VVV en Barry Maguire uit elkaar

VVV-Venlo en Barry Maguire hebben in goed onderling overleg besloten om uit elkaar te gaan. De middenvelder had nog een doorlopend contract dat hem tot aan het einde van seizoen 13|14 aan onze club zou verbinden. Dat contract is nu ontbonden.

Hans Soentjens licht het toe: “Barry heeft aan het begin van dit seizoen van de technische staf te horen gekregen dat hij kon rekenen op weinig speelminuten. Dit was voor hem een signaal dat hij op zoek wilde gaan naar een andere club. Omdat hij die nog niet gevonden heeft en de transferperiode bijna is afgelopen, is dit de beste oplossing voor beide partijen”.

De speler kijkt terug op zijn tijd in Venlose dienst: “Jammer genoeg is het voor beide partijen niet geworden wat we ervan verwacht hadden. Ik wil graag mijn mede-spelers en de Venlose supporters bedanken en uiteraard wens ik iedereen binnen en rondom VVV-Venlo veel succes in hun jacht naar hernieuwd eredivisieschap!”

De 23-jarige Maguire speelde 46 competitieduels voor onze club sinds zijn komst in 2011. Daarin wist hij 6 maal te scoren.

Bron: VVV

3 Responses

  1. mats

    Helaas mislukt bij VVV… Ondanks zijn matige snelheid…vond ik het geen slechte voetballer. Hopelijk komt hij ergens anders aan de bak en bloeit hij nog op. Barry bedankt en succes verder..

Leave a Reply