Voorbeschouwing VVV-Venlo – Jong FC Twente

Vrijdagavond staat voor VVV-Venlo weer een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Jong FC Twente. Zeker gezien de 3de periodestand een wedstrijd  waar het gaat om alles of niets. Als je deze periode kunt pakken is het natuurlijk in het achterhoofd een mooie opsteker voor het moraal maar ook de zekerheid dat je mee gaat doen aan de play-offs aan het einde van het seizoen.

De vraag is natuurlijk hoe de Venlonaren het debacle van Amsterdam, waar VVV-Venlo weer niet wist te winnen, heeft verwerkt.

Naar alle waarschijnlijkheid lijkt Jeffrey Altheer niet op tijd fit waardoor Danny Post noodgedwongen naar de achterlinie zal worden gedirigeerd. Of Trost moet er toch voor kiezen om zijn middenveld intakt te laten, en Heesen als voorstopper te gaan inzetten. Een logische en te respecteren keuze. Gelukkig keert wel Selman Sevinc, die deze week een 2-jarig contract tekende, terug in de basis.

VVV-Venlo zal eerst zelf vol aan de bak moeten tegen een ploeg die eerder dit seizoen VVV-Venlo, in de laatste seconden van de wedstrijd, van een overwinning af wist te houden. Daarna kan met een schuin oog naar de stand in Maastricht gekeken kunnen worden. Het verschil is momenteel 1 doelpuntje, in het voordeel van Willem II.

Laten we morgen 90 minuten weer als 12de man achter het team gaan staan zodat het eerste succesje van dit seizoen een feit wordt.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

Doel:Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Post, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Sevinc, Türk en Kruijsen

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

26 Responses

  1. sultana

   Ben ook geen voorstander van Kruijssen maar alles beter dan Rajcomar!!

   Ik hoop dat Trost zich morgen een paar keer bedankt of hij Rajcomar wel moet inbrengen na afgelopen maandag……. Strik erom en weg ermee

   Ik zeg knallen morgen aub geen vervolg wedstrijd tegen Willem II, forza VVV

 1. De Koel

  Ik zie ook liever Schroijen. Maar goed, dan heb je nog wat achter de hand, mocht de wedstrijd erom vragen. Ik verwacht dat Twente ook niet met een super sterk elftal komt, aangezien spelers die morgen meedoen niet meer mogen spelen bij Twente 1. En Willem II zal het nog lastig genoeg krijgen tegen MVV.

 2. Meuske

  Laten we het hopen en hopen dat de sjengen ook hun stinkende best gaan doen morgen. Heb er zin in, lekker wat druk en spanning voor een wedstrijd tegen jong Twente wie had dat gedacht…..?

 3. Goodie

  Hopen dat VVV periode kampioen wordt. Maar laten we iig hopen dat het niet tot die extra wedstrijd tegen Willem2 komt. Las dat aankomende maandag al een optie was, dit is nou niet bepaald ideaal als we Excelsior vrijdag ook weer hebben. Gewoon winnen en die druk op Willem2 en Dordrecht blijven houden, dan ben ik al tevreden.

 4. Lont

  Periode titel is leuk om te winnen maar niet echt van grote waarde het belangrijkste is dat we gewoon winnen van jong twente en dan zien we wel wat tilburg maakt

 5. OooLGooO

  Redelijke pot tegen een erg zwakke tegenstander. Eindelijk een team wat er voor wilde gaan. Jammer dat de Kogel nauwelijks in het spel voor kwam. Reimerink was de zwakste schakel in het elftal vandaag.
  Betere avond had dit niet kunnen worden. Periodekwampioen wat hoop ik voor een boost gaat zorgen de komende wedstrijden. En alle concurrenten verspelen punten!!

 6. tulipanes

  Mooie eerste helft met goed voetbal en mooie goals. Wolters en Sevinc speelden een erg goede wedstrijd, maar de tweede helft was weer eens slecht… Maar daar zal ik niet over gaan zeuren, we hebben inmiddels bijna geen betere avond kunnen voorstellen met het puntenverlies van zo’n beetje elke topploeg.

  Vrijdag wacht een zeer zware taak om van dit Excelsior te winnen. Maar als die niet in een deceptie eindigt, is de titel nog steeds realistisch.

 7. brise continu

  Een prijs is een prijs en unne waus blief unne waus…
  Proficiat Hayke en co met deze opsteker……..

  Winnen van en bij Excelsior zal erg moeilijk worden want die ballen wel lekker de laatste tijd….

  Psst…zo ff sprietse!!

 8. roermond

  Brise, ten eerste doe je huiswerk, want vvv moet thuis en ten tweede, als rene vrijdag wel zijn tactische kwaliteiten benut, winnen we gewoon van die rotterdammers. Het was tactisch weer zeer zwak van trost vanavond, alweer… Waarom na de blessure van reimerink een verdedigende schroyen brengen en waarom niet een aanvallende middenvelder, b.v. Gijzen…Het hele wedstrijdverloop kwam weer op zijn kop te staan…Twente ging in de 2e helft het spel dicteren en door ons zwakke en bange spel kwamen we er nier meer uit…Het was zo zwak in de 2e helft dat veel toeschouwers de wedstrijd niet meer afgekeken hebben en voortijdig de Koel verlieten…Waarom weer als angsthazen spelen in de 2e helft…We moesten doelpunten maken… Voor hetzelfde geld scoort W2 in Maastricht nog 2x en krijgen wij een doelpunt tegen en staan we met lege handen…Dat was helemaal niet nodig geweest, want jong Twente heeft helemaal niets te zoeken in het betaalde voetbal…Kortom, proficiat met het periodekampioenschap, maar houd er toch een dubbel gevoel aan over…het was niet best vanavond…jammer, weer een kans gemist om aan klantenbinding te doen…

  1. Mee eens! Van dit twente wat de bal over 2 meter nog amper bij elkaar in de voeten kreeg had je gewoon met 6 of 7-0 moeten winnen. Je had je doelsaldo aardig kunnen opvijzelen vanavond maar na de 1e helft was het over en uit. Hemeltergend zwak wat men het publiek voorschotelde. Balletje breed, balletje terug of nee toch maar weer breed. Godsamme blijf nou gewoon eens druk zetten op de ketel, blijf aanvallend spelen en speel die tukkers gewoon volledig van de mat maar nee, het was enkel nog tikkie breed en terug en, behoudend de wedstrijd uitvoetballen en maar hopen dat willemII er bij mvv in de laatste 10 minuten niet nog even 2 inprikt. Ach dat er een paar duizend man zeiknat in de regen weer wat euro’s in de clubkas laat stromen zal men in Venlo een worst zijn, die hoef je een 2e 45 minuten echt niet te blijven vermaken met leuk aanvallend voetbal en de wil om de tegenstander volledig je eigen wil op te leggen en even voetballes te geven.

   1. Ben

    Volledig met je eens, geen speld tussen te krijgen. VVV had met 6-0 of meer moeten afsluiten.
    Ik heb de idee dat Trost, zelf ooit verdediger, denkt dat je bij voorsprong verdedigend je voorsprong moet proberen te behouden. Niet waar dus, zien we elke keer weer: À) wij kunnen helemaal niet goed verdedigen en B) ik heb de stellige indruk dat we juist wel goed kunnen aanvallen.
    Toch wil ik graag nog even kwijt dat ik niet heel erg lang geleden nooit heb verwacht dat we met deze selectie half februari op de 3e plek zouden staan. Mijn complimenten voor team en technische staf! FORZA VVV!

 9. Pingback : 2realtors

Leave a Reply