VVV en Khalouta uit elkaar!

VVV-Venlo en Aziz Khalouta hebben in onderling overleg besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan.

VVV-Venlo gaat geen gebruik meer maken van de diensten van de speler voor de rest van dit seizoen.

Afgelopen vrijdag na de wedstrijd van Helmond Sport heeft er een incident plaats gevonden in de kleedkamers. Aziz Khalouta zou zijn medespeler Melvin Platje een klap hebben gegeven. Hierop volgde een disciplinaire schorsing vanuit VVV-Venlo.

De club komt nu met een statement naar buiten waaruit blijkt dat Aziz niet meer voor de geel-zwarten zal spelen.

Loopbaan Aziz Khalouta
Aziz Khalouta begon in 2011 zijn professionele voetbal carriere bij VVV-Venlo nadat hij voor meerdere amateur clubs was uitgekomen. De toenmalige trainer Glen de Boeck liet de talentvolle spits meetrainen en deed de gehele voorbereiding mee. Helaas voor hem werd de Boeck ontslagen en waren de kansen om door te breken klein. Waarna de Venlonaar naar Fortuna Sittard overstapte. Bij Fortuna speelde de spits 69 competitiewedstrijden en maakte 24 doelpunten voor de club uit Sittard. Afgelopen zomer keerde de spits weer terug naar VVV-Venlo. Hij noemde het in een interview met Venlonaren als thuiskomen. Maar naast het thuiskomen waren er snel al wat scheurtjes te vinden in de hernieuwde samenwerking. In december werd Aziz Khalouta al eens disciplinair geschorst nadat hij tegen Achilles’29 vroeg werd gewisseld. Met woord en gebaar liet de aanvaller merken dat hij niet blij was met de wissel. De aanvaller speelde in totaal 34 officiële wedstrijden voor VVV-Venlo waarin hij 10 keer het net wist te vinden. Hier blijft het voor Aziz Khalouta bij. Hij mag op zoek naar een nieuwe club en is transfervrij.

Bron: VVV-Venlo

3 Responses

  1. mats

    Hij kan het bij laatste-kans club FC Dordrecht gaan proberen. Daar nemen ze alleen maar dit soort figuren aan. Die gaat daar volgend jaar topscorer worden en Dordt in een keer terug naar de eredivisie brengen, mark my words.

    1. Ben

      Ik kan je in de verste verte niet volgen maar wens de speler in kwestie veel wijsheid in zijn keuzes, beslissingen en bij de mogelijkheden die hem worden geboden. Het zal voor hem niet gemakkelijk worden. FORZA VVV!

Leave a Reply