VVV ’03 – VVV-VENLO 0-11

Vandaag stond om 16.00 de oefenwedstrijd tegen moeder vereniging VVV’03 op het programma. Voor VVV de eerste oefenwedstrijd na een week hard trainen. De mannen van Steijn speelde in de twee helften met een geheel andere opstelling. Een aantal jongens uit de jeugd die mogen laten zien wat ze kunnen en een testspeler Duarte. De testspeler maakte na 5 min de openingstreffer voor VVV. Hij speelde degelijk maar moeilijk om te zeggen of het een versterking is voor VVV.

Het was een gemakkelijke wedstrijd voor VVV. Er gebeurde niets tot nauwelijks voor de goal bij VVV. En VVV verzuimde om een hogere score neer te zetten. Nu naar EVV waar het niveau van de tegenstander hoger zal zijn.

Opstelling VVV-Venlo eerste helft: Mäenpää; Donkers, Promes, Balkestein en Fleuren; Leemans, Duarte en Gijzen; Van Crooij, Cooper en Wolters.Opstelling

VVV-Venlo tweede helft: Wintjens; Schroijen, Altheer, Vilters en Ashcroft; Sevinc, Otsu en Kruijsen; Hendriks, Khalouta en Simmons

Doelpunten: 5. Duarte (0-1); 20. Van Crooy (0-2); 27. Van Crooy (0-3); 29. Cooper (0-4); 31. Cooper (0-5); 41. Gijzen (0-6); 50. Simmons (0-7); 63.Khalouta (0-8); 65.  Khalouta (0-9); 68. Khalouta (0-10); 80. Khalouta (0-11)

Bron: VVV-Venlo

10 Responses

 1. Word

  Opvallend: Ammi en Steijn stonden nog lang apart te praten. Zag er niet uit of het over koetjes en kalfjes ging, ze gingen bewust apart staan.

  Opvallend, omdat Steijn degene was die Ammi ‘wegstuurde’ bij ADO als ik me niet vergis. Terugkeer Ammi?

 2. Zeker wete

  Leemans die zijn conditie op pijl houdt en dan een oefenwedstrijd meespeelt. Jaja. Daar zit dus wel degelijk meer achter. Laat die Venlose Belg maar komen!! Khalouta een hattrick +1 in een helft is ook niet beroerd. Hoe speelde die?

  1. Goodie

   Dit team is nog alleen maar vooruit gegaan met het vertrek van Rajcomar en Reimerink en de komst van Khalouta. Voor dit team zou het een echte aderlating zijn als Maenpaa vertrekt. Al heb ik wel vertrouwen in de keeperstrainer, zorgt de laatstr jaren toch voor prima keepers.

 3. Lincoln

  Khalouta had er veel meer kunnen maken maar goed was de eerste wedstrijd en tegen een 5de klasser. VVV had niet echt veel te doen achterin was vooral aanvallen aanvallen en nog eens aanvallen. Van Crooy speelde erg goed veel dreiging goede schoten en voorzetten wordt wel een goede speler maar erg jong nog. Leemans zoals van ouds een leider op het veld. Veel mensen sturen net alsof hij al jaren in dit team speelt. Maar ik denk dat je meer kan zeggen na de wedstrijd van EVV. Dan zijn ze weer een weekje verder en natuurlijk een moeilijkere tegenstander. Een topklasser kan toch wel een stuk beter voetballen. Maar geen slecht begin kan me toch tegen VOS herinneren vorig jaar dat was erg matig en volgens mij maar 1-0 daarnaast sprak ik toen paar jongens van VOS en die schrokken een beetje van het niveau van VVV dat ze zo matig waren.

  1. Goodie

   Is van Crooy een buitenspeler of een spits? Heeft alleen tegen Achilles gespeeld, heb echt geen flauw idee of hij potentie heeft om vaste basis speler te worden. Mocht dit geen spits zijn, moet vvv nog een spits halen. Bij een vertrek van Nwofor zouden er zelfs 2 bij moeten komen.

   1. Lincoln

    Volgens mij echt een buitenspeler maar kan zijn dat ik me vergis natuurlijk. Heeft zeker potentie en nog veel groei maar basis lijkt me beetje te vroeg voor deze jongen. Kan zijn dat in loop van seizoen dat hij keertje basis speelt maar zo’n jongens moet je rustig brengen is mijn mening.

 4. Word

  Mijn plussen en minnen, voor wat het waard is.

  Eerste helft zeer goede Van Crooy en Gijzen gezien. Gretig. Promes is terug en dat is fijn, al werd hij geen seconde onder druk gezet. Cooper erg onrustig en verprutste veel. Continu stap te laat of ruzie met de bal.

  Tweede helft was goed te zien dat Khalouta en Schroijen lekker bezig zijn en het goed met elkaar kunnen vinden. Goed koppel. Ascroft zeer zwak. Otsu lijkt wat meer body te hebben gekregen.

 5. Pingback : 1appease

Leave a Reply