Vrijdagavond eerste training seizoen 15|16

De vakantie zit erop voor de technische staf en de selectie. Aankomende vrijdag om 18.00 uur begint de voorbereiding van het seizoen 2015|2016 alweer. Hopelijk zullen er nog een aantal nieuwe spelers aansluiten.

Naast de nieuwelingen die afgelopen weken aan de selectie zijn toegevoegd zullen er in de voorbereiding van het seizoen 2015|2016 vijf jeugdspelers aansluiten bij de selectie van VVV-Venlo. De jeugdspelers zijn Evren Korkmaz, Omar Ramadhani, Roy Oomen, Lugman Bezat en Vensan Klicic. De A-junioren krijgen de kans om zich te bewijzen bij hoofdtrainer Maurice Steijn.

Die vrijdagavond is het FanCentre van VVV-Venlo ook geopend tot 19:00 uur, dus de mensen die nog hun seizoenkaart willen verlengen of er een aan willen schaffen zijn van harte welkom bij het Fancentre.

De training is uiteraard door iedereen vrij te bezoeken en begint om 18:00 uur. Voor de kids zijn er lekkere ijsjes (en wanneer er genoeg hebben zijn er misschien ook wel ijsjes voor de volwassenen) en ook Koelie is aanwezig voor een foto en een high-five-poot.

Dus kom allemaal naar de eerste training, zodat we samen kunnen beginnen aan een nieuw seizoen. Tot vrijdag in Seacon Stadion – De Koel -!

5 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ben benieuwd of er vrijdag nog een aantal nieuwe spelers bijgekomen zijn, want de huidige groep is nog vérre van compleet.
  Twee nieuwe backs, een vleugelaanvaller en een nr.9 staan nog op het verlanglijstje van Maurice Steijn. Natuurlijk is de transfermarkt nog wel even open, maar deze posities moeten tóch gevuld zijn wil een trainer gaan bouwen aan een elftal plus speelwijze….de tijd dringt dus wel degelijk !! Als we de 1e paar competiewedstrijden geen goede start neerzetten, dan wordt de stemming en sfeer in het stadion allleen maar minder en DAAR ligt ook een grote winst; die moet terugkomen !!

 2. kiekoputspelke

  Helmond Sport heeft een gesprek gehad met linksbuiten Bob Schepers (ex Cambuur Leeuwarden en FC Utrecht), maar er zijn nóg drie andere clubs die hem benaderd hebben. Laten we hopen dat VVV er eentje van is, want dit was altijd een frivole linksbuiten die helaas in de loop detr jaren het plezier in het spelletje was verloren en overschrijving naar de amateurs had aangevraagd.

 3. Dond

  Nou ik en vele andere hopen met jou mee.
  En voor in de aanval, 1 spits en 1 buitenspeler? Lijkt mee heel weinig met alleen Van Crooy als aanvaller op dit moment..
  Ik hoop ook op Bob Schepers, en Resida ..

Leave a Reply