VOS – VVV 0-4

Op dinsdag 2 juli opende VVV-Venlo de oefencampagne voor seizoen 13|14 op het veld van overbuurman VOS. De derdeklasser, die dit jaar het honderdjarige bestaan viert, was de eerste tegenstander van VVV-Venlo in de reeks oefenwedstrijden.

Op het sportpark aan de Merelweg was te merken dat VVV-Venlo pas enkele dagen aan het trainen was: van makkelijke driehoekjes en ingeslepen spel was nog geen sprake. Desondanks werd er met 0-4 gewonnen na een 0-2 ruststand.
Trainer René Trost liet alle 18 fitte spelers spelen, waaronder ook de proefspeler Damir Mirvic.

VOS – VVV-Venlo 0-4 (0-2)
Toeschouwers: 450

Scorverloop:
9. Gijzen (0-1), 31. Nwofor (0-2), 65. Cooper (0-3) en 70. Türk (0-4)

Opstelling VVV-Venlo eerste helft:Wintjens; Joppen, Mirvic, Balkestein en Fleuren; Kruijsen, Maguire (35. Altheer) en Gijzen; Otsu, Nwofor en Reimerink.

Opstelling VVV-Venlo tweede helft:
Verstappen; Kruijsen (80. Fleuren), Balkestein, Mirvic en Joppen; Altheer, Sevinç en Türk; Hendriks, Verlijsdonk en Cooper.

Bron: VVV

66 Responses

 1. Louis van Gaal

  Je ziet gewoon dat het enorm wennen is om te spelen op kunstgras. De spelers van VOS waren dat veel beter gewend als die van VVV. Je ziet dat kleine bewegelijke spelers, zoals VOS die veel had, beter uit de voeten kunnen op kunstgras. Hierdoor verwacht ik dat zowel Balkesteijn en ook die Bosnier, gezien hun fysiek (groot), veel problemen en blessures gaan krijgen komend seizoen op kunstgras….

  1. Ruben

   Spelen op kunstgras is gewoon een kwestie van gewenning. Spelers zijn in eerste instantie bang om een snelle beweging te maken. Bang dat hun voet blijft staan, terwijl hun bovenbeen wel draait e.d.

   Na enkele weken zal deze angst weg zijn.

 2. Mirvic werd vaak voorbij gelopen, en moest dan een sliding maken waarmee hij dan ook net te laat was. Maguire speelde weer kut als altijd, en Nwofor zat duidelijk met zijn hoofd bij een nieuwe club. Balkestein, Sevinc en Cooper (hoewel zijn vizier nog niet helemaal scherp stond) vielen me positief op.

 3. RuiverCity

  @peterloeki
  Helemaal mee eens. Toch vond ik vooral Türk degene die me meeste opviel in positieve zin. Ik denk dat dat de spil wordt waar komend seizoen veel om kan draaien bij VVV.
  Lijkt me ook een betere aanvoerder als, met alle respect, een Niels Fleuren. Zullen nog zeker 4/5 spelers bij moeten wil VVV enige rol kunnen gaan spelen.

  1. De Koel

   Dat denk ik ook. De beste spelers worden allemaal weggekocht en VVV zal weer helemaal opnieuw moeten beginnen. Dat is nu eenmaal het lot van een gedegradeerde club. De dik verdiende beloning van drie/vier jaar dramatisch beleid.

   1. BakuBaku

    “Dat is nu eenmaal het lot van een gedegradeerde club. ”

    Is dat ook zo bij W2? Nee, dat is het lot van een club met een eredivisiewaardige selectie en met Lokhoff als trainer.

 4. Ben

  Ben ik het niet helemaal mee eens. Kijk maar eens naar Willem II, die hebben de selectie zo goed als rond, weinig vertrekkende spelers en de nieuwe spelers zijn al binnen. Bij Sparta, de gedoodverfde kampioen van afgelopen jaar, weinig vertrekkende spelers en de selectie voor 2013/2014 staat er.
  Ik blijf echter vertrouwen op de directie van VVV dat er tijdig spelers worden aangetrokken. FORZA VVV!

  1. Ruben

   Maar Willem II had dan ook geen eredivisiewaardige spelers. VVV-Venlo wél!
   Ze lieten het alleen niet zien afgelopen jaar.

   Overigens raar dat sommige mensen riepen dat VVV jeugdspelers moet gebruiken. De eerste de beste oefenwedstrijd worden jeugdspelers ingepast en wordt er geroepen dat er nog 4 tot 5 nieuwe spelers moeten worden gehaald….

   Beetje tegenstrijdig.

   1. rongo26

    daar heb je helemaal gelijk in Ruben. Ik zou geen enkele speler van W2 van vorig jaar weten die ik als eredivisieclub zou halen. Ook de roep van Jeugdspelers heb je een punt, alleen is het probleem dat we wel gelijk aan de bak mogen in de competitie.

    Turk was vorig jaar al een van de betere en die moeten ze gewoon behouden. Die man is/wordt de spil van dit team. Als je die verkoopt ben je gelijk je corners & vrije trappen ook kwijt. Van Haaren kon ook alleen weg omdat we Turk nog hebben. Maar dan moet hij wel blijven.
    Gezien de woorden van Trost: ‘het middenveld is goed bezet’ gaat hij dus ook niet meer uit van een vertrek van Turk

   2. Ruben

    Klopt. Een middenveld met Türk, Altheer, Otsu, Kruijsen, Maguire en wellicht Smeets is ook goed bezet. Voeg er een of twee jeugdspelers aan toe en je bent voor die linie klaar.

    De achterhoede met Joppen, Balkestein, Fleruen en wellicht Mirvic is smal. Daar moeten er sowieso nog 2 bij.

    Voor de aanval heb je er eigenlijk maar 3. Reimerink, Cooper en Nwofor (mocht die blijven). Daar moeten er dus ook nog zeker 2 bij.
    De rest is wel aan te vullen met jeugdspelers.

    Dus nog minimaal 4 nieuwe spelers en het seizoen kan van start.

    Op de site van VVV zijn de meest essentiële rugnummers overigens ook nog niet vergeven! Er komt dus nog genoeg aan zou je zeggen!

  1. Ben

   Misschien moeten we daar wel heel blij mee zijn. Hoe goed is Edwin nog? Hij lonkte niet voor niets naar VVV. Wat mij betreft gaan we het inderdaad zoeken bij de jeugd, uiteraard toegevoegd aan wat oudere spelers die we hebben.
   Ruben, je hebt gelijk wat betreft Willem II, maar blijkbaar had VVV niet de juiste spelers, ze pasten niet bij elkaar en teveel spelers waarvan je zou zeggen: die moet carbid in de kont krijgen

 5. JOPIE

  Maak jullie toch eens niet zo druk over dit soort zaken. Je bent supporter van het team op het veld en je gaat ze aanmoedigen met de hoop dat dit een positieve invloed heeft op de inzet en het resultaat. Kritiek prima want daar is reden genoeg voor geweest, maar dit gaat soms weer nergens over.

  Zijn jullie ook al bezig met het nieuwe seizoen? Mooie passionele liederen bedacht en geoefend? Spandoeken gemaakt? Je aangeboden als vrijwilliger bij Venlonaren of de fanclub om wat aan de onderlingen binding te doen? Je aangemeld bij VVV als suppoost/steward of bij de SAR?

  Alleen je SCC betalen en vervolgens weer een heel jaar lopen zeiken kan iedereen.

  1. Word

   Vanaf deze week worden de sponsorkaarten weer uitgegeven, dat begreep ik hier op het werk.

   Dat zullen er wel 1000 zijn. Dan zit je al snel op 3000. Ik denk dat tussen 3500 en 4000 wel reëel is.

  2. sultana

   Dat gaan ze niet halen 3500 vvv mag blij zijn als ze er 2000 verkocht krijgen, zo lang er geen spelers bij komen wachten velen met het aanschaffen van een scc.

   Is nu alweer het zoveelste seizoen op rij dat het te lang duurt voordat er spelers aangetrokken worden, ze hebben er schijnbaar nog steeds niet van geleerd. Investeer het geld van Wildschut, Linssen en van Haaren nu eens zodat we de competitie meteen goed kunnen beginnen. 2e en 3e wedstrijd tegen Sparta en Willem II, dan moet er een team staan wat ingespeeld is op elkaar!

 6. Venske

  Bijzonder knappe prestatie 4-0 tegen vos. Vos had dan ook al één keer getraind. Geen driehoekjes bij VVV … Hebben we die vorig jaar tijdens de competitie dan wel gezien? Turk nog weg …. En dan hebben we de laatste creatieve voetballer uit het elftal verwijderd…. Ziet de technische staf nu echt niet in dat dit team geen voetballend ( aanvallend) vermogen en geen body heeft. Aardige voetballertjes, maar geen mannen die de mouwen opstropen. Kijk eens naar W2. Nu al het elftal bij elkaar. Begint dan ook met een ingespeeld team aan de competitie… VVV de laatste week nog wat er bij… De eerste wedstrijden verliezen en dan weer achter de feiten aanlopen……
  En wat de seizoenkaarten betreft…… De toeschouwers willen weten waar ze een kaart voor kopen…. Voor dit elftal komt de echte voetballiefhebber niet naar de Koel…..

 7. RuiverCity

  Trost zou na een paar trainingen evalueren. Nou ben benieuwd wat er uit de hoge hoed komt. Over 4 weken begint de competitie al. Waar wordt het geld van Linssen en Wildschut anders voor gebruikt?
  Ze kunnen veel verwachten bij VVV maar ik geloof niet dat ze aan 3500 seizoenkaarten (zowel sponsors als supporters) gaan komen met deze selectie.

 8. Goodie

  Van dat geld dat je voor Wildschut, Linssen en Van Haaren hebt gevangen, mag langzaam wel nieuwe spelers gekocht worden. Een speler als van Weert kopen. Die kun je waarschijnlijk ook nog op rechtsbuiten of linksbuiten zetten. Denk dat VVV ook nog wel spijt krijgt dat het contract van Cullen niet is verlengd.

 9. VvvVenlo

  Zag net het volgende staan op de twitter pagina van vvvheadlines:
  Trost na #vosvvv over de wedstrijd: ‘We zijn in opbouw, moeten zorgen dat we langzaam structureel beter gaan worden’.

  Over Mirvic zei hij:’Oogt nog niet echt fris’, ‘Heeft wel heel veel ervaring’, ‘Hebben de beste Mirvic nog niet gezien’.

 10. Dan hopen we maar dat zijn mentaliteit inmiddels beter is dan 7 jaar geleden.

  Gepubliceerd: 20 december 2006 om 20:17 Categorie: Nieuws

  Prince Rajcomar krijgt ook van VVV Venlo geen contract aangeboden. De aanvaller trainde lange tijd mee met de Limburgse club, waarin hij liet zien over talent te beschikken. Coach Andre Wetzel miste echter veelal de inzet.

  Tegenover Venlonaren.nl zegt hij: “Hij heef het talent, maar ik mis de drive bij hem. Daarom moeten we maar eens gaan evalueren of het voor hem nog zin heeft om met ons mee te trainen.” Rajcomar is momenteel clubloos nadat FC Utrecht afgelopen zomer besloot zijn contract te ontbinden.

 11. vvvicky

  Stelletje lamzakken zijn het op de berg, zijn ze nog op vakantie op kantoor of wat is dit allemaal. Iedereen haalt en contracteerd, alleen hier blijft het geld mooi in een potje zitten. Ik wacht tot dat Meneer Trost begint te klagen. Heren bestuur, de voorbereiding is begonnen mochten jullie het nog niet weten.

 12. RuiverCity

  Nee op den Berg wachten ze weer rustig af totdat alle selectie spelers weg zijn en gaan dan nog eens kijken wat er te halen valt. Dit jaar hebben ze ook nog de “pech” dat er bij Twente, Ajax en Psv sowieso al niks te halen valt. Daadkracht!

   1. Lincoln

    Je zou zeggen dat we wel spelers van een hoger kaliber kunnen aantrekken. Maar op dit moment ziet het er slecht uit voor ons. Had meer gehoopt op een spits alla jack tuyp. Kijk w2 haalt gewoon Boymans en weet ik wie allemaal dat zijn aankopen om direct terug te keren naar de eredivisie.

 13. VvvVenlo

  Het moet zich toch allemaal op het veld uitwijzen namen zeggen niet altijd alles. Als het maar een eenheid wordt die voor elkaar wil vechten en lekker aanvallend voetbal dan kom je ook al ver!

 14. VvvVenlo

  Maar 1 ding wat zeker is er moet zeker wat gebeuren bij gaan komen nog! Dat was gister wel duidelijk te zien. We zullen het zien wat er deze maand nog gaat gebeuren(hopelijk)!

 15. Word

  Eerst een centrale verdediger halen. Zo lang Uche er is, komt er geen spits: vvv vindt dat dan niet nodig, de evt. spits denkt dan ‘die dure Uche zetten ze niet op de bank’.

 16. BakuBaku

  Eerder in zijn carrière nog afgetest door VVV (na zijn tijd in IJsland), maar nu gaan we er geld voor neerleggen… Rajcomar, niet echt het toonbeeld van vechtlust en mentaliteit. Eerder van overgewicht.

  1. Ruben

   Quote Elfvoetbal: “Enkele jaren geleden liep Rajcomar ook al stage bij VVV-Venlo. Een overgang kon toen door het dwarsliggen van KVSK United geen doorgang vinden.”

   Ps. Sinds wanneer heeft iemand van 1.85 m lang en 77 kilogram last van overgewicht??

   1. Nogmaals het artikel uit 2006: dat Rajcomar niet naar VVV kwam had niets met KVSK te maken.

    Prince Rajcomar krijgt ook van VVV Venlo geen contract aangeboden. De aanvaller trainde lange tijd mee met de Limburgse club, waarin hij liet zien over talent te beschikken. Coach Andre Wetzel miste echter veelal de inzet.

    Tegenover Venlonaren.nl zegt hij: “Hij heef het talent, maar ik mis de drive bij hem. Daarom moeten we maar eens gaan evalueren of het voor hem nog zin heeft om met ons mee te trainen.” Rajcomar is momenteel clubloos nadat FC Utrecht afgelopen zomer besloot zijn contract te ontbinden.

 17. Goodie

  ”Roda JC hoopt deze zomer Mohammed Allach als zijn nieuwe technisch manager te strikken, zo meldt Dagblad De Limburger donderdag. De krant baseert haar nieuws op welingerichte bronnen rondom de club.

  De 39-jarige oud-prof is momenteel werkzaam als technisch directeur bij VVV-Venlo. Ook binnen de KNVB vervult Allach een functie op technisch vlak. In Kerkrade moet de voormalig middenvelder de opvolger worden van Gerard Wielaert, die enkele maanden geleden gedwongen zijn kantoor moest uitruimen.

  Overigens wilde algemeen directeur Marcel van den Bunder niet bevestigen dat Allach kandidaat is om de vacature op te vullen. Roda JC-trainer Ruud Brood ziet de komst van zijn oud-collega zeker zitten. “Kwaliteit moet je halen, ik heb twee jaar prima met hem gewerkt”, zo stelt Brood. ”

  Dit staat dus op soccernews… Klopt weinig van, maar gaat om het principe dat Roda hem wil.

   1. Goodie

    Waarom denk je dat ik zeg dat er weinig van klopt? Het gaat erom dat ik hoop dat Allach in ieder geval niet bij Roda aan de slag gaat. Dat VVV hem maar terug haalt.

   1. De Koes

    Klopt Goodie, het was niet alleeen maar kommer en kwel de laatste jaren Brise ken je statistieken.

   2. brise continu

    Sorry, heb ik voor de verkeerde gejuicht…vond de mensen me al vreemd aankijken..maar goed..

    pssst..zo ff sprietse!!

Leave a Reply