VVV en Trost om tafel over langer verblijf

VVV-trainer René Trost heeft aangegeven met VVV verder te willen. Volgende week gaan het bestuur en de oefenmeester met elkaar om de tafel zitten om te praten over de toekomst.

Trost tekende aan het begin van dit seizoen voor 1 jaar. “Ik heb al eerder aagegeven verder te willen bij VVV en ik zie niet wat daar nu aan veranderd zou moeten zijn.”

Moeilijk
De trainer gaf toe dat het zondag moeilijk was om te winnen in Dordrecht. “De uitgangspositie was moeilijk, zeker al je veel jonge gasten moet opzetten die veelal voor het eerst op het veld stonden.” Na de gelijkmaker en de kans van Rajcomar op de 2-1 had Trost de hoop dat er nog een mogelijkheid was om verder te komen in de play-offs. Maar nadat Dordrecht op voorsprong kwam was alle hoop snel vervlogen.

Prijs pakken
Wat Trost nog wel het meeste stak was dat hij voor de vijfde keer via de play-offs de mogelijkheid had om te promoveren maar dat het opnieuw niet gelukt was. “Ik had het gevoel dat het dit jaar wel zou gaan lukken. Dat we op het juiste moment konden pieken en dat je verder komt dan nu. Dat steekt wel het allermeeste.”

Bron: L1.nl

5 Responses

  1. pavisto67

    Inderdaad, hij vertrekt, telegraaf meldt dit ook inmiddels.
    VVV moet dus op zoek naar een nieuwe coach. Er is echter zo weinig voetbalkennis aanwezig ( Dusseldorp neem ik niet serieus) dat ik me afvraag, wie binnen VVV capabel genoeg is om die zoektocht naar een goede coach succesvol te gaan volbrengen. Dusseldorp heeft een contract tot 1 januari, mocht Valckx komen zou ik hem per direct op de loonlijst zetten, misschien dat hij een rol kan spelen

  2. Goodie

    Was te verwachten met uitspraken als ” bij promotie blijf ik, bij geen promotie ga ik met vvv om de tafel zitten.” Trost heeft ook niet gebracht wat we verwachtte. Wie zal er gaan komen? Sterker nog, wie wil er komen?

Leave a Reply