snel genoeg in, en blijft Eagles gevaarlijker dan VVV.

  VVV degradeert onder Lokhof, met laf angsthazen voetbal, zonder passie, zonder inzet. VVV is verworden tot de club die onder deze trainer afgelopen seizoen uitgekotst is door het neutrale, maar ook grotendeels door het eigen publiek.

  Daar waar een team als willem2 nog met passie en inzet met opgeheven hoofd de eredivisie heeft verlaten, mag VVV onder lokhof met het schaamrood op de kaken de gang richting de jupiler league aangaan.

  Een totaal verloren seizoen, dat meer schade aangericht heeft aan de club, dan alleen maar een financiele domper. volgend jaar weer op vrijdag en maandag (?) avond. hoop dat VVV zich zoveel mogelijk van die maandagwedstrijden weg weet te houden.

  al met al: LOKHOF BEDANKT. de leegloop kan beginnen. huurlingen exit, spelers die wel wat extra’s zouden kunnen brengen exit.
  om het gewelidige technisch beleid nog eens te onderstrepen, van de 11 die vandaag in de basis stonden zullen vermoedelijk alleen deze overblijven
  joppen-turk. twijfelgevallen: nwofor-maempa

 14. basjem

  Klote. Wat was er eigelijk aan de hand bij de 2-0? toen renden er een paar stewards richting de uitgang. En waarom stond de ME klaar? allemaal een beetje overdreven..

 15. Paljas

  Nou ja,deze degradatie heeft een megagroot voordeel,namelijk…de grote schoonmaak kan beginnen:Leiwekabessy,Roseler,Seip,Rado,Ammi,
  Cullen,Ramsteijn en Bergkamp zullen vertrekken.
  En Linssen en Wildschut zullen hoogstwaarschijnlijk ook vertrekken.
  Nog een jaar met deze spelers(en trainer) in de eredivisie zou gewoon uitstel van executie zijn geweest.
  En nog een jaar onderin meehuppelen en dan hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks degraderen…
  Ik ben er niet zo rouwig om dat dit VVV nu is gedegradeerd…
  VVV zal met een schone lei weer opnieuw moeten beginnen…
  Met een Reimerink,Cooper,Nwofor,Otsu,Altheer,Joppen,Turk,Maenpaa,Fleuren en Van Haaren heeft VVV voor eerstedivisie begrippen een meer dan behoorlijk overblijfsel van spelers,waarbij VVV met gerichte verstrekingen zonder meer weer kan meedoen voor de playoffplaatsten volgend seizoen.

  Dat Lokhoff hoogstwaarschijnlijk gaat vertrekken,wel of niet uit eigen beweging,lijkt me meer dan logisch…
  Het is even slikken,maar erg dramatisch wil ik het noemen.
  Het enigste nadeel is dat de begroting weer omlaag gaat…maar ja,al heb je wel een begroting van € 7 a € 8 miljoen,dan nog heb je voor eredivisie begrippen niet veel te vertellen.

  Oh ja…ik zou het bestuur willen adviseren vooral ook te kijken na een meer dan behoorlijke technische staf en trainer(voor mij misschien nog wel belangrijker,dan alleen maar te kijken naar eventuele nieuwe kwalitatief goede spelers),want niet alleen Lokhoff ,maar zeker ook Jacobs en Van Daal schieten mijn inziens zelfs voor het niveau eerste divisie echt te kort.

  Gegroet,

  Paljas.

Leave a Reply