VVV en Steijn hebben intentie om contract 2 jaar te verlengen

Volgens de Voetbal International is het de intentie van onze trainer om twee jaar bij te tekenen. In een twee pagina’s vullend interview geeft onze trainer aan dat hij zich goed voelt in Venlo. In het interview spreekt hij over ADO Den Haag, over de werkzaamheden bij VVV en het klimaat bij de club.

“Het was op het begin wel even wennen” zegt Steijn. “Ik hou van directheid. Daar hebben ze wel aan moeten wennen” vervolgt de oefenmeester verder. Maar inmiddels heeft Steijn de ploeg naar zijn hand gezet en op dit moment gaat het goed. Maurice Steijn heeft dezelfde intentie voor zijn ontwikkeling als de club: Geleidelijk naar de Eredivie.

Het is ook de intentie van VVV om verder te gaan Steijn. Maar dat kan nog even duren: “We nemen de tijd. Dat heeft te maken met onze beperkte financiële middelen. Begrijp me niet verkeerd, de intentie blijft om met elkaar verder te gaan” zegt directeur Marco Bogers afgelopen zaterdag in Dagblad de Limburger.

4 Responses

 1. Ben

  Na 2 jaar spreken over een verlenging van nog eens twee jaar? Bijzonder, heel bijzonder, zeker voor een club als VVV, waar een trainer normaliter zijn contract niet uitdient. In ieder geval spreekt hier veel vertrouwen uit. Als dat zo is, waarom dan ook niet? FORZA VVV!

 2. supportertje

  Het vertrouwen is er, nu maar hopen dat de resultaten nog beter worden. Op dit moment heb ik als VVV supporter toch nog wel gemengde gevoelens hierbij. Maar de toekomst ziet er een stuk zonniger uit dan een jaar geleden. Blijf wel hopen dat het frisse voetbalspel van de eerste periode weer te voorschijn komt.

 3. clubman

  Goeie trainer die prima past bij VVV. Geen enkele club is beter geworden van ieder seizoen een andere trainer, dus geef de man de tijd en ruimte om iets op te bouwen binnen de club. Iets waar hij overigens al prima mee bezig is want er staat dit jaar al een veel representatiever team dan (de erfenis van) vorig seizoen.

 4. kiekoputspelke

  Persoonlijk juich ik ook toe dat VVV en Steijn de samenwerking willen verlengen. Stabiliteit in een club is belangrijk en zeker in deze roerige tijden op financieel vlak.

  De club presteert dit seizoen goed en er is duidelijk de intentie om aantrekkeljker te spelen. Dat ligt aan de samenstelling van de selectie waarop Maurice Steijn duidelijk zijn stempel heeft gedrukt. Dus daarvoor verdient hij wel degelijk de credits in mijn ogen.

  Soms vind ik nog steeds dat hij te lang wacht met wisselen en soms zie ik niet dat hij met een tactische ingreep de wedstrijd laat kantelen. Maar nogmaals: over het algemeen denk ik dat deze trainer wel degelijk stappen kan blijven maken met onze club en we de weg naar boven kunnen vervolgen.

  Verlengen is óók een goed signaal naar de buitenwereld (lees: andere trainers) want VVV leek even een trainerskerkhof te gaan worden en dat is nóóit goed voor je imago !!

Leave a Reply