Voorbeschouwing VVV-Venlo – De Graafschap

Vrijdagavond om 20.00 uur  staat alweer de vierde thuiswedstrijd voor VVV-Venlo op het programma. Dit keer geen Brabantse tegenstander maar De Graafschap uit Doetinchem. Na de negatieve uitschieter in Dordrecht zal er de Venlonaren alles aan gelegen zijn om de opgelopen schade weer te herstellen.

Bij VVV-Venlo keren naar verwachting een aantal vaste waarde terug in de basis. Mäenpää zal, na de interlandverplichtingen,  weer in het doel staan. Niels Fleuren heeft de feestelijkheden van zijn bruiloft achter de rug en zal weer op zijn oude stekkie aan de linkerkant van de verdediging staan.

Twijfelachtig is nog de terugkeer van Promes. Mocht hij nog niet hersteld zijn dan zal wederom Post centraal in de verdediging staan. Of zal trainer Trost zich na het echec van afgelopen zaterdag bedenken en Altheer in combinatie met Balkestein centraal opstellen?

De Graafschap moet het vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo  stellen zonder de geblesseerden Jerry van Ewijk en Edwin Linssen. Aanvaller Van Ewijk heeft last van zijn wreef en middenvelder Linssen is geblesseerd aan zijn bovenbeen. Vlatko Lazic vervangt Van Ewijk als linksbuiten en de plek van Linssen wordt – net als in de voorgaande twee duels – ingenomen door de jonge Soufian Echcharaf. Frank van Kouwen zal naar alle waarschijnlijkheid op de bank starten.

Voor Anco Jansen is nog geen plek in de selectie. De aanvaller, teruggekeerd na een vete met de clubleiding, moet voorlopig meetrainen met het beloftenelftal.

 

VVV-Venlo zal er alles aan gelegen zijn om ook deze thuiswedstrijd winnend af te sluiten om zodoende bovenin te blijven meedraaien. Daarvoor zal de steun van de supporters onontbeerlijk zijn.

 

 

Vermoedelijke opstelling De Graafschap:

Doel: Zwarthoed

Verdediging:  Evers, Bakens, Van de Pavert, Massop

Middenveld: Echcharaf, Breinburg, Calvete

Aanval:  Vincken, Parzyszek, Lazic.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes/Post, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Altheer/Yuki,  Post/Altheer en Türk

Aanval: Reimerink, Rajcomar en Wolters.

27 Responses

 1. tulipanes

  beginnen we wéér met rajcomar? hij heeft de afgelopen weken toch wel aangetoond dat hij het niveau niet aankan. ik hoop dan ookdat de kogel begint.

  ik hoop en verwacht morgen een strijdend vvv dat voor de punten gaat. ik denk echter wel dat we het moeilijk krijgen omdat die spits van de graafschap echt goed is.
  ik teken voor een 2-1.

 2. YowVVV

  Gewoon met zn allen met vertrouwen naar de Koel, slaat hopelijk ook over op de spelers. Dan kan het een mooie avond worden en blijven we bovenin meedraaien. Prima toch. Waar blijft het afscheid van Linssen bijvoorbeeld?
  Supporters kunnen zelden tot nooit afscheid nemen van spelers uit het verleden. Onze miljoenen transfers hebben we ook nog nooit kunnen uitzwaaien. Warme club? Tja, mocht weleens wat meer.

  1. Ruben

   En weer negatief…. wie zegt dat dit aan VVV ligt?

   Honda zit in Rusland, vliegt door heel Europa i.v.m. CL en vliegt de hele wereld over met Japan. Wat denk je wat CSKA zegt als VVV vraagt of hij voor 5 minuten even naar de Koel wil komen om te zwaaien??

 3. rongo26

  voetballers zijn passanten. Een afscheid vind ik dat ook niet echt boeiend want het gaat om het hier en nu.

  Over Rajcomar. Ik snap wel dat hij begint want de Kogel heeft nog niet overtuigd in de minuten dat hij meedoet, en als je wisselt dan ‘knak’ je toch Rajcomar. Dan moet je zeker weten dat de Kogel er staat. En dat is nu nog niet het geval.

 4. Zeker wete

  VVV succes vanavond. P.s. kan dat fotoverslag van de degradatiewedstrijd tegen ga eagles niet eens van de homepage verwijdert worden. Krijg er telkens een horrormomentje van en het heeft er nu lang genoeg op gestaan.

 5. Paljas

  Ok dan,mijn zo benadrukte”middelmaat”van dit VVV,wordt op alle fronten ook weer vandaag bevestigd.
  Tegenstanders scoren nu wel…en zie daar,VVV wordt na maandag ook vandaag weer te kijk gezet.
  Voor mij geen verrassing…want zelfs Trost is voor mij niet meer dan een middelmatige trainer,die uit paniek en onkunde na de 5-0 nederlaag tegen Dordrecht,Otsu slachtofferd.
  Blunder van jawelste,waarbij hij zichzelf en die amateuristische technische staf een brevet van onvermogen aansmeert.
  Kwaliteit (Otsu dus)stel je altijd und immer op,is het niet op de 10 positie dan wel ergens in de voorhoede.
  Ik denk dat na vanavond zelfs de trouwste supporters niet meer op zoek gaan naar uitwegen om wat krom is toch maar weer recht te praten.
  Dit soort uitslagen zijn inherent aan de kwaliteit van deze selectie,namelijk dat het echt te kort komt voor de bovenste plaatsen.
  Niet alleen voor nu,maar ook voor de rest van het seizoen.

  Gegroet,

  Paljas.

 6. tulipanes

  ik zei al dat we die spits in de gaten moesten houden. heeft er mooi een aantal in liggen…

  verder was de wedstrijd erg middelmatig. de graafschap met 5 kansen en 4 goals en vvv met 5 kansen en 0 goals. misschien wel een kwestie van kwaliteit? ik denk nu wel dat iedereen ziet dat rajcomar (20x buitenspel gelopen of zo) echt te kort komt en dat de kogel een echte kans verdient.
  op naar emmen en daar een keer wel goed voetbal laten zien ipv de bal hoog naar de vleugels slingeren.

  dieltepuntje was trouwens dat niemand van de spelers maenpaa hielp toen hij vast zat in het net.

 7. clubman

  Dat kwam omdat diezelfde spelers zagen dat Maenpaa tot 2x toe te ver voor zijn doel stond en na zijn 2e fout een “Leiwakabessy” uithaalde door te doen alsof hij vast zat in het net…

 8. clubman

  Hoe durf je als club een speler die zijn 300e (!) wedstrijd voor VVV speelt ,publiekelijk voor lul te zetten door te noemen dat hij 1x gescoord heeft in 300 wedstrijden en daarmee 1 op 299 loopt…klinkt als een stadionspeaker die zijn eigen waardeloze grapjes belangrijker vindt dan de prestatie van Fleuren.

  Hulde daarentegen voor de groep supporters in de hoek met het geweldige spandoek van Fleuren. Deze jongen verdient respect en geen hoon vanuit zijn eigen club nota bene.

Leave a Reply