‘Vriends lijkt niet voor VVV te kiezen’

Bart Vriends, de aanvoerder van Go Ahead Eagles lijkt niet meer voor VVV-Venlo te kiezen. Dat meldt Voetbal International op haar website.

Vriends gaf volgens VI aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en was eerder in gesprek met de Venlonaren. Maar nu GAE gepromoveerd is en VVV in de Jupiler League zal spelen komend seizoen, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat Vriends naar Venlo komt.

Daarnaast hebben Sparta Rotterdam en ADO Den Haag interesse getoond in de centrale verdediger. Het lijkt erop dat de toekomst van Vriends in de Eredivisie ligt.

Bron: Voetbal International

8 Responses

  1. Goodie

    Hopen dat Promes en Buwalda verlengen. Opoku en Seuntjens, met name Opoku enkel laten gaan tegen een bod dat niet te weigeren is. Misschien WHU is benaderen voor Josh Cullen. Een middenvelder van 20 jaar en moet een groot talent zijn. Afgelopen half jaar uitgeleend aan Bradford city dat 5e is geworden in league one (3e divise).

    1. Josh Cullen is over gesproken afgelopen winterstop toen VVV op winterkamp was in Londen. Maar helaas is het er niet van gekomen. Wellicht in de zomerstop. Dat moeten we zien, deze jongen is overigens een potentiele speler voor het eerste en er is veel interesse uit de Championship.

  2. kiekoputspelke

    Bart Vriends zal zeker niet voor VVV tekenen nee….hij was ook “iets” te blij met de doelpunten die GAE scoorde tegen VVV….
    Er is natuurlijk voor hem een extra optie bijgekomen door de promotie van GAE want hij heeft aangegeven graag weer in de Eredivisie te spelen. Maar dat is denk ik niet in Deventer maar in de Hofstad ?

Leave a Reply