Voorbeschouwing VVV-Venlo – Jong PSV

Morgenmiddag om 14.30 uur staat de derde confrontatie met een “jong” team op het programma. Nu komt de jeugdafdeling van PSV naar de Koel. Mochten de Venlonaren morgen de 3 punten weten te pakken dat kunnen ze hele goede zaken doen wat betreft de stand.

Helaas is Promes geblesseerd. Hopelijk is trainer Trost zo verstandig om niet Post op te offeren en hem van het middenveld af te halen. Hierdoor verliest VVV-Venlo de vechtlust, snelheid maar ook fysiek te veel. Verstandiger lijkt het om Altheer achterin neer te zetten naast Balkestein.

Het is te hopen dat sommige spelers de opwaartse lijn doortrekken en hierdoor de anderen mee nemen. Vooral Jules Reimerink speelde een sterke partij.

Tegenstander PSV valt net als de andere jong teams tegen. Toch behaalden ze afgelopen weekend een mooie overwinning.

VVV-Venlo zal er dus alles aan moeten doen om tot een driepunter te komen. Ook aan de supporters de taak om de ploeg 90 minuten te steunen!

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Yuki, Post en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

11 Responses

 1. Meuske

  Een mooie dag om psv te verslaan al is het dan wel jong psv maar goed , hopen dat de spelers nu eens een keer vanaf het begin scherp zijn i.p.v. eerst weer een tegendoelpunt incasseren en alle zeilen moet bijzetten. Vrije kaart verkoop dus hopen op een redelijke volle koel. Come on Venlo!!!!!

 2. tulipanes

  Uitgaande van een niet al te sterk jong pisvee moet deze wedstrijd gewonnen worden. Als we net zo spelen als tegen jong ajax moet dat ook lukken.
  Ik hoop ook dat, mocht het minder gaan, het publiek niet meteen gaat fluiten. Daar kan ik me heel erg aan storen en het werkt ook allesbehalve positief.

 3. Meuske

  Wat een …zooi!!! Ben er even stil van wat een drama. Uitgaan van onze eigen kracht zei Trost maar heb weinig kracht gezien vandaag. Kruijssen keer op keer opstellen waarom in godsnaam.

 4. tulipanes

  Tja, wat moet je hier nou van zeggen… Ik heb de wedstrijd zo ervaren:
  -eerste helft was afschuwelijk slecht.
  -tweede helft begon nog voortvarend, maar dat konden we niet doorzetten en zo ging het spel weer hetzelfde als in de eerst helft.
  -deze scheidsrechter was een drama, werkelijk wat een koekwous.
  -aanvallend heb ik niks positiefs gezien, verdedigend ging het wel. Ik vond altheer en Joppen niet niet slecht spelen.

  Ik denk dat we dit seizoen blij moeten zijn met een plaats bij de eerste 9 en dan zien we nog wel verder…

 5. Meuske

  Vraag me echt af wat Trost zijn mannen voor opdracht meegeeft vooraf. Begin rustig en laat het maar op je af komen? Denk toch dat het niet meer beter gaat worden en dat paljas inderdaad gelijk gaat krijgen. Toch maar weer op de buitenlandse tour want als dit het beste is wat dusseldorp uit ons land kan halen dan is het niveau ondermaats of Trost kan er geen reet van. Man man wat een klote middag.

 6. Pingback : 1theoretic

Leave a Reply