Voorbeschouwing VVV-Venlo – Sparta Rotterdam

Vrijdagavond speelt VVV-Venlo zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. Het betreft weer een thuiswedstrijd. Ditmaal komt Sparta Rotterdam op bezoek. De Rotterdammers zijn dit jaar uit op het kampioenschap in de Jupiler League.  Maar na een aantal jaren in de Jupiler League zijn de resultaten dit seizoen weer niet erg stabiel.

De eerste wedstrijd in Rotterdam einidigde in een 1-0 overwinning voor de Kasteelheren. Topscoorder en gevaarlijke spits Johan Voskamp zal vrijdag weer present zijn en het de Venlose achterhoede lastig proberen te maken.

Aan Venlose kant zullen Yuki, Post en Cooper zeker ontbreken. Na de overwinning op MVV zullen de spelers weer vol aan de bak moeten. Een overwinning is echt nodig om de aansluiting te blijven houden met de top. Het is te hopen dat het combinatiespel van de Venlonaren een opwaartse lijn gaat vertonen.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpaa

Verdediging: Joppen (c), Promes, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Kruijsen, Sevinc en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters

 

12 Responses

 1. Meuske

  Had liever Gijzen gezien i.p.v. Kruijssen want dan heb je toch meer creativiteit want die lange halen naar voren daar is de verrassing ook wel vanaf. Hoop dat Trost, Wolters en Reimerink eens op het hart drukt dat ze de bal wat vaker voor moeten slingeren. Vol gaas erop kletsen!!! Come on Venlo

 2. vvv_supporter_op_zuid

  Nou, thuis en blij met de 3 punten. Vond dat we nu met 4 aanvallers (Raycomar speelde meer in de aanval dan op 10) een positievere instelling hadden, ook na de (alweer vroege) goal.

  Alleen vond ik de buitenspelers (WEER) dramatisch in de 2e helft…
  Beste actie van de wedstrijd van een buitenspeler was de voorzet voor de 1-0 .. en die was van Rajcomar over links…
  De aanval kon de druk op het VVV doel niet wegnemen want er werd VEEL te weinig gedaan als ze de bal hadden. Vaak stonden ze ook nog te slapen als de bal in buurt kwam en als ze hem hadden werd er weinig, niks mee gedaan of wisten ze niet wat ze wilden. Jammer. De Kogel minder aanwezig en ook hij minder scherp maar toch weer belangrijk met doelpunt en bal vast houden. Rajcomar speelde in ieder geval een veel betere wedstrijd. Nog af en toe slordig bal verlies maar er lukte hem in ieder geval meer.
  Sevinç en Türk beide een groot compliment voor het vele werk en de vele meters die ze moesten maken.
  Liesblessure Joppen, ben benieuwd … zag er niet goed uit. Speelde nog lang door…
  Blijven nu bovenin meehobbelen, 2 punten op Sparta maar De Graafschap kan ons op doelsaldo voorbij.

  Winterstop… en dan direct daarna een ‘pittig’ programma!!!
  Hoop dat Joppen, Post dan weer fit zijn.

 3. Goodie

  Een leuke eerste helft gezien, hier voor komen we naar de Koel. Als zelfs Rajcomar gaat mee voetballen…… 2e helft was dit allemaal jammer genoeg weer zo goed als weg. Toch weer de 0 gehouden. En die Sevinc, wat speelde die weer een lekkere pot. Die is niet vies van een tackle op zijn tijd.

Leave a Reply