VVV biedt Treffers-spits Palacios contract aan

Volgens 1Limburg wilt VVV-Venlo, Santiago Palacios Machedo aantrekken. De middenvelder van De Treffers en tevens topscorer van Topklasse  kan een eenjarig contract tekenen bij de Venlonaren.

Naast VVV-Venlo hebben nog vier clubs interesse in de 23-jarige Mexicaan. De Jupiler league clubs De Graafschap, Roda JC en Sparta hebben hun interesse kenbaar gemaakt aan de topschutter uit de Topklasse.

Santiago zegt tegen 1Limburg dat hij graag zijn kans wil grijpen om in het betaald voetbal actief te zijn “De kans dat ik dus vertrek bij De Treffers is erg groot”, zegt Palacios. “Ik wil deze kans grijpen”.

Vertrouwen
Palacios is schaduwspits bij De Treffers, maar staat in de topklasse al op 21 doelpunten. Vandaar ook dat Sparta de Mexicaan heeft uitgenodigd voor een proefwedstrijd. “Het is een gekkenhuis”, reageert Palacios. “Dat VVV een contract heeft klaarliggen, doet me echt goed. Ik heb ook met de staf gesproken. Ze hebben echt vertrouwen in me.”

Wanneer het tot een transfer komt dan hoeft VVV-Venlo niet aan de buiten EU salarisregeling te voldoen. Palacios beschikt namelijk over een Frans paspoort.

Bron: 1Limburg

4 Responses

  1. Meuske

    Goede zet van VVV maar deze jongen gaat volgens mij rustig de kat uit de boom kijken en tekent de komende tijd nog niks. Hij had al aangegeven stage te gaan lopen bij meerdere clubs en daarna een besluit gaat nemen. Denk als er een middenmoot club uit de Eredivisie belt os Clubke pech heeft. Maar misschien heeft hij wel een goed gevoel bij VVV en kiest hij voor ons en word het een nieuwe cultheld.

Leave a Reply