VVV geeft zege weg in slotseconden

VVV-HeerenveenVVV heeft in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen de overwinning in de slotseconden weggeveven. De Venlose ploeg leek zeker van een 2-1 overwinning, maar in de allerlaatste seconde van de blessuretijd maakten de Friezen toch nog gelijk.

De 7.500 toeschouwers in Stadion de Koel kregen een saaie eerste helft te zien. Beide ploegen speelden in een laag tempo. Vlak voor rust scoorde Mika Väyrynen de 0-1. Na de rust kwam er meer leven in de brouwerij. VVV drong aan en kreeg in penalty in de 55e minuut. De inzet van Vujicevic werd gestopt door Heerenveen-goalie Stuhr-Ellegaard. 

VVV bleef echter aandringen. In de 72e minuut kreeg clubtopscorer Boymans een invalbeurt. Hij beloonde dat met twee doelpunten: een prachtige omhaal in de 86e minuut en een van richting veranderd schot in de 88e minuut. VVV kon de voorsprong echter niet vasthouden. Bas Dost profiteerde in de 93e minuut van slecht wegwerken in de Venlose defensie. 

Concurrent Willem II boekte een verrassende zege op AZ en verkleinde de afstand met VVV tot 3 punten. Er zijn nog 2 duels te spelen.

bron:l1

klik hier voor de samenvatting van eredivisie live

klik hier voor de reactie van boessen

klik hier voor de reactie van boymans

klik hier voor de reactie van gentenaar

Klik hier voor doelpunt van Boymans

Foto: Sport in Venlo

Leave a Reply