VVV A1 handhaaft zich overtuigend

Door overtuigend met 6-0 te winnen van hekkesluiter Argon O19 is VVV-Venlo/HS O19 ook volgend seizoen weer verzekerd van een plaats in de Eerste Divisie.

Van echte spanning was de hele wedstrijd niet echt sprake, alleen in de beginfase van de eerste helft kwam Argon een paar keer in de buurt van doelman Stijn van Gassel. Verder dicteerde de thuisploeg de hele wedstrijd en door doelpunten van Shaquille Simmons (2x), Mikey Fecunda en een eigen doelpunt stond het met de rust reeds 4-0.

De tweede helft was een formaliteit, Argon was nu wel wat feller en had een licht overwicht, maar werd zelden echt gevaarlijk en zo kon VVV-Venlo/HS in de slotfase nog uitlopen naar 6-0 door twee doelpunten van invaller Ralf Kemper.
Alle spelers die volgend seizoen niet meer voor VVV-Venlo/HS uitkomen, werden ook nog ingebracht en kregen nog wat verdiende speeltijd.
Na de wedstrijd werd het seizoen met een klein feestje afgesloten waarbij zowel spelers, staf als alle ouders aanwezig waren.