Voorbeschouwing VVV-Venlo – Helmond Sport

Vrijdag, 23 augustus om 20.00 uur, staat de tweede thuiswedstrijd op het programma voor VVV-Venlo. En ook deze keer komt er een ploeg uit Noord-Brabant op bezoek. Ditmaal betreft het Helmond Sport. Deze Betaald Voetbal Organisatie is een goede bekende van de Venlonaren. Al een aantal jaren bestaat er een samenwerkingsverband tussen beiden jeugdafdelingen.

Helmond Sport heeft er dit seizoen al van kunnen profiteren. Zo maakt Echtenaar Dave Nieskens, uit de Venlose jeugdafdeling, vanaf dit seizoen deel uit van de Helmondse selectie en heeft hij in het begin van de competitie al een aantal invalbeurten mogen maken. Tijdens zijn eerste invalbeurt, uit bij Excelsior, scoorde hij meteen. Gezien de rode kaart die ex-VVV speler Ferry de Regt afgelopen weekend kreeg is de kans groot dat Dave Nieskens in het hart van de Helmondse defensie zal starten.

Bij VVV-Venlo lijkt zo goed als iedereen weer fit. Na de nederlaag in Rotterdam zullen de Venlonaren graag hun tweede thuiswedstrijd winnend willen afsluiten. Dat is ook nodig om een hoge klassering niet uit het oog te verliezen.

De beginopstelling zal niet veel veranderen ten opzichte van het duel tegen Sparta. Vraag is natuurlijk of Trost kiest voor Türk of Kruijsen op het middenveld. Naar verwachting zal Nwofor weer op de bank beginnen.

Het is te hopen dat de spelers net zo veel inzet tonen als tegen Willem II zodat de vonk weer zal overslaan op de tribunes.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Türk

Aanval: Reijmerink, Rajcomar en Wolters.

35 Responses

 1. Axe

  Wat een kul de hele tijd om Uche niet te laten spelen. Deze man is veruit een betere spits dan Prince. Die 2 miljoen die VVV misloopt door hem niet te verkopen verdienen ze ook terug als hij hun kampioen maakt!

  Bovendien, mocht hij nu nog verkocht worden dan is er vrijwel geen tijd meer om een waardige vervanger te halen en zit je sowieso tot de winter met 1 spits die het in jaren nog nergens heeft waargemaakt.

  Wellicht dient het publiek zich vanavond eens te roeren en om Uche te vragen.

 2. JB83

  Rajcomar heeft mij ook nog niet echt overtuigd, maar geef hem iets meer krediet. Graziano Pelle had ook een flut cv tot hij bij feyenoord ging spelen. Calabro had ook nog niks gespresteerd tot hij bij vvv kwam (notabene 80% door Honda). ik oordeel pas over 10-15 wedstrijden…we zullen zien FORZA VVV

 3. kenfen

  @ Axe

  VVV heeft steun nodig door het publiek en geen figuren die de sfeer negatief beinvloeden, ga thuis in een pannetje roeren.
  Ik zeg 4 – 1 waarvan 2 doelpunten van Raycomar.

 4. aoje

  Axe heeft helemaal gelijk, ze willen winnen , ze willen hoog eindigen, dus
  een doelpuntenmaker in het veld….uche kan het verschil maken. Ze zullen wel weer één of ander smoes hebben dat hij niet speelt. Ambitieus zijn is ambitieus handelen. Ze hebben pas 4 punten uit 3 wedstrijden….negatief??…nee ….feiten.

  1. Ruben

   Ach ja. Inderdaad 3 gespeeld en 4 punten. Maar wel al de 2 belangrijkste titelkandidaten gehad en daarvan speelde je er 1 helemaal van de mat en de andere verlies je uit net met 1-0.

   Het is maar hoe je feiten interpreteert.

   VVV hoeft geen kampioen te worden. In deze periode is het zaak om als team zijnde aan elkaar te wennen, ingespeeld te raken, zelfvertrouwen te tanken en een periodetitel te pakken. Ze zullen dan in de loop van het seizoen aleen maar beter worden en aan het eind van de rit meedoen voor promotie via de nacompetitie!

   1. marcel

    eentje speel je helemaal van de mat????? eerste helft veel beter echter maar 1-0.
    tweede helft heeft VVV willem2 echt niet van de mat gespeeld, en lag een 1-1 eerder voor de hand dan de 2-0.

    juist hetgeen wat hierboven genoemd wordt (een spits die het verschil kan maken), had er waarschijnlijk voor gezorgd dat VVV voor rust een grotere voorsprong had gehad, en waardoor VVV de tweede helft waarschijnlijk niet meer in de problemen was gekomen.

   2. chrissie37

    Je zag ook dat Cooper en Nwofor meteen voor dreiging zorgden waardoor de 2-0 viel.

   3. tulipanes

    kwam ook merendeels doordat willem 2 alles op de aanval zette en dus niet meer echt verdedigde.

 5. Muse96

  Vanavond gewoon met Rajcomar in de spits. Die jongen deed het tegen Willem II hier niet eens zo slecht als vele beweren…. Beter Rajcomar als een ongemotiveerde spits!

  3 punten vanavond!

  1. chrissie37

   En wie zegt dat ie ongemotiveerd Is die jongen krijgt niet eens de kans maar wil dolgraag voetballen, waar dan ook. Dat ie perse weg wil zijn de praatjes vanzijn manager die zijn zakken wil vullen.

   1. Muse96

    Geloof mij, de uitstraling van Nwofor vorig jaar op het veld zei genoeg. Die jongen is totaal niet meer gemotiveerd (en zonder meteen te discrimineren) maar dit soort jongens worden al gauw gek gemaakt door zaakwaarnemers die met geld aankomen. Enne, die praatjes lijken mij waar want als je zo’n interland speelt tegen Zuid-Afrika sta je normaal gesproken in de basis maar Trost is echt niet achterlijk. Als er niks speelde achter de schermen, stond hij er nu allang in!

   2. chrissie37

    Dat Is jouw mening ik ken hem toevallig persoonlijk en weet dat hij heel graag wil spelen. Ook bij VVV!

 6. Goodie

  Matige pot, met name de eerste helft. Gelukkig de 3 punten. Nwofor en Cooper hebben een lekkere pot gespeeld. Ik zeg volgende week Cooper-Nwofor-Wolters. En daarbij heeft VVV de luxe positie op het middeveld met Kruijsen, Türk, Post en Yuki. Wordt een lastige klus voor Trost om te kiezen.

 7. vvv_supporter_op_zuid

  VVV was vandaag de Venlose Voetvolley Vereniging… bal hoog houden van een naar andere kant. Blij met de 3 punten maar niet met het spel uiteraard. Ach, wat zeggen ze altijd…. als je ook de slechte wedstrijden wint wordt je kampioen, uche uche uche.

  1. tulipanes

   ja dat was inderdaad wel grappig. die kerel had niks in de gaten en in een keer liters water over zich heen.

   on: turk sowieso basisspeler maken, die man is echt de beste.

 8. Venlooow

  1e helft was echt bagger.
  Quin speelde slecht maar heeft zich aardig hersteld.
  Terwijl bij onze rots in de branding Niels Fleuren het juist de 2e helft helemaal niet was om aan te zien, een van zn slechtste wedstrijden.
  Wat was ik blij dat Nwofor in de basis stond, zo zie je toch dat hij een stuk beter is dan Prince Carnaval.
  Cooper viel heerlijk in en daar zullen wij ook nog plezier aan beleven.
  Turk hoort idd in de basis.
  Al met al blij met de 3 punten.

Leave a Reply