VVV en Real Madrid akkoord, Opoku voorlopig nog uitgeschakeld

Het was een tijdje stil rondom Mink Peeters. Afgelopen week gingen al de geruchten rond dat er een speler medisch gekeurd was, of dit om Peeters gaat is niet bekend. Maurice Steijn gaf in de VI aan dat hij hoopt dat de huurdeal snel rond is. Steijn geeft verder aan nog te hopen dat hij Peeters komend weekend al bij de selectie voor de seizoensopener tegen Sparta.  Tegenover VI zegt Steijn het volgende: ‘Het is kort dag, maar misschien lukt het. Ik heb begrepen dat de clubs akkoord zijn en het nu alleen nog om de papierwinkel gaat.’ De deal is dus al rond maar het is maar af wachten hoelang het papierwerk duurt.

Steijn geeft daarnaast nog een update over de blessure van Opoku. De aanvallende middenvelder is nog zeker twee weken uit de roulatie. Daarnaast is Danny Post geschorst voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Steijn heeft dus nog wat te puzzelen voor het middenveld. Mogelijk biedt Hans Mulder nog een extra optie voor het middenveld, de middenvelder is de komende tijd op proef en hoopt een contract af te dwingen bij de Venlonaren.

20 Responses

 1. lucien1978

  Lijkt mij een goede speler . Ik denk alleen dat Nwakali nu kan worden afgedaan als een broodje aap verhaal. Ze spelen namelijk vrijwel op dezelfde positie . Aanvallende middenvelder. Al kan Peeters ook op de vleugels.

 2. chretien

  Ik weet dat het niet gemakkelijk is om een lege portemonnee een of meerdere goede spelers aan te trekken, maar liever niets dan spelers die echt alleen maar voor de poen naar ons VVV willen komen. Jammer dat Post op de tribune moet beginnen en al helemaal zuur te lezen over Opoku. De laatste is wel erg vaak niet fit, toch?

 3. robbaan

  Maar goed ook!
  Het moeten spelers zijn die in of bij het team passen, waardoor VVV als eenheid al de basis heeft om er samen voor te gaan. Kijk maar eens de seizoenen, met de duur betaalde of gehuurde spelers, als het op aan kwam gaven die niet thuis.
  Daarom nogmaals mijn complimenten voor de technische staf en in het bijzonder Stan Valckx, om met beperkte middelen, deze spelers naar Venlo te halen.
  Laten we hopen, dat er een kruisbestuiving ontstaat met het publiek, samen met de twaalfde man moet het dan toch lukken om in de eredivisie te blijven.

 4. ger

  Kruisbestuiving met het publiek!
  Ik ga elke wedstrijd samen met mijn twee kinderen naar de wedstrijd
  ,maar als ik de prijs ga bekijken, lijkt me de kruisbestuiving ver te zoeken straks!
  Ik snap dat ik niet meer voor het zelfde bedrag naar het voetbal kan als vorig jaar,
  Maar er zijn toch echt grenzen.
  Met een toeslag van 5 euro op bepaalde wedstrijden, hebben wij daar al die jaren VVV voor gesteund in
  de Jupilerlige ?
  Maar ik zal wel de enige zijn!

 5. helden

  Heb zelf een seizoenkaart maar vind de prijzen voor de losse kaart veel te duur. Tegen de top 3 zal het stadion nog redelijk gevuld zijn, maar bij die andere 14 wedstrijden verwacht ik mindere toeschouwersaantallen.

 6. robbaan

  Met mijn opmerking bedoelde ik te zeggen, dat de spelers met passie en inzet, het aanwezige publiek achter zich moeten krijgen. Want,dat is duidelijk ,alleen met toeschouwers die klappen en juichen als er gescoord wordt, komen we er niet.
  Spelers hebben het liefst een sfeervolle wedstrijdomgeving waarin ze de steun voelen vd twaalfde man.
  Denk maar eens terug aan de promotie onder André Wetzel, de Koel kolkte! Of de periode onder Jan Reker.
  Wat de prijsstelling betreft, die is uiteraard gebasseerd op eredivisieniveau, alleen met dit verschil dat de Koel niet meer voldoet aan de eisen die men tegenwoordig stelt aan een stadion.
  Ergens had VVV daar een middenweg moeten kiezen, maar ik denk dat het management te veel gemikt heeft op seizoenkaarten. Verder vind ik dat een gezin een extra korting verdiend!
  Hoe dan ook, als de Koel niet vol zit, kan er even goed een mooie sfeer ontstaan met het publiek dat wel aanwezig is.

  1. SanktVVV

   Langzaam aan krijg ik het idee dat niet iedereen op Noord, West en Zuid de liederen kent en dat VVV het afgelopen Seizoen de intro veranderde bij spelers opkomst hielp ook al niet echt mee.

   Jammer genoeg is het dan ook nog eens moeilijk om mensen te dwingen.

   Kan me nog herinneren dat er een paar jaar geleden een Tyfoso werd georganiseerd naar het stadion toe bij 1 of twee wedstrijden. Wanneer dit bekend is bij de meeste mensen die komen, dan is dit natuurlijk een mooie manier om. Vóór de wedstrijd sfeer te creeëren.

   Net als een paar aanjagers die bijvoorbeeld de Oost tribune alvast opwarmen om een bepaald lied of sfeer actie in te zetten. (ja dit klinkt heel duits). Vaak zie ik bij VVV dat wedstrijdmoment e.g. balverlies of winst bepalend zijn voor het beeindigen van een lied of sfeer actie. Die daardoor niet lang genoeg duurt om het hele stadion mee te krijgen.

   Maar ik ben het natuurlijk met je eens dat VVV een échte twaalfde man verdiend, die als een blok achter de club staat. Wanneer ik bij onze oosterburen spiek dan zie ik dat ze het vaak qua fans goed op orde hebben. Misschien een bron van inspiratie voor ons ? 🙂

 7. RuiverCity

  Dat geldt hetzelfde voor de uitwedstrijden. Veel mensen zijn blij dat ze de seizoenkaart kunnen betalen. Een uitwedstrijd kost je toch al snel 50 euro (kaartje plus bus). Ga je met zijn tweeën uit één gezin betekent dat toch 100 euro.

 8. RuiverCity

  Ik vind het werkelijk onvoorstelbaar dat VVV, na het echec met Sarpei, geen verdedigende middenvelder heeft aangetrokken. Er is geen enkele speler buiten Dany Post die die taak op zich kan nemen. Mede gezien het feit dat de eerste wedstrijd tegen Sparta enorm belangrijk is voor het vertrouwen van de groep.

  1. Ievel Knievel

   Simpel: VVV heeft niet zo veel te willen of kiezen, want geen budget. Men is dus afhankelijk van wat er aangeboden wordt of wat er getipt wordt. Sarpei werd getipt en was niet te danken aan een zoektocht van VVV zelf, vergeet dat niet.

 9. SanktVVV

  Weer terug on-topic, komt die Mink Peeters nu of wordt dit weer een “Sarpei Verhaal” ? Weet iemand of deze jongen écht zo veel talent heeft? Of wordt dat een Josue verhaal, grote verhalen maar nix daar wanneer er meer gedaan moet worden dan alleen een balletje in tikken.

  Overigens die Thy is een goede voor VVV ik weet niet hoe ze die hebben weten te overtuigen. Waar Sankt Pauli (waar hij jaren heeft gespeeld) toch een sfeervollere club is waar het bijna altijd vol zit en meestal 90 minuten uit volle borst wordt mee-gezongen… En ja, bij Werder Bremen zelf niet aan de bak komen kan ik me voorstellen Bundesliga is toch spelen op een hoog niveau.

  Weet iemand bij toeval hoe ik in Duitsland, Legaal de eredivisie kan ontvangen? Er bestaat hier SportDigital HD, probleem is die kan ik hier in Hamburg niet ontvangen. Wil VVV toch fatsoenlijk volgen wanneer het even kan…

   1. Gerardus

    Ik meen dat dat in het buitenland niet gaat op de een of andere manier. Anders zou je wel stream kunnen kijken via sportlemons.com of andere sites. Meestal zenden die wel de Eredivisie uit. Of je moet het via een unibet account doen en daar 1 cent op zetten.

   2. Goodie

    Fox heeft niet de rechten op dit in het buiteland uit te zenden geloof ik. Wel hebben zij al het alleen recht om de wedstrijd live uit te zenden in NL, unibet is dus geen optie.

   3. Helaas Zijn ze er hier in Duitsland iets meer op je te vervolgen wanneer je iets illegaals doet, maar bedankt voor de tips in ieder geval 🙂 Ik zoek even verder. Via Foxsport is geen optie, al geprobeerd, ook met VPN gaat dat niet meer. Had een aanbieder waarmee ik legaal kon kijken, maar die zend de Eredivisie niet meer uit…

   4. Goodie

    Ik ben bang dat je er geen tegen zult gaan komen die legaal de eredivisie mag uitzenden.

Leave a Reply