UPDATE: VVV niet akkoord met verbouwplannen stadion

UPDATE:

VVV gaat niet akkoord met het businessplan van Hypercube omdat er te weinig tijd was om de consequenties voor de Venlonaren te overzien. Dat meldt Omroep Venlo.

Volgens Marco Bogers gaat het om een tussenreportage en was er te weinig tijd om het plan goed te bestuderen. De impact van het plan is te groot

Bogers geeft ook aan dat hij vrijdag gewoon weer om tafel gaat zitten met adviesbureau Hypercube.

Bron: Omroep Venlo


VVV gaat niet akkoord met de verbouwplannen van stadion de Koel. Dat weet 1Limburg te melden vandaag.

Het adviesbureau Hypercube schreef de afgelopen maanden in dienst van de gemeente Venlo een plan dat betrekking had tot het verbouwen van de huidige accommodatie: Stadion de Koel. Het was de bedoeling dat VVV naar deze plannen zou kijken en deze voor 1 Juni bij de gemeente zou overhandigen. De Venlonaren vroegen eerst om een dag uitstel, waarna het bestuur van VVV uiteindelijk niet akkoord ging met de plannen.

Volgens 1Limburg zit het werk van Hypercube er nu op met het niet akkoord gaan van de plannen. De inhoudelijke bezwaren en verdere consequenties zijn op dit moment nog niet duidelijk.

Medio april kreeg VVV na lang wikken en wegen van beide kanten, een lening van de gemeente. De club heeft daarnaast aangegeven dat het renoveren van het oude stadion, danwel een nieuw stadion een must is voor de lange termijn.

Bron: 1Limburg

13 Responses

 1. kenfen

  Ik zou hier graag wat meer informatie over deze zaak willen hebben welk voorstel heeft hypercube gegeven wat is de rol van de gemeente hier in enz dit verhaal is welerg vaag

  1. Momenteel is het enorm gissen naar de inhoud van dit rapport. Het enige wat wij weten is wat er in de krant is verschenen vanmorgen. Aanstaande maandag is er toevallig een SAR vergadering gepland. Ik verwacht dat we dan op de hoogte worden gebracht over de stand van zaken. Het is in ieder geval weer hetzelfde spelletje als een tijdje terug met de lening. De gemeente verzoekt om deze opdracht te maken. Hybercube heeft ipv 12 weken maar 6 weken de tijd gehad. En dan wordt het 1 dag voor de deadline aan VVV afgeleverd waarbij dan binnen 1 dag een beslissing genomen moet worden. Begrijpelijk dat dit niet kan.

 2. Yong

  Wie betaald Hypercube eigenlijk? Was dit onderzoek nu echt nodig, dit had toch ook wel zelf uitgevoerd kunnen worden. Het voor-onderzoek naar de mogelijkheden op het kazerne terrein waren ook al zo succes.. Hier is naar verluidt een gedeelte van de transfer inkomsten van Honda heengegaan. Goed financieel beleid? Vragen..

   1. De gemeente betaald het onderzoek. Dat met de wurgcondities is de lening die naar meer overleg iets verbeterd zijn.

   1. Exact, Hai Berden is de voorzitter maar niet degene die de dagelijkse leiding op zich neemt. Dit zijn de taken van een directeur om hierover te communiceren en niet van onze voorzitter.

 3. Koelie

  Goed omdat de gemeente voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten wordt er een onderzoek doorheen gejaagd. Goed dat VVV op de rem trapt. Zo’n beslissing moet je met alle stakeholders afstemmen. Dus ook met sponsors en supporters.

Leave a Reply