Voorbeschouwing VVV-Venlo – Heracles Almelo

VVV-CambuurVoorbeschouwing VVV-Venlo – Heracles Almelo

Zaterdagavond staat de volgende finale voor VVV-Venlo op het programma. Tegenstander Heracles Almelo mag in deze niet onderschat worden. De Almeloers zijn met 50 doelpunten voor een van de productiefste clubs van de eredivisie. Hier tegen over staan ook al 53 tegendoelpunten. Trainer Peter Bosz van de Heraclieden heeft ondanks het verlies van enkele dragende spelers toch weer een prima selectie. En dat gezien de begroting  die maar iets hoger is dan die van de Venlonaren.

Volgens trainer Ton Lokhoff heeft VVV-Venlo iets recht te zetten na de deceptie in Tilburg. Wellicht dat het langzaam begint door te dringen dat VVV-Venlo ook wel eens een wedstrijd MOET winnen.

 

VVV-Venlo heeft geen mindere selectie dan de overige degradatie kandidaten. Maar de manier van spelen, door velen angsthazen voetbal genoemd, jaagt de supporters meer en meer het stadion uit.

Komt het door de vele huurlingen die het niet boeit hoe het met de Venlonaren afloopt? Komt het door de zwakke organisatie boven op den Berg?

Wat wel duidelijk mogen zijn dat morgen alleen 3 punten tellen. De tijd begint te dringen, zeker met de zware wedstrijden die er nog te spelen zijn.

Vermoedelijke opstelling:

Doel: Maenpaa

Verdediging:  Joppen, Roseler, Seip en Fleuren

Middenveld: Maguire, Ramsteijn, Rado/Altheer, Turk

Aanval: Nwofor/Cullen en Linssen

Leave a Reply