VVV en Marco Bogers uit elkaar

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar VVV en Marco Bogers zijn van elkaar verlost. Nadat de penibele financiële situatie aan het licht kwam, heeft de voormalig AD zich ziek gemeld. Daarmee komt er een einde aan de zeer lange samenwerking. Maar liefst 24 jaar was Marco Bogers in dienst. Hij was al sinds 1999 aan de club verbonden.

Dit meldt de club op de website over het vertrek:

“In juni 2023 meldde Bogers zich ziek, waarna zijn taken tijdelijk werden overgenomen door de huidige interim Algemeen Directeur Ruud Timmermans. Inmiddels is duidelijk geworden dat Bogers niet meer terug zal keren in zijn functie. Vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid binnen de club hebben VVV en Bogers in goed overleg besloten om aan het einde van het kalenderjaar uit elkaar te gaan. Timmermans blijft tot nader order actief als interim Algemeen Directeur.”

1 Response

 1. RuiverCity

  En de RvC blijft lekker zitten. Hebben helemaal gefaald door Boogers niet te controleren. Zitten er ook voor hun eigen netwerk en hebben totaal geen binding met VVV of voetbal überhaupt.
  Zie daar liever een Albert van der Weide zitten.

  De jeugd van VVV stelt al jaren niks voor. De jeugdelftallen spelen niet op het hoogste niveau.
  Welke spelers zijn er nu echt doorgebroken? Vito van Crooij, Linthorst en Simon Janssen zijn de laatste jaren de enige die iets hebben opgebracht. Al vind ik Simon verdedigend niet echt sterk.
  Waarom mag de hoofdverantwoordelijke, Roger Bongaerts, op deze voor VVV uitermate belangrijke plek blijven zitten?

Leave a Reply