Voorbeschouwing VVV-Venlo – Jong PSV

Vanavond staat de tweede wedstrijd van 2022 op het programma voor VVV-Venlo. In het eigen Stadion de Koel zullen de Venlonaren het opnemen tegen Jong PSV. VVV-Venlo heeft het traditioneel lastig tegen de beloften uit Eindhoven en dat zal vanavond ook zeer niet makkelijk worden. De Eindhovenaren staan momenteel op de 10e plek met evenveel punten als VVV – dat op de 11e plaats bivakeert.

Waar voor de winterstop tegen de mindere goden, punten werden gelaten, won VVV-Venlo met 1-2 in Doetinchem tegen De Graafschap in de vorige speelronde. Op papier een lastige partij, maar achteraf had VVV-Venlo misschien wel 4-1 moeten winnen. Een mentale opsteker voor de Venlonaren en ook deze week was er nieuws voor de spelers.

Erik Sorga verliet VVV-Venlo en keerde terug naar DC United, die hem direct doorverkochten aan IFK Göteborg. Daarnaast werd duidelijk dat Brian Koglin de nieuwe aanvoerder werd van VVV-Venlo. Trainer Jos Luhukay zegt hier het volgende over: “Hij heeft een fantastische eerste seizoenshelft gespeeld en moet nu die laatste stap gaan zetten door ook te gaan coachen en corrigeren. Brian is de eerste aanvoerder, maar ik hoop dat meer jongens een leidende rol op zich gaan nemen. Naast Koglin en Post, die als natuurlijke leider natuurlijk erg belangrijk blijft voor de ploeg, moeten ook andere spelers zich op dat gebied laten horen.”

VVV-Venlo
VVV-Venlo heeft tot dusver een wisselende selectie gehad en daarbij ook verschillende opstellingen. Goed nieuws is er uit de ziekenboeg voor Yahcuroo Roemer en Sven Braken, zij keren terug naar een periode van ziekte en blessures. Ook zijn er nog steeds afwezigen bij VVV-Venlo: “Tristan Dekker, Mitchell van Rooijen en Danny Post, die donderdag wel weer voor het eerst op het veld stond, ontbreken nog. Ook Jonas Hubert Theuerzeit is er vrijdag niet bij. De jonge Duitser raakte tegen De Graafschap zwaar geblesseerd na een harde overtreding en is dus niet inzetbaar tegen Jong PSV.”

Jong PSV
Trainer Luhukay is onder de indruk van Jong PSV en verwacht ook een zeer moeilijke wedstrijd. Bij het analyseren van de wedstrijd tegen Almere City vielen hem een aantal zaken op: “Ik heb toen echt genoten van Jong PSV. Ze hebben een goede organisatie, maar tegelijkertijd voetballen ze ook heel fris en spelen ze goed positiespel. Het team is erg balvaardig en heeft veel individuele kwaliteit. Daar zullen wij ons tegen moeten wapenen, maar ik heb alle vertrouwen in mijn ploeg. Hopelijk kunnen we vrijdag doorpakken na de goede start van de tweede seizoenshelft tegen De Graafschap en slagen we erin om voor het eerst dit seizoen de volle buit pakken tegen een belofteteam.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij laat fris voetbal zien en kan ieder team pijn doen in deze competitie. Het wordt dus pittig voor de Venlonaren, aangezien de kwaliteit van VVV-Venlo laat zien dat het nog lang geen topploeg is na de degradatie.

Statistieken
VVV-Venlo heeft 4 wedstrijden gespeeld in Venlo tegen Jong PSV en alle wedstrijden werden verloren. Dat is verliespercentage van 100%. In totaal heeft VVV-Venlo 9 keer tegen Jong PSV gespeeld in competitieverband. 1 keer werd er gewonnen, 1 keer werd er gelijkgespeeld en 7 keer werd er verloren van de ploeg uit Eindhoven.

Arbitrage
Scheidsrechter: Cantineau
Assistenten: Steeg & Weever
Vierde official: Van Dongen

Venlonaren wenst VVV-Venlo heel veel succes in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. FORZA VENLO

64 Responses

 1. kuebke

  Nou ,als we naar de statistieken kijken mogen we er niet teveel van verwachten vanavond.
  We hopen er maar het beste van en dat de drie punten in De Koel blijven maar ik ben er toch bang voor dat het weer niet gaat gebeuren.

  ps, Jeremy Cijntje vertrekt bij Roda en word voor de rest van het seizoen verhuurd aan een K.K.D club. V.V.V ?

   1. SneltreinMusa

    Die Cijntje kan er oprecht niets van, neem aan dat we niet zo idioot zijn om die kerel te huren

 2. kuebke

  Is het niet een rechtsbuiten want volgens mij heb ik hem toch verschillende wedstrijden or rechts zien spelen.
  Hij is volgens mij ook snel en kan een man voorbij en heeft een goede voorzet.

 3. RuiverCity

  Het hele seizoen zie je al dat Simon Janssen geen linksback is. Zijn ze blind bij VVV? Zijn tegenstander scoort vanavond al drie keer!!!
  Als je tegen wéér een jong-team zo weinig kan brengen is een plek in het rechter rijtje meer dan terecht

  1. kuebke

   Ze zijn steken blind dat is wel duidelijk,
   Er staan spelers in die totaal niet in dit elftal thuis horen en volgens mij weet Jos ( De verlosser haha ) niet dat er ook gewisseld mag worden.

  1. Mee eens, Simon Janssen is absoluut geen linksback. Hij doet zijn stinkende best, maar als je als tegenstander een rechtsback opstelt met een passeerbeweging en snelheid, dan ga je altijd winnen!
   Liliendal brengt voetbal, maar denkt vooral aanvallend en staat meestal zowat op middenveld en heeft geen oog voor zijn tegenstander, dus dat gaat m ook niet worden. Dus geef die jeugdspeler waar Roel Jensen het over had een kans of huur een nieuwe linksback, wat dit is echt de achilleshiel in de verdediging! Als je dit probleem niet aanpakt ga je de nacompetitie zeker niet halen, toch het doel van Lukuka als ik het goed heb…

 4. Godfried

  nou, wie wilde er ook alweer allemaal een keeperswissel?

  en janssen had bij rust met geel op zak gewisseld moeten worden natuurlijk. speelt tegen de ster van jong psv en hij mag 45 minuten niets doen, anders sta jenmet 10 man. dikke fail van de leiding op de bank.

  hopen dat de rooij en post snel fit zijn. wat body en strijd op het middenveld is welkom.

  1. Als je alleen maar keepers op amateurniveau hebt helpt geen enkele keeperswissel. Hopen dat de ontevreden Zima snel vertrekt en er eindelijk een goede keeper gehaald wordt. Die hebben we sinds Unnerstall niet meer gehad namelijk.

 5. kuebke

  Jos zal wel weer zeggen een goede wedstrijd gezien te hebben maar we konden geen vuist maken.

  Nee,het is jammer dat ze zijn contract verlengd hebben.

  De hele Venlose kliek ( staf incl. bestuur)daar op Den berg moesten ze onmiddelijk ontslaan.

  Wat een waardeloos beleid.

 6. Leonardus

  Keihard trainen is de oplossing. Eigen jeugd is de oplossing. Waardeloze aankopen is de oplossing. Marco Bogers is de oplossing.

  De kans dat VVV ooit nog een keer terugkeert naar de eredivisie is net zo groot als de eerstvolgende Elfstedentocht.

  Met een bezem maak je niet meer schoon. Het snoeimes moet er aan te pas.

  Kom d’r maar in mister positivo’s.

  1. supportertje

   We willen allemaal maar dat ze top spelen, ik heb al eerder geschreven dat we er aan moeten wennen dat het dan goed gaat, en dan weer slecht. Om gaan met teleurstellingen is nu voor de een, een nieuwe les, en voor de gevorderden gesneden koek. De meeste van ons hebben dit seizoen al afgeschreven als, ja als wat. We kunnen schrijven en doen wat we willen maar er verandert voorlopig niets. Maar laten we vooral elkaar niet aanvallen, en ondanks alles wat ons niet bevalt achter onze club blijven staan in voor en tegenspoed. Kritiek en commentaar mogen en kunnen we allemaal geven, en is een goede manier om alles wat ons niet bevalt te verkroppen. maar als supporter van VVV word je er allemaal niet blij van. Van zo wel wat er op het veld gebeurt, als in de bestuursruimte. Financieel balanceert het ook allemaal maar op een randje, en zijn vooral in de corona tijd nog maar weinig bedrijven die geld op de plank hebben liggen, en als ze het wel hebben gebruiken ze dit om te overleven of te investeren in hun eigen toekomst. VVV moet zijn eigen broek ophouden en doet dit zo goed als mogelijk. Maar iets extra zit er niet in dit seizoen, en laten we maar hopen dat het nieuwe seizoen er anders voor staat financieel gezien. Maar ik heb er een hard hoofd in. Het gaat weer sabbelen worden, tenzij er een wonder gebeurt.

 7. De Koel

  De spelers uit de eigen jeugd zijn bij lange na niet goed genoeg om in de KKD bovenin mee te doen en de spelers die Valckx gehaald heeft, zijn blijkbaar nog minder. Dan heb je je werk gewoon slecht gedaan. Ik zie VVV dan ook niet meer promoveren zolang Valckx er zit. Sinds het vertrek van Steijn klopt er niets meer van het technisch beleid bij VVV. Het begon met het aantrekken van Maaskant. En daarna is het steeds verder afgegleden. Alleen Mlapa en Giakoumakis waren voltreffers, de rest was van een zeer matig niveau. In plaats van die twee uitschieters had hij beter kunnen zorgen voor meer kwaliteit in de breedte, dan hadden we nu nog Eredivisie gespeeld.

 8. FC VVV03

  Ik vraag me ook wel eens af hoe zo’n evaluatie bij VVV verloopt. Zon Valckx haalt jaar in jaar uit voor 80 procent aan miskopen binnen en word dan op ze schouder geklopt. Top Stan er zit dit jaar 1 leuke bij. Laten we met ons alom bekende “Venlose” kliekje verder aanrommelen en VVV vooruit helpen. Tuurlijk hebben deze mensen hart voor VVV, dat snap ik ook wel. Maar er mag ook wel eens met harde woorden gesproken worden. En dan heb je bij zo’n programma op Omroep Venlo weer zon nietszeggende zanger als presentator zitten die alleen maar gezellig meepraat met de heren. Toen Marco bijna glijdend van ze stoel glipte bij het laten zien van Giakoumakis’ zijn doelpunten, had ik het leuk gevonden als zo’n presentator het gezellige onderonsje abrupt had omgedraaid, en op de man af vragen had gestelt over de vele miskopen die naast onze Griek naar Venlo zijn gehaald afgelopen seizoenen. Gemiste kans! Dat zijn pas echt teksten die de die hard VVV supporter wil horen van een beleidsbepaler. Topsport mentaliteit is niet alleen hard trainen en elk seizoen een overdreven afgelakt filmpje de wereld in sturen om je supporters te bedanken voor de steun. Diezelfde supporters die al jaren in de Koel niet als zodoende behandelt worden. Ik ben er voor de komende weken even klaar mee. Ziek van vanavond. Ziek van hoe het gaat met ons VVV.

 9. Van Ievel Knievel moeten we met name naar de lichtpuntjes kijken en deze zoeken benoemen en ook zeker niet na 20 minuten van een wedstrijd al conclusies trekken.

  Hup dan heb er vanavond na 90 minuten 4 gevonden: de 4 lichtmasten.

 10. Ievel Knievel

  O ja; en als je doelstelling 8e worden is, weet je dat je ook wedstrijden gaat, kan verliezen, anders zou je wel bij de top 5, top3 spelen of kampioen worden. Bij dezen dus.

  Door de jeugdspelers een kans te geven, gaat het dit seizoen met vallen en opstaan. Ook dat weet je gewoon. Vandaag zijn we weer gevallen. Terecht ook!

  1. RuiverCity

   @Grad. Als ze op d’n Berg niet zien dat bepaalde spelers (fysiek en qua techniek) voor zelfs de KKD te kort komen, dan geef ik ze een brevet van onvermogen!

 11. lucien1978

  Dit is een erg leerzaam seizoen en Luhukay moet de tijd worden gegeven wat moois te bouwen. Hij kan nu ook zien welke spelers tekort komen en welke niet en vanuit daar verder kijken.

  Er zijn een hoop spelers die het niveau niet hebben .

  Spelers die naar mijn mening het niveau hebben voor bovenin kkd zijn.

  Pachonik ( gaat weg ) dekker , koglin, roemer post v rooijen da graca ( mag weg) johanssen, janssen ( middenveld)

  Dan een groep die net komt kijken. Hiervan heeft smans, essanoussi het talent om door te breken.

  Een groep die niet genoeg zijn en die ze moeten lozen.

  V crooy , Zima, v Dijk , Leliendal, de Boer , munsters, schroijen, bastiaans , braken , hajdaraj

  Dan kom ik dus uit op een elftal wat nu goed genoeg is voor bovenin KKD divisie. ( alvast Pachonik niet meer meegeteld)

  Keeper
  Dekker Koglin Da Graca ?
  V Rooijen Post ?
  Roemer Venema ( gehuurd ) ?

  Reserves smans , essanoussi , johansson , janssen

  1. Dit is een behoorlijk strenge selectie, maar ik ben het er zo als het er nu voorstaat wel grotendeels mee eens…
   Als je dit zo op een rijtje zet, kun je wel concluderen dat er nog aardig wat bij moet komen en dat er dus nog een hoop werk te verrichten is…

   1. lucien1978

    Het is misschien ook een wat strenge selectie. Nou sta ik overigens wel achter het beleid wat door VVV aan het begin van het seizoen is ingezet. Jonge spelers inpassen en jongens uit de regio.

    Als je nu de balans opmaakt zijn er lichtpuntjes met smans , roemer en voor mijn gevoel in iets mindere mate essanoussi ( deze jongens wisselen goede met slechte wedstrijden af wat ook normaal is).

    Helaas moet ook geconstateerd worden dat regionale jongens als Hupperts ( alweer weg) schroijen en braken toch echt tekort komen. Dit zijn wel spelers die het zouden moeten kunnen.

    De supporters schreeuwden van de daken om Nederlandse jongens te halen met binding en geen buitenlanders. Nu is dat gedaan en is het ook weer niet goed.

    Al met al ben ik tevreden over hoe er leiding wordt gegeven. Nu is er een moment om te evalueren en komt de conclusie dat jongens die nooit op dit niveau hebben gespeeld tekort komen. Vanuit daar kun je verder werken en betere spelers gaan halen.

    Het is ook niet zo vreemd. Spelers als bastiaans en v Dijk kwamen ook niet aan de bak bij roda en helmond ( niet bepaald hoogvliegers) . Die spelers gaan echt niet ineens uitblinken.

    Ik vind dit juist een meer dan leerzaam seizoen en af en toe moet je hard met de neus op de feiten worden gedrukt. Dat is bij andere elftallen ook zo ( nac , ado, pec, almere).

    Ik snap alleen helemaal niets van sommige negatievelingen hier die continue elke week het elftal afbranden. Wat hebben de spelers eraan? Worden ze alleen maar onzeker van en gaan echt niet beter presteren. Daarbij had je dit scenario kunnen verwachten. Het komt totaal niet als een verrassing . Er was ook geeneen trainer aan het begin van het seizoen die vvv in de top 10 had gezet.

    Het verwachtingspatroon ligt bij sommige gewoon oneerlijk hoog. Stop daar eens mee en laat zien dat je de club steunt. Dit hoeft echt niet elke week positief te zijn , maar iedere week, dag de club de grond in boren heeft al helemaal geen zin.

   2. Het verwachtingspatroon ligt bij sommigen oneerlijk hoog, lees ik hier boven.

    Twee keer tegen TOP Oss verloren, vijf wedstrijden tegen Jong teams gespeeld en allemaal kansloos verloren.. is het heel raar dat er iets meer verwacht wordt van een club die vorig seizoen nog eredivisie speelde?

   3. Koelie

    LOL, waar eerst promotie en top zes niet meer genoemd mochten worden, is nu hopen op het linkerrijtje (top 10) al een te hoog verwachtingspatroon. Gezien de resultaten klopt dat.

  2. Koelie

   Da Graca mag ook weg volgens DDL. Lijkt me terecht voegt absoluut niets toe, zeker als hij net als Pachonik ook nog een eredivisiesalaris heeft (als dat waar is dan is dat een enorme blunder van de directie ).

   Off topic: Onze vriend Neudecker staat in de belangstelling van Willem II. Niet dat ze daar iets aan hebben om in de eredivisie te blijven.

   1. Grad

    Hoezo blunder van de directie, over salarissen wordt bij contractbesprekingen onderhandeld en je kunt niet altijd bedingen, dat bij degradatie her salaris wordt aangepast. Het is vaak geven en nemen!

  3. RuiverCity

   In het betaald voetbal is géén tijd om te bouwen, ook bij een club als VVV niet. Elke club is afhankelijk van sponsoren en seizoenskaarten. Nieuwe sponsoren zie ik nu niet instappen. Ik verwacht dat deze prestaties voor nog meer problemen gaan zorgen het volgend seizoen!

   1. Koelie

    Ja enorme blunder als je als VVV zijnde vastzit aan eredivisiecontracten zonder degradatieclausule. Van een FC Twente dat per ongeluk degradeert kun je zeggen dat je bij contractonderhandelingen geen rekening mee houdt. Bij deze club waar ze zelf altijd al roepen dat we nooit structureel eredivisie kunnen spelen zonder nieuwe inkomstenbronnen is dat wanbeleid. Dan snap ik waarom je met een voor KKD begrippen top budget geen versterkingen kunt halen en het moet doen met eigen jeugd.

 12. kuebke

  Ik ben er ook bang voor Ruiver City .
  Als het zo door gaat zie ik het duister in voor volgend seizoenen en dat er dan wel eens veel sponsoren en seizoenkaarthouders kunnen gaan afhaken en dan nog maar voor 1000-1500 toeschouwers spelen.
  Het is gewoon niet meer om aan te zien wat ze paraat maken op het veld.
  Je kunt het géén voetbal meer noemen.
  Als het zo doorgaat kunnen ze beter De Koel dichtgooien met beton en er parkeerplaatsen van maken of woningen op bouwen want een betaald voetbalorganisatie ( nou ja,voetbal kun je beter weglaten) als dit kun je beter niet in Venlo hebben.

  1. supportertje

   Voor 1000-1500 toeschouwers spelen zijn de oudgedienden onder ons wel gewend. Daarvan bestaat een hele grote groep die wat er ook gebeurt, en hoe VVV er ook voor staat altijd weer een SZ kaart koopt. Die zijn gewend dat VVV een jojo ploeg is, en dat men maar eens in de zoveel tijd in de ED speelt. Maar ze komen gewoon voor het voetbal, hun club, en hun kleuren, en hebben onderling ook gezellig. Pakken zich lekker een biertje, frietje of frikandel of broodje hamburger. Nu is er ook weer een mooi supporterscafé, dus ook weer daar van te voren een lekker biertje pakken, en bij praten met de maten. Die weten ondertussen wel hoe het werkt bij VVV. De ene keer is het ergernis, dan weer blijdschap. Dan weer KKD, dan weer ED. En tussendoor is het sabbelen en hopen dat het anders gaat worden. En de ene keer lukt dat, en de andere keer niet. Maar zo gaat dat eenmaal bij VVV, en kun je daar niet tegen, dan is het misschien verstandig om eens de eisen die je stelt los te laten en te genieten van andere zaken rondom de club.

   1. Leonardus

    Die supporters moeten maar naar Helmond Sport of dichter bij huis Venlose Boys.

    VVV spreekt al jaren de ambitie uit een stabiele eredivisieclub te willen worden. Daar past het verhaal van supportertje niet bij. Keer op keer lukt dat niet, omdat men (lees Bogers) de ballen niet heeft. Dus zal VVV altijd de club blijven die supportertje omschrijft.

   2. supportertje

    Het grote verschil Leonardus dat ik dat al 45 jaar weet. Zo lang er geen grote geldschieters komen die structureel grote bedragen gedurende een aantal jaren willen pompen, zal het nooit gaan lukken. Ook een nieuw stadion zal daar niets aan veranderen. Want ook dat zal door grote geldschieters moeten gebeuren. Minimaal 25 miljoen voor een nieuw stadion, en dan nog jarenlang mensen die miljoenen willen neer leggen om zeer goede spelers aan te trekken. En dan hebben we nog geen garantie dat het allemaal lukt, ook als Bogers er niet meer zou zitten. Niet dat ik een super Bogers fan ben, maar de man zijn handen zijn ook gebonden door de financiële situatie. Er zijn zo veel mensen die hier vertellen hoe het allemaal moet,maar er is er geen een die hier het voortouw neemt. Want net zoals ikzelf hebben wij geen miljoenen om uit te delen. Zitten die waarschijnlijk ook niet in de kennissenkring, en zal het dus anders moeten. Denk dat ze bij VVV heel blij zouden zijn als men met een oplossing zouden komen hoe dit probleem te tackelen. Maar vanaf hier iedere keer maar weer opnieuw te roepen dat men het anders moet doen helpt ook niet. Voorlopig ga ik gewoon naar mijn cluppie boven op de berg als dit weer mag, en geniet gewoon van wat daar gebeurt. Goed of slecht, het is niet anders bij VVV. En heel misschien hoop ik dat die geldschieters er komen, of er een klein wonder gebeurt dat het allemaal goed komt en we langdurig in de ED spelen. En ik blijf ook gewoon mijn SZK kopen om mijn cluppie te steunen. Want mijn hart is geel/zwart en dat zal tot dat ik dood ben nooit maar dan ook nooit veranderen. Hoe shit het ook gaat, voor is het gewoon VVV for ever.

   3. Leonardus

    Het is heel simpel. Als je ambities hebt (en dat is prima) moeten die ook reeel en haalbaar zijn. Anders moet je ze niet uitspreken. Dat schept verwachtingen.

    Blijf je roepen dat je een stabiele eredivisieclub wil worden, keer op keer, dan weet je als geen ander wat je daarvoor moet doen.

    Maar telkens weer worden de ambities niet gehaald. In de verste verte nog niet.

    Stop dan met dat roeptoeteren en stel je ambities bij. Top KKD spelen is ook een ambitie. Dat past misschien wel beter bij VVV.

    Als je dan een keer promoveert prima, maar ga geen gekke dingen doen en laat al dat buitenlands gepeupel weg. Met eigen jeugd promoveren top, maar dan ook met eigen jeugd degraderen.

    De onzinnige ambities van Bogers zijn misselijkmakend en zijn nergens op gebaseerd.

 13. FC VVV03

  Natuurlijk willen die mensen ook liever een VVV zien dat elk jaar middenmoot Eredivisie speelt, maar wat Leonardus zegt ben ik het enigzins wel mee eens. In elk interview van bijvoorbeeld een Marco Bogers in de afgelopen 10 jaar komen de woordjes “stabiele Eredivisie club” minimaal 3 keer voor. Waarom dat telkens blijven verkondigen als het niet waar gemaakt kan worden. Qua toeschouwersaantallen, sponsoren en resultaten hebben ze dit nooit kunnen bewerkstelligen. Ik snap ook wel dat ze dat als ultieme doelstelling hebben en het daarom elk jaar opnieuw uitspreken. Maar wat is er mis mee om elk jaar bovenin de KKD te voetballen met eigen jeugd en af en toe te promoveren. Als dat je doelstelling is prima toch.

  1. DeOtjes

   Perfect verwoord. Maar er is een verschil tussen ambitie en doelstelling. Iets dat meer mensen door elkaar halen.

   Doel is hetgeen je wil halen. Ambitie is een drijfveer.

   Dus al VVV de ambitie heeft een stabiele ED club te worden is dat de drijfveer van Boogers. Zodra VVV dat is is Boogers eigenlijk klaar en zou een opvolger de volgende stap(pen) moeten maken. Vaak is het behalen van meerdere doelstellingen nodig om de ambitie te verwezenlijken.

 14. Natuurlijk is het niet handig om elke keer te roepen dat VVV een stabiele eredivisieclub moet worden. Als er niemand met een zak geld langs gaat langskomen, is dat een utopie.
  Maar dan roepen dat dat buitenlands gepeupel weg moet blijven, zoals Leonardus beweert, dan sla je de plank wat mij betreft mis.
  Honda, Unnerstall en Giakoumakis zorgden ervoor dat we landelijk het geprek van de dag waren in de voetbalwereld en op de kaart stonden.
  Als je alleen met eigen jeugd wlit spelen, dan kom je nooit uit dat rechterrijtje van de KKD en denk ik dat het op een gegeven moment ophoudt als BVO.
  De eigen jeugd de kans geven, daar ben ik helemaal voor, maar ze moeten wel genoeg kwaliteit hebben, anders graag doorselecteren en spelers van elders halen die beter zijn…

 15. chretien

  Al met al is het uiteindelijk niet gemakkelijk om de fans tevreden te houden.

  Je zult toch Stan Valckx heten, of Marco Bogers. Of Jos Luhukay……

  Elk keer weer lezen wat je niet goed doet, wat zeg ik, helemaal fout doet.

  Je leest dan dat je moet opsodemieteren, waardeloze vent, totaal ongeschikt voor de job, wegwezen snotverdomme!

   1. Grad

    Klopt en typisch, dat zij alleen maar op de man (Valckx en Bogers) spelen. Alsof zij alléén de spelers aankopen en het beleid bepalen. Ik dacht nog altijd dat er een Bestuur en Raad van Commissarissen is die hierin mee beslissen en hun goedkeuring moeten geven.

 16. DeOtjes

  Financieel heb je helemaal gelijk. Voetbaltechnisch verwacht ik dat minimaal de trainer en van Hintum ook kijken of een speler een meerwaarde is / kan worden.

  Maar ik heb het idee dat VVV, gezien de financien, in een poel spelers moet graven waar andere, meer rijke, clubs niet gezien willen worden. Dat maakt de kans op een voltreffer veel kleiner. En welke reden er ook is. We hebben nu een extreem jonge ploeg. Zelfs enkele aanwinsten (de Boer / van Rooijen / Johansson) zijn erg jong.

  Ervaring is ook belangrijk maar misschien wel niet haalbaar gebleken. Aangezien ik niet alle feiten ken omdat ik niet bij VVV binnen kan kijken geef ik de mensen het voordeel de twijfel. Immers diezelfde mensen hebben er wel voor gezorgd dat VVV in de eredivisie is gekomen en er meerdere seizoenen hebben kunnen spelen. Niet alles ging goed. Maar ze hebben in mijn ogen wel bewezen het te kunnen.

Leave a Reply