VVV bezig met Seuntjens, Opoku en Deckers

Dagblad de Limburger meldt vanmorgen dat VVV geïnteresseerd is in Ralf Seuntjens. De spits van SC Telstar heeft een aflopend contract in Velsen-Ijmuiden. VVV-Venlo heeft inmiddels gesproken met de 26-jarige spits. Seuntjens was dit seizoen goed voor 17 doelpunten en 12 assists en was eerder actief voor RBC Roosendaal, en FC Den Bosch. Technisch Adviseur Stan Valckx zegt het volgende over de spits „Er zijn meerdere kandidaten voor de spitspositie en Seuntjens is een optie”.

Deckers & Opoku
Nu zeker is dat VVV-Venlo nog minimaal een seizoen in de Jupiler League speelt hoopt deze week nog de overgang van doelman Jordy Deckers en aanvallende middenvelder Johnatan Opoku af te ronden.

Beide spelers hebben net zoals Seuntjens een aflopend contract bij respectievelijk Excelsior en FC Oss. Opoku was in Oss één van de smaakmakers en maakte als schaduwspits zestien doelpunten in de eerste divisie. Met de komst van zowel Seuntjens als Opoku hoopt VVV-trainer Maurice Steijn het gebrek aan scorend vermogen op te lossen. Zeker nu een langer verblijf van clubtopscorer Melvin Platje in Venlo lijkt uitgesloten en zijn achtervolger met tien treffers Aziz Khalouta al eerder op straat werd gezet.

Robin Buwalda
VVV hoopt verder Robin Buwalda nog voor een seizoen te kunnen huren van ADO Den Haag. De jonge verdediger speelde een goed seizoen en vormt een goed koppel met Jerold Promes. Buwalda heeft zelf laten weten graag nog een jaartje in Venlo te blijven.

Bron: Dagblad de Limburger

28 Responses

  1. rongo26

   als je kijkt naar het budget vind ik Seuntjes een prima idee. Sterke grote speler, goed aanspeelpunt. Wellicht wordt die ook gezien als back-up voor Opoku want een reserve spits werd dit jaar ook nodig gemist. Iemand die je nog kan inbrengen om iets te forceren.

   .

   1. Goodie

    Aangezien Opoku op meerdere posities voorin kan spelen vraag ik me af of hij voor de spitspositie wordt gehaald. Nja we zullen zien wat het brengt.

 1. Ben

  Spits van Telstar en dan op 26 jarige leeftijd worden ontdekt, ik heb mijn vraagtekens, maar ja voor Ronaldo zullen we wel net niet genoeg geld hebben.
  Ik denk dat het aller belangrijkste zal zijn dat VVV TS een groep samenstelt die er voor gaat, vooral ook voor elkaar.
  FORZA VVV!

 2. Venloco

  Alleen over Deckers twijfel ik nog een beetje, maar goed toen Maenpaa hierheen kwam hadden we ook niet de hoogste verwachtingen natuurlijk. We zullen zien, Platje gaat denk ik verkassen, of naar het buitenland of een laagvlieger in de Eredivisie.

  1. Goodie

   Deckers is ook de keeped die de uitrap van Cummings (keeper GAE) verkeerd inschatte en zo dus een tegendoelpunt kreeg door een uittrap van de tegenstander. Ik ben dus ook niet echt gecharmeerd van deze keeper. Ik heb overigens wel vertrouwen in de keeperstrainer, want we hebben de laatste jaren een betrouwbare keeper gehad.

 3. Gerardus

  Lijken mij beide toch goede kandidaten, alleen over Deckers ben ik nog niet zo zeker. Ik zou eerder voor Kaya (fortuna) of voor de keeper van Almere, Ethamadi of iets dergelijks heet die, weet de naam niet meer. Deze twee keepers lijken mij betrouwbaarder. Ik zou ook Falkenstein van Oss proberen te halen of die Resida van Emmen. Resida viel mij tegen Roda vooral op en Falkenstein speelt gewoon een uitstekend seizoen bij Oss. En nog even iets zeggen over de twijfels over een spits van 26 jaar bij Telstar. Kijk even naar hoe oud Promes was en waar hij vandaan kwam voordat hij hier was 😉

  1. Etemadi is inderdaad een uitstekende keeper! Hij stond pas in de belangstelling van Heerenveen. Maar goed ik denk dat Stan Valckx en Maurice Steijn precies weten waar er versterkingen moeten komen en dat ze allang bezig zijn met spelers te halen. Als ik dan toch een naam mag noemen die ik graag bij de selectie zie komen is het Sanusi van FC Oss. Heerlijke speler met een geweldige techniek en overzicht.

   1. Gerardus

    Ja en ik denk dat die keepers ook het hoge verwachtingspatroon wel wat makkelijker waar kunnen maken dan met alle respect Deckers. Maar als Etamadi in de belangstelling staat van Heerenveen zal hij wel wat te hoog gegrepen zijn en als VVV Kaya niet haalt denk ik dat die in Bels gaat voetballen. Maar VVV heeft ook niet al te veel keuze met spelers halen lijkt me. Bij de top ploegen in de Juup zul je niet makkelijk een speler kunnen halen en dat geld ook voor de Eredivisie. Moeten denk ik vooral transfervrije spelers zijn. Geen idee of jullie Valkx nog tips kunnen geven over de keeperspositie en over bepaalde spelers van Oss, maar las het kan doe het dan maar 😉

   2. Goodie

    En anders misschien nog is aankloppen bij AZ. Yves de Winter heeft een aflopend contracf dacht ik. Was aantal jaren geleden samen met De Leeuw de sterkhouders van de Graafschap.

 4. Meuske

  Waarom is Verstappen dan bij Psv gehaald en die griek als dit op voorhand geen eerste keus zou worden? Denk dat de spits positie prioriteit 1 is als Platje vertrekt want dat staat wel vast nu dat hij niet gaat blijven, wel jammer had hem graag erbij gehouden. Wolters en Joppen willen hogerop dus daar moet je vervanging voor hebben. Ben benieuwd wat ze allemaal uit de hoge hoed gaan toveren. Forza VVV

  1. Goodie

   Moet je Joppen en Wolters überhaupt willen houden? Ik vind dat beide spelers zwaar onder de maat hebben gepresteerd dit seizoen. Snap ook niet hoe ze het in hun hoofd halen om te denken aan een stap hoger op. Beide spelers hebben in mijn ogen echt geen meerwaarde gehad voor dit team.

   1. Gerardus

    Joppen kan het niveau wel aan lijkt me gezien zijn eerste jaar Eredivisie en de afgelopen paar wedstrijden. Maar voor de rest was hij inderdaad wel ruk. Wolters snap ik ook niet wat die wil gaan doen maar na zo’n seizoen snap ik het al helemaal niet. Heeft alleen de laatste paar wedstrijden aardig gespeeld

   2. Goodie

    Het seizoen in de eredivisie vond ik Joppen ook sterk spelen. De 2 seizoen er na viel het me vies tegen. Ik vraag me af of Donkers het slechter zou hebben gedaan. Hoe dan ook, als ik mocht kiezen had ik het contract van Joppen niet verlengd. Joppen zou wel één van de hoogste salarissen hebben van dit team en ik denk dat er genoeg vervangers zijn voor een minder salaris.

 5. sultana

  Deckers ben ik niet blij mee, heb hem begin seizoen aan het werk gezien bij Excelsior, de ene na de andere blunder. Is niet voor niets gedegradeerd tot derde keeper, ik had liever Kaya gezien. Heeft het hele seizoen een sterke indruk op mij gemaakt en zo’n jongen pakt punten voor je daar heb ik bij Deckers mijn twijfels over. Hopelijk heb ik het bij het verkeerde eind.

  Opoku en Seuntjens lijken mij goede versterkingen, Buwalda nog een jaar huren vind ik goed nieuws. Hij heeft een goed seizoen achter de rug bij VVV. Wat gebeurd er met Maksimenko? Had VVV hem gehuurd?

 6. Meuske

  Vind Maksi ook een sterke speler maar Steijn heeft daar weer een andere visie over en heeft Kruijssen de voorkeur bij hem. Denk dat Steijn en Valcks ook eens op 1 lijn moeten gaan zitten want Balkesteijn Elito Sevinc Maksi Verstappen Tabaksis komen allen niet of nauwelijks aan bod en toch word hier geld aan gespendeerd wat al zo schaars is. Gericht gaan kijken wat er nodig is dat is nu belangrijk.

  1. Ben

   In dit rijtje vind ik “Sevinc” nog het meest vreemd. Vorig jaar speler van de toekomst genoemd, speelde inderdaad meerdere wedstrijden en dan verwacht je dit seizoen een vervolg. Maar hij heeft niet de kans gehad zucht E bewijzen, ergo hij werd (bijna) nooit? geselecteerd. Waarom niet? Ik begrijp best dat het een moeilijk vak is die van trainer, maar een speler niet eens de kans geven?
   FORZA VVV!

 7. supportertje

  Zou graag Donkers zien op de plaats van Joppen. Ik vind Donkers een doorzetter en is ook snel, laat zich niet makkelijk opzij zetten, en ondanks zijn kleine postuur heeft hij een sterk voorkomen.

 8. Donderspeech

  Wolters hogerop, pffffff. Ik zou met mijn 42 jaar ook graag een jaarte meeballen bij VVV. Ben vroeger niet verder gekomen dan 6e klasse onderafdeling. Wellicht een goed niveau voor Wolters. Volgens mij heeft hij het IQ van een lantaarnpaal.

  De keren dat ik Maksi heb zien spelen vond ik hem zeker een meerwaarde voor het team. Joppen kan alleen ver ingooien de laatste twee jaar. Maenpaa gaan we zeker missen komend jaar. Was lekker voetballen als verdediger met zo´n keeper achter je. Er lijkt wel gelet te worden op scorend vermogen gezien de namen die de revu passeren. Die Opoku komt me wel wat houterig over. Zal weinig uitmaken als hij veel scoort. Maurice Graef was ook maareen kleine bolle opdonder. Op het middenveld moet er nog een gemenerik bij komen die pit in hetteam brengt op momenten dat het nodig is.

  Ik heb vertrouwen in komend seizoen.

Leave a Reply