Voorbeschouwing Willem II Tilburg – VVV-Venlo

Vrijdagavond staat wellicht wel de belangrijkste wedstrijd op het programma. De wedstrijd in Tilburg beslist of je de komende tijd nog mee doet om de prijzen of dat VVV-Venlo zich kan gaan richten op de subtop/middenmoot.

Willem II door velen getipt als kampioenskandidaat nr 1 in de Jupiler League maakt deze verwachtingen redelijk tot goed waar. Afgelopen weekend werd heel knap gewonnen op Spangen van Sparta Rotterdam. Beide Tilburgse doelpunten werden toen gemaakt door oud-VVV speler Ruud Boymans. Deze geboren Limburger uit Born, zal de wedstrijd morgen echter moeten missen vanwege een schorsing. Tevens missen de Tilburgers het centrale duo door een schorsing. Een zware aderlating natuurlijk.

Bij VVV-Venlo zal, net als Yuki Otsu, Promes de rest van het seizoen niet meer in actie komen. Na het binnenhalen van Schroijen afgelopen dinsdag zal er wellicht nog een speler gehaald moeten worden. Of geeft VVV-Venlo het vertrouwen aan de Australiër Ashcroft?! Door het wegvallen van Promes zal Jeffrey Altheer weer in het hart van de defensie gaan starten. Voor keeper Mäenpää een weerzien met het stadion en club waar hij een aantal jaren het doel verdedigde.

Zoals vermeldt, hangt heel veel af van de wedstrijd van morgenavond. Gaat VVV door met de goede periode waar ze al van voor de winterstop in verkeren, of haken ze af voor de top 3 posities?! VVV zal in ieder geval gesteund gaan worden door een groot aantal supporters.

 

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo:

 

Doel: Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Sevinc, Rajcomar en Türk

Aanval: Reimerink, de Kogel en Wolters.

17 Responses

 1. Frosty

  Ik heb er op zich wel vertrouwen in… Rajcomar moet wel een beetje zijn dag hebben anders speel je met 10 man. Sevinc op het middenveld, prima denk ik.
  De wedstrijd is op Fox te zien dus voor de mensen die niet naar de wedstrijd gaan en geen fox hebben is er wellicht een stream beschikbaar.

 2. Meuske

  Hoop echt op de 3 punten dan is alles nog mogelijk dit seizoen. Niet alleen Rajcomar moet een goede avond hebben maar ik denk dat iedereen vandaag een goede dag moet hebben voor de volle buit. Vol gaas derop kletsen. FORZA VENLO

 3. De Koel

  0-1. Mooi! VVV het grootste deel van de wedstrijd de mindere ploeg, maar het laatste kwartier zijn de rollen omgedraaid. Nu dit over de streep trekken. Kom op VVV!

 4. tulipanes

  VVV was de eerste 70 minuten de mindere ploeg met maar 1 kans. Rond de 70e waren we echter sterken aan het worden met een mooi schot van Turk die prachtig gepakt werd door Swinkels. Daarna deelden we wat prikjes uit, totdat Pim de bal mooi in het net kopte!

  Jammer dat den Bosch gewonnen had, anders stonden we nu bovenaan in de periode.

  1. Gerardus

   Den Bosch won zo te zien ook “lucky”, maar ze moeten nog twee wedstrijden vol aan de bak aangezien ze nog tegen Willem II en Excelsior moeten. Hopelijk spelen ze 2x gelijk aangezien dat toch beter is voor ons.

 5. Gerardus

  Volgende week nog winnen en we staan zomaar derde, misschien zelfs tweede en dan zijn we, hoe gek het ook klinkt, ineens weer bezig voor het kampioenschap. We hebben een selectie die top 5 waardig zou moeten zijn maar als ze nu zo door zouden gaan zullen we toch een stuk hoger eindigen als dat.

  Come on Venloooo

 6. Luis Erique

  Waarom wordt er eigenlijk over die periode geluld? We halen die playoffs op basis van de ranglijst altijd, dus laat den bosch die periode maar pakken en van willem2 winnen. Dat is veel belangrijker

 7. Zeker wete

  Matig voetbal…lucky zege…klopt ja en fuck that! Eindelijk doen we weer mee. Trots op Trost zijn mannen. Ik was erbij en het was mooi zo.
  Nu Eindhoven van de mat vegen en we krijgen Dordt in het vizier.

  Enne Trost…niet feesten nu, niet met het hoofd in de wolken. Kei en keihard trainen want dat is zeker nodig!! Dat hebben we met zijn 200 wel gezien en alle mensen voor de buis.

 8. Pingback : 3lingerie

Leave a Reply