Update: VVV en Rutten hebben een overeenstemming voor 2 seizoenen

Het lijkt dat VVV-Venlo en Moreno Rutten een overeenstemming hebben bereikt voor 2 seizoenen. De rechtsback wordt de opvolger van Guus Joppen en zal naar alle waarschijnlijkheid begin volgende week een contract ondertekenen.

De in Den Bosch geboren rechtsback speelde in de jeugdopleiding van Willem II en Feyenoord. Waarna hij in 2012 zijn debuut maakte voor FC Den Bosch. Rutten speelde de afgelopen  seizonen voor FC Den Bosch. Het contract bij FC Den Bosch is afgelopen en kan hierdoor transfervrij overstappen naar VVV-Venlo.

De komst van Ralf Seuntjens is ver weg en een lastiger verhaal. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot op dit moment. Met de komst van Rutten is Maurice Steijn in de achterhoede alleen nog op zoek naar een linksback. Daarnaast hoopt hij nog vier aanvallers te verwelkomen. Momenteel heeft de Haagse coach in de voorhoede alleen de beschikking over Vito van Crooy en vier spelers uit de eigen jeugdopleiding. (bron: 1Limburg)

24 Responses

 1. Meuske

  Het netwerk van Valcks rijkt volgens mij ook niet verder dan de Nederlandse grens of zels niet verder dan Limburg en Brabant of bewaart hij die voor zijn nieuwe club!!!!

 2. VenloVVV

  Zojuist vernomen uit betrouwbare bron dat VVV bezig is met een buitenlandse speler. Bovendien het nieuws dat er nu nog 5 spelers gehaald moeten worden is ook niet onaardig!

 3. Gerardus

  Geen idee wat ze zullen halen maar ik heb er eerlijk gezegd wel vertrouwen in. En wat ze gehaald hebben is ook niet verkeerd met zo’n klein budget en zulke spelers. Zeer goede spelers voor in Juup. Denk dat ze wel nog een aantal spelers zullen halen die alleen een aanvulling op de selectie zijn zodat de selectie wat breder word.

   1. Koelie

    Ik hoop het. Ik twijfel erg over de nieuwe doelman. Die kan er volgens diverse Rotterdamse collega’s en voetbalvolgers helemaal niks van. We zullen het zien.

   2. Gerardus

    Hij heeft het in de Juup toch heel aardig gedaan maar heeft alleen in het begin van het seizoen wat fouten gemaakt. Bedenk trouwens ook maar eens dat Maaempa en Wintjes er ook niks van konden tot dat ze hier kwamen. En zie Maaempa… Ik denk eigenlijk dat het meer spelers zullen zijn zoals schrooyen die net te kort komen. Alhoewel we ook nog ongeveer 3 a 4 voorhoedespelers nodig hebben. Waarvan ik vurig hoop dat ze Resida halen. Had van te voren gehoopt op Opoku, Falkenstein, Resida en Seuntjes. Nou moet ik zeggen dat ze dat toch aardig hebben gedaan 😉

 4. Goodie

  ———————–Deckers——————
  –Rutten—-Buwalda—Promes—-(?)/Fleuren
  ————Nijholt——-Post————–
  ——————-Opoku——————-
  –(?)van Crooij–(?)——Resida—-

  Lijkt me toch geen verkeerd team zo. Ik zie zelf liever Sevinc dan Post, maar ik ga er van uit dat Steijn Post boven Sevinc verkiest. Ook hoop ik op Resida, dit is een aanvaller die een langere spits ook goed kan laten presteren. Ik ben benieuwd wie de nieuwe spits gaat worden.

  1. Dond

   Ziet er goed uit Goodie.
   Ook ik hoop op Resida; en evt nog Schepers? Of wie weet een huurling?
   Naar de spits ben ik ook zeer benieuwd.

   Het begint in ieder geval al ergens op te lijken, gelukkig.

   1. Goodie

    Güvenç lijkt me ook een prima speler voor VVV. Een linksvoor die ook op het middenveld kan, dus die zou je ook met Opoku kunnen wisselen.

   2. Dond

    Klopt ja; Deze naam had ik ook al eens genoemd.
    Lijkt me een zeer bruikbare speler.

 5. kiekoputspelke

  Hopelijk worden de handtekeningen snel gezet en kunnen we weer een naam toevoegen aan de selectie. Als dan Leandro Resida ook nog snel kan overtuigen, dan hebben we in elk geval een interessante flankspeler erbij….
  Ik ben vooral benieuwd met welke namen de club straks op de proppen komt voor de spits- en linksbakpositie. Met name de invulling van de backpositie is al járen een probleem bij VVV. En dat terwijl ik vind dat veel JL clubs over degelijke en vooral aanvallend ingestelde backs beschikken….

  1. Goodie

   Zojuist is de eerste training van Telstar begonnen zonder Seuntjens. Seuntjens is “ziek”. Speelt er al meer of zit Seuntjens op een vertrek aan te sturen…

Leave a Reply