Voorbeschouwing VVV-Venlo – MVV Maastricht

Na het volgende debacle in den Bosch tegen de plaatselijke FC staat a.s. zondag de derby tegen MVV op het programma. De eerste wedstrijd in Maastricht eindigde in een 1-3 overwinning voor de Venlonaren. Beide ploegen voldoen nog lang niet aan de verwachtingen.

Bij MVV treffen we een oude bekende aan. In het hart van de verdediging speelt normaliter Sjors Verdellen. Het team uit Maastricht, getraind door oud-Fortunees Tiny Ruys boekt dit seizoen wisselende successen.

Bij VVV stroomt de ziekenboeg vol. Wellicht dat deze ontwikkeling eindelijk de ogen doet open gaan van trainer Rene Trost.

Zekere afwezigen zijn de geblesseerden Post, Promes, Kruijsen en de geschorste Wolters.

De wedstrijd die om 14.30 uur begint staat onder leiding van scheidsrechter Higler, die dit seizoen al menig duel uit de hand heeft laten lopen in de vaderlandse competitie.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Balkestein, Altheer en Fleuren

Middenveld: Gijzen, Yuki en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Rajcomar

20 Responses

 1. LetsGoVenlo

  Precies Goodie, tenminste een speler die alles geeft. Ondanks de onnodige afkrakingen wat sommige supporters hier neerzetten over deze man. Tot morgen mannen en afmaken die hap !

 2. Meuske

  Waarom geen Reimerink? Vind dat Cooper ook eens een kans verdient om in de basis te starten. Hopen op een echte derby met alle ingrediënten die daarbij horen en geen slappe hap of tikkie breed en tikkie terug. Forza Venlo

 3. Goodie

  Reimerink had ergens last van en was een twijfelgeval. Maar misschien is het goed dat hij is een keer niet mee doet. Vanaf het middenveld gezien:

  ————Gijzen——Sevinc——
  ——————Türk——————–
  –Yuki——De Kogel—–Cooper

  1. sultana

   @Goodie:

   Goede opstelling vanaf het middenveld gezien, zo zou ik gaan spelen vanmiddag maar Trost kennende staat Rajcomar erin ipv Cooper onbegrijpelijk als je het mij vraagt. De keren dat ik Cooper heb zien invallen heeft hij een goede indruk op mij gemaakt beter dan Rajcomar tot nu toe gedaan heeft!!

   1. Goodie

    Hier het zelfde. Als ik eerlijk ben, ben ik dit seizoen het meeste onder de indruk van Cooper. Daar zullen zeker voorzetten vanaf komen voor De Kogel. Stuk minder egoïstisch als Reimerink en Wolters als je het mij vraagt.

   1. Goodie

    En dan is het nog de vraag: wordt de optie tot 1 extra seizoen toegelicht of niet. Bij nee was dit dus zijn laatste wedstrijd in de Koel.

 4. Zeker wete

  Wat un baggerpartij. Vreselijk slecht. 2e helft was niet om aan te zien. MVV had een punt verdient. Ik ben wel blij met de 3 punten. Cooper heeft de kans gekregen maar was dramatisch slecht.
  Jammer van de blessure van Yuki en het incident op oost.

   1. Goodie

    Wat vond ik Sevinc vandaag goed spelen zeg. Volgende week Gijzen er naast en Türk op 10. Dan Wolters en Reimerink/Cooper op de flanken.

 5. Pingback : 3counter

Leave a Reply