Vrouwen naar koploper FC Twente

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comDe Vrouwen van VVV-Venlo spelen vanavond op het hoofdveld van De Grolsch Veste tegen koploper FC Twente Vrouwen. Met nog drie wedstrijden te gaan gaat FC Twente aan kop met 1 punt voorsprong op ADO Den Haag en 2 punten op AZ. Spanning volop!
Voor VVV-Venlo Vrouwen zal het beslist een zware klus zijn, maar ongetwijfeld zullen de vrouwen van trainer Rick de Rooij hun huid zo duur mogelijk verkopen.
Volgende week staat er voor VVV-Venlo nog de verre uitwedstrijd naar Heerenveen op het programma. De laatste wedstrijd van dit seizoen is donderdag 12 mei om 19.30 uur thuis tegen FC Zwolle.

Volgend seizoen
Het eerste seizoen van VVV-Venlo Vrouwen zit er dan op en ondanks alle perikelen op landelijk niveau kunnen we nu al spreken van een geslaagd seizoen, dat hopelijk ook op Eredivisieniveau volgend jaar een vervolg krijgt.
Uit de ‘wandelgangen’ hebben we vernomen dat de Ambassadeur van VVV-Venlo Vrouwen, Logistic Services, bereid is ook landelijk zijn nek uit te steken, zodat Eredivisievoetbal Vrouwen ook voor volgend jaar gegarandeerd is. De directeur van Logistic Services, Gerrit Timmerman, die ook het vrouwenvoetbal promoot bij zijn eigen vereniging Eindse Boys, maakt zich sterk om sc Heerenveen over de streep te trekken volgend seizoen gewoon aan de competitie deel te nemen. Het is ondenkbaar dat een land waar het vrouwenvoetbal zo leeft en bloeit geen Eredivisie Vrouwen meer kent!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply