Vorderingen samenwerking supportersgroepen

Vorige week kwamen we met het bericht dat Fanclub d’n Twellefde Man, Socioclub VVV-Venlo en Venlonaren zouden gaan samenwerken om als één collectief iets te gaan betekenen voor VVV.
Er hebben de afgelopen dagen meerdere vergaderingen tussen de supportersgroepen plaats gevonden.

Daarbij is besloten om op de eerste speeldag na de winterstop tegen Almere City thuis enkele acties bij het stadion te organiseren waarbij VVV positief in het daglicht komt te staan. Ook na deze wedstrijd zullen de supportersgroepen een grote actie op gaan zetten om VVV-Venlo te helpen in zware tijden.

Hiervoor is er contact gezocht met Hypercube. Hypercube is een onafhankelijk adviesbureau en is ingeschakeld om te kijken naar de eventuele financiële steun van de gemeente Venlo aan VVV-Venlo. Tijdens het gesprek met de gemeente kwam naar voren, dat de gemeente het fijn zou vinden als de supportersgroeperingen ook contact zouden zoeken met Hypercube. Wij als collectief hebben gevraagd om advies te geven in een plan dat de laatste dagen in elkaar is gezet. Op dit moment kunnen we nog geen verdere informatie geven over de inhoud van dit plan.

6 Responses

 1. marcel

  mochten jullie ooit in gesprek raken, er is een opmerking waar ik me altijd aan irriteer. Er wordt altijd geroepen er wordt geen geld in een club gestoken om salarissen te betalen. laat ik voorop stellen, dat ik snap dat dat niet de bedoeling is. je kunt als club geen te grote broek aantrekken. echter in andere cultuur-instellingen wordt ook geld gestoken. ik hoor daar nooit iemand over…. komen die artiesten en wat dan al niet meer allemaal voor niets optreden???? dat is toch feitelijk ook salaris? wellicht een domme opmerking om eens op te gooien in zo’n discussie.

  1. Ben

   Beste Marcel, geloof me, er zijn maar weinig mensen die iets voor nop doen. Onze huidige wereld of samenleving leent zich daar niet voor. De beste uitleg die ik daarvoor kan geven is dat we in een open samenleving verkeren. Uiteraard mogen we daar blij mee zijn, maar een van de nadelen is dat bijna niets meer voor nop kan worden gedaan.
   Uiteraard moet er bij VVV iets gaan veranderen, maar laat het a.u.b. geen postzegelverzamelclub worden. FORZA VVV! We gaan voor het hoogst bereikbare!

 2. Jimthebest56

  Even iets heel anders : Worden er in de transferperiode nog versterkingen gehaald?
  Bijv een 2de spits of buitenspeler. Anass Achabar en Mario Bilate zijn transfervrij

  1. Goodie

   Hier is geen geld voor neem ik aan. VVV heeft met Opoku ook een 2e spits, en daarnaast is er nog een andere jonge spits die lange tijd geblesseerd was. Heeft nog niet bij de wedstrijdselectie gezeten.

  2. Ik ga ervan uit dat er geen spelers bij komen tenzij er spelers weggaan. Maar die kans is minimaal al kan het altijd zijn dat spelers verhuurd gaan worden of wellicht hogerop gaan. Deze vraag werd ook gevraagd bij VVV-TV toen gaf de trainer ongeveer dit antwoord aan. Wat wel nog zou kunnen is dat WHUFC een speler hier gaat stallen maar hoe groot die kans is, kan ik momenteel geen antwoord op geven.

 3. Ben

  Laat a.u.b. geen speler voor een appel en ei vertrekken, is al te vaak gebeurd. Deze selectie past, elke aanpassing, vertrek/aankoop kan onverwachte gevolgen hebben. FORZA VVV!

Leave a Reply