Voorbeschouwing VVV-Venlo – Jong Ajax

Morgenavond speelt VVV-Venlo voor de eerst keer een wedstrijd tegen een “jong” team van een betaald voetbal organisatie. Jong Ajax is de tegenstander in de wedstrijd die om 20.00 uur in Seacon stadion de Koel zal aanvangen.

De jonge editie van de Amsterdammers hebben nog niet veel potten kunnen breken in de Jupiler League. De laatste 3 wedstrijden gingen zelfs allemaal verloren met de alleszeggende doelcijfers 3 voor en 9 tegen.

In welke opstelling de Amsterdammers aantreden is nog niet bekend. Wel zeker is dat de spelers die afgelopen weekend bij Ajax 1 hebben meegedaan morgen niet op het wedstrijdformulier zullen staan.

Bij de Venlonaren, die na een zwakke periode van 5 wedstrijden, vorige week in Oss eindelijk weer eens de 3 punten behaalden lijkt iedereen weer van de partij.

De basisopstelling van de Venlonaren zal dan ook niet veel veranderen ten opzichte van dat duel. Mäenpää zal zeker weer terug keren na zijn interlandverplichting voor Finland.

Voor VVV-Venlo staat morgen veel op het spel. Zowel de aansluiting met de top behouden, periodestand maar vooral om de goodwill in de regio weer wat op te vijzelen.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Kruijsen

Aanval:  Reimerink, de Kogel en Wolters

 

18 Responses

 1. Meuske

  Denk dat we dit jong ajax zeker kunnen pakken want tegen twente zag je al een jong ajax dus wat ze hier heen gaan sturen kun je toch niet al teveel van verwachten. Laten we snel hopen op Altheer i.p.v. kruijsen want dat geeft meer balans in het elftal. Met zijn allen erachter vanaf minuut 1. Come on Venlo

 2. tulipanes

  Dat Kruijssen nog steeds de voorkeur krijgt is mij een raadsel. Deze man heeft geen techniek en is vrijwel altijd onzichtbaar in de wedstrijd. Ik zie daar liever Turk of Altheer die nog iets met de bal kunnen.

 3. pavisto67

  Alfons Groenendijk zit wederom met de handen in het haar als het gaat om beschikbare speler bij Jong Ajax. De coach van de beloften ziet veel opties op reis gaan naar Schotland en dus blijft er een kleine vijver over om uit te vissen.

  ‘We krijgen steeds te maken met interlandperiodes. Je mist niet alleen spelers, maar je loopt ook blessures op. Geen kleine dingen, maar ook trauma-gevallen’, legt Groenendijk uit. ‘Nu is het eerste naar Celtic en de A1 is naar Celtic. Wij gaan naar De Koel en ik heb twee beschikbare verdedigers. Dat is iets te weinig, maar we gaan dat rustig bekijken welke jongens dat uiteindelijk gaan doen. We gaan er naartoe om te winnen.’

 4. R.P

  Ik mag toch hopen dat VVV in eender welke opstelling vanavond toch gewoon 3 punten pakt? Jong ajax heeft, zoals reeds gezegd, niet de mogelijkheid om de betere spelers naar Venlo te sturen.

 5. kenfen

  Wordt een dikke overwinning voor VVV om 2 redenen
  Eindelijk gaat de koel massaal achter VVV staan want
  de noalers en de greekers komen vandaag niet.
  VVV is gewoon tich keer beter dan de reserves van die club die hier niet thuishoren

 6. marcel

  op de aanname dat er geen spelers meedoen die afgelopen week gespeeld hebben in de voorbeschouwing. Hier hebben de clubs met een beloftenteam allang iedereen te kijk gezet doordat de wedstrijd op maandagavond niet bij betreffende speelronde hoort (maar ook niet bij de volgende). Dit betekent dus dat spelers zoals bijvoorbeeld Danny Hoessen, ondanks een invalbeurt op maandag gewoon ‘minuten mogen maken’ in jong.
  Dat dit vandaag waarschijnlijk niet gebeurd omdat morgen ook alweer celtic voor de deur staat is een toevalligheid (ook wel een vorm van competitievervalsing genoemd).

  maar goed over de wedstrijden tegen de beloftes, afhankelijk van wat ze vanavond opstellen, heb ik persoonlijk geen prettig gevoel bij deze wedstrijden. VVV voetbalt dit seizoen gewoon minder dan de tegenstanders. wat deze teams waarschijnlijk wel kunnen is het balletje rond laten gaan, en voorin wellicht wat technische spelers.
  alles waar VVV grote moeite mee heeft. Ik heb enkele wedstrijden van beloftenelftallen gezien, en waar die vooral moeite mee hebben zijn de teams die zich even fysiek laten gelden, laat dit nou ook net geen kwaliteit van dit VVV zijn.
  Laat ik het hopen dat ik het mis heb de komende 3 wedstrijden, want dat zouden belangrijke punten voor onze club zijn.

 7. Ruben

  Wie in aanraking wil blijven met alle geledingen der maatschappij, heeft de mogelijkheid om des maandags plaats te nemen op een voetbaltribune van stadion de Koel teneinde de verrichtingen van de lokale vereniging betaald voetbal gade te slaan.

  Soms zullen uw tribune-genoten u versteld doen staan van de vindingrijkheid waarmede zij telkens nieuwe kwalificaties te berde brengen, die zij luidkeels richten tot de voor hun ogen ploeterende atleten en tot het scheidsrechterlijke drietal. Minstens zo vaak echter kenmerkt het begeleidend commentaar zich door een zekere armoedige monotonie. In mijn Venlo is het beste voorbeeld hiervan het veelvuldig te beluisteren “Sjongejongejongejongejonge”.

  Hoog tijd dus om hier enkele welgevormde archaïsmen in de strijd te werpen. Hiertoe staan de nobele bezoeker dezes Forums al ten minste twee categorieën ter beschikking waaruit hij of zij naar believen een persoonlijk archaïsch voetbalpakket kan samenstellen, te weten Categorie: archaïsch schelden en Sapristi! – uitroepen van verbazing, ontzetting of afkeuring.

  Maar om het den edelen bezoeker nog gemakkelijker te maken, hierbij een speciaal op het voetbal toegespitste handreikingen. Als altijd worden ieders bijdragen zeer gewaardeerd.

  “O, grensarbiter, gelieve uw vlag daar te plaatsen waar het spijsverteringskanaal weer uitmondt in de frisse buitenlucht!”

  1. tulipanes

   Hiertoe rekent U ook neologismen die enkele nobele bezoekers van het desbetreffende stadion niet zelden anderen mee bejegenen? Mijn goedhorend oor hoort namelijk vaak woorden als “hondendildo” of “lulzalver”.

 8. Koelie

  Maarmaarmaar u bedoelt natuurlijk “O, grensarbiter, gelieve uw vlag daar te plaatsen waar het spijsverteringskanaal weer uitmondt in deN frisse buitenlucht!”.

 9. Meuske

  Eindelijk weer eens een goede en duidelijke overwinning. Wat is het toch heerlijk om weer eens los te gaan in de koel. Goed voor het moraal van de jongens. Laten we DEZE lijn eens doortrekken. Forza Venlo

 10. Pingback : 3maximilian

Leave a Reply