VVV-Venlo

VVV geïnteresseerd in Caner Cavlan

VVV is volgens de Leeuwarder Courant geïnteresseerd in Caner Cavlan van SC Heerenveen. Cavlan is een multifunctionele speler die furore maakte bij de Graafschap als linksback. Naast VVV is ook degradant NEC geïnteresseerd in de diensten van Cavlan.

Heerenveen zal Cavlan echter niet makkelijk  laten gaan. “Ik snap dat er veel vraag naar hem is, maar we laten Caner niet zomaar gaan”, aldus technisch manager Gerry Hamstra. Indien Heerenveen een nieuwe linksback aantrekt, wat er dik in zal zitten, dan zou het kunnen dat de verdediger alsnog mag vertrekken.

Afgelopen seizoen bij Heerenveen gaf trainer Jurgen Streppel de voorkeur aan Lucas Bijker op linksback. Daarna vertrok Cavlan in de winter naar Turkije. Hij speelde hier voor Sanliurfarspor op het tweede niveau van Turkije waar hij wel speeltijd kreeg. Hij speelde hier 14 wedstrijden.

Bron: Leeuwarder Courant

28 Responses

 1. lucien1978

  Hier ben ik heel blij mee. Ik heb op deze site al langer aangegeven dat ik Cavlan zie als met stip nummer 1 op de linksback positie. Goede opkomende back met een prima schot. Vvv is al goed bezig en als dit gaat lukken, dan een dikke pluim

 2. venlow077

  Dat ze ondertussen ook maar eens gaan informeren bij de transfervrije Kevin Conboy. Aangezien de kans goed aanwezig is dat Cavlan dit seizoen wel een kans gaat krijgen bij Heerenveen. En ze zo misschien op het allerlaatste moment nog een nee krijgen. Al hoop ik dat Heerenveen hem wel deze kant gaat opsturen. vind Cavlan zeker een goeie optie voor Vvv!

  1. lucien1978

   Juist , dat bedoel ik. Cavlan met Conboy als Back-up . Ik zou trouwens voor de voorhoede ook eens informeren naar queensy Menig. Is terug naar Ajax en krijgt daar toch geen kans . Watervlugge speler die je prima kunt gebruiken in de eredivisie.

 3. jimhendrix56

  Idd, hier worden goeie namen genoemd. Belangrijk is dat de nieuwe spelers kwaliteit leveren op het veld. Ik kan best begrijpen dat de scouting van VVV hier de tijd voor neemt. Patrick Joosten van Utrecht polsen? Goeie speler die verhuurd mag worden.

  1. Goodie

   Heeft afgelopen seizoen z’n kruisbanden gescheurd. Dus die kun je hoe dan ook afschrijven. Ik ben er in maart zelf aan geopereerd. Ik verwacht niet dat hij de start van de competitie gaat halen.

 4. RuiverCity

  Cavlan geeft aan dat ie eerst voor zijn kans bij Heerenveen wil gaan. Dat kan dus nog weken duren. Daar kan VVV niet op wachten. Tevens vind ik hem verdedigend minder sterk dan als linkermiddenvelder met een prima schot.

  1. lucien1978

   Wat een onzin en negativiteit weer. Prima opbouwende back. Past perfect in de stijl van VVV. Het kan zomaar zijn dat Heerenveen volgende week zegt dat hij verhuurd kan worden. Vvv moet geen paniek hebben en gewoon de eerste wedstrijden beginnen met het vaste team van vorig seizoen. Dit is ingespeeld. De komende 4 weken rustig versterkingen halen en het liefste nog even wachten. Over 2 weken krijgen spelers te horen of ze in de plannen voorkomen of verhuurd mogen worden. Dit zijn meestal de beste spelers. Geen paniekaankopen als bryan Smeets of labylle doen want dan kan je net zo goed in de Jupiler league blijven spelen. NAC is al aan het paniekzaaien door een blik man city huurlingen te halen en koch en Vloet wat Jupiler niveau is. Nee lekker wachten met versterken en dan de echte versterkingen binnenhalen. Bijv een de Wijs die misschien toch verhuurd mag worden.

   1. RuiverCity

    Als je een iets andere mening hebt ben je meteen negatief. Ik geef mijn mening over Cavlan. Aanvallend sterk zoals ik al zei maar verdedigend minder. Aangezien VVV komend seizoen niet vaak de aanvallende partij zal zijn past ie dus meer op het middenveld. Op deze site werd in april al geroepen dat VVV er lekker op tijd bij was om zich te versterken. Nu hebben ze ineens tijd genoeg. Ach ja…

   2. Ievel Knievel

    VVV roeit nu eenmaal gewoon met de riemen die ze hebben. Ze hebben de begroting om 18e te worden dus ga er maar van uit dat ze 18e worden. 16e of 17e is mooi meegenomen en al een knappe prestatie. Dan ka je bewijzen dat je beter bent dan de top Jupiler in de nacompetie en blijf je gewoon in de ere-divisie en kun je weer verder bouwen. Ook kun je gewoon 15e worden met hard werken en geluk, omdat de concurrentie ook niet te sterk is.

    Er is gezegd dat ze verwachten nog 3 spelers aan te trekken. Dat is dus geen garantie.De spelers moeten ook willen en VVV moet de voor hen juiste spelers weten te vinden. Achter de schermen is men met veel spelers bezig en sommige spelers zijn ook al afgetest. Er zijn tot nu twee prima versterkingen aangetrokken de vaste kern van de selectie (die kwalitatief prima presteren) is gebleven. Dus slechter ben je ook al niet geworden.Beter wel al. VVV aast op 3 extra spelers en dat gaat ze waarschijnlijk lukken. Alleen sommige supporters verwachten dan gelijk grote namen. Het worden top-juup spelers of talentvolle jeugdspelers. Dat is het. Meer gaat het niet worden. VVV kan nu beleid maken waardoor ze bij degradatie ook geen risico lopen en beleid maken om daarna weer te promoveren. Dat is prima.

    Ik wordt schijtziek van het ongefundeerde negatieve gezeik (met name op Facebook) van “supporters” die gewoon niet luisteren naar de technisch verantwoordelijken, vooral aan wensdenken doen, zelf uitspraken verzinnen (die nooit gedaan zijn) en zo passief zijn als een trage slak. Zelf geen enkele intentie hebben om mee te bouwen aan een mooie club. Flikker dan ook maar gewoon lekker op zeg.

   3. RuiverCity

    Dan heb jij niet goed gelezen wat VVV (lees Steijn) maanden geleden heeft geroepen. Er zou slechts één talent bijkomen. De rest zouden ervaren spelers zijn die dit niveau gewend waren.

    Laten we hopen dat dit alsnog lukt.

   4. Ievel Knievel

    Spelers die dit niveau gewend zijn en ervaring hebben zijn niet per sé ex-eredivisie-toppers. Dat kunnen net zo goed top-juup-niveau-spelers zijn of spelers die net te kort komen bij bijv. de oooster- of zuiderburen.

    Of ze het niveau aankunnen heeft te maken met het inzicht van de technische staf. Ervaring is gewoon 3 seizoenen in een basis-elf op niveau spelen. Je houdt dan nog steeds heel veel opties open. VVV tast die opties momenteel af. Er wordt gewoon full time aan gewerkt momenteel, Ga niet vanuit eigen ongeduldigheid maar afgeven op anderen op basis van aannames.

   5. Ievel Knievel

    Daarnaast heb ik Steijn dt nooit letterlijk zien of horen zeggen nee. Er zijn wel wensen uitgesproken, maar wensen hebben we allemaal. Ik vertrouw op Valkx.

   6. Gerardus

    Steijn heeft dit volgens mij wel degelijk gezegd. Hij heeft ook gelijk wat betreft de verdedigende kwalieiten van Cavlan, deze zijn niet echt geweldig. Door supporters van Heerenveen en de Graafschap wordt dit ook bevestigd. Hij is beter als linkermiddenvelder. Verder ben ik het ook niet altijd eens met RuiverCity maar hier heeft hij wel een punt. Ook al moeten we gewoon geduld hebben, er is uiteindelijk nog geen datum beloofd wanneer deze spelers gepresenteerd werden…

   7. Ievel Knievel

    Dit is even een reactie op jou Gerardus. Ik kan niet meer onder jou reageren.

    Over Cavlan heeft RuiverCity misschien wel gelijk, maar daar doelde ik niet op, VVV voert gewoon het beleid dat ze KUNNEN voeren en dat hebben we maar gewoon te slikken. Anders is er in de toekomst geen VVV meer. Het bestuur is niet te lang geleden al naast zijn schoenen gaan lopen met bijna dramatische gevolgen.

    Natuurlijk hoop ik net als RuiverCirty dat ze een goede ervaren speler aantrekken, misschien wel twee, die nog op niveau is en voor VVV wil vechten. Iemand die zich hier goed voelt en bij VVV wil horen. Daar zijn we beiden supporter voor. Maar ik heb nu eenmaal gewoon wat minder verwachtingen, waardoor ik ook minder snel teleurgesteld ben.

   8. Gerardus

    Ievel Knievel. Ik kan ook niet meer op jou reageren dus doe ik het zo. Ik snap je punt maar in deze heeft hij wel gewoon gelijk, Er worden zaken naar buiten gebracht en deze scheppen verwachtingen. Dat lijkt mij niet echt slim eerlijk gezegd. Er werd tevens ook niet beloofd dat de spelers er die week zouden zijn. Maar ik ben het ook eens met de punten die jij aangeeft. Dat ze het beleid moeten voeren zoals ze nu doen. Gewoon rustig doorgaan en zorgen dat je winst maakt dit jaar zonder rare constructies of zonder verkopen. Dat is veel belangrijker voor de continuiteit.

 5. chretien

  Wat mij betreft komen er alleen jonge talenten bij die niks kosten. Geen “oude mannen”, die alleen maar komen afbouwen en wat laatste spön komen ophalen. VVV KAMPIOENEN!

 6. Machiavelli

  Ik weet niet wat we nog precies voor soort spelers nodig hebben voor komend seizoen, maar je zou anders eens even bij PSV moeten informeren naar De Wijs, Gudmundsson(?) en Ritzmaier. Lijken me allemaal van toegevoegde waarde op huurbasis. Ook een Gustafson van Feyenoord zou misschien een optie kunnen zijn mits Feyenoord een gedeelte vh salaris blijft betalen.

  1. Machiavelli

   Ik weet niet precies wat er nog nodig is. Maar wellicht met de blessuregevoeligheid van Opoku en Van Crooij die je met zijn snelheid wellicht beter op de flank kunt zetten zou het best een toevoeging kunnen zijn. En met 11 werkers red je het ook niet.

  1. Machiavelli

   Als Feyenoord een (groot) deel van het salaris blijft betalen misschien wel. Ik bedoel Feyenoord heeft er ook baat bij als zo’n jongen flink wat minuten maakt op het hoogste niveau. Echter bedacht ik me dat Gustafson wel een type Zelalem (flegmatiek, lui, technisch) is, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

 7. Godfried

  Cavlan zou natuurlijk een welkome versterking zijn. Maar als ik dit zo lees betwijfel ik of hij haalbaar is. Heerenveen wil hem niet direct kwijt en zelf wil hij zich bewijzen op het niveau van Heerenveen.

  Laat VVV maar schuiven. Komt allemaal goed.

 8. Sanderkuh

  Dit is het lot van VVV, niet meer en niet minder. We zullen het moeten doen met spelers die verhuurd worden of bij hun eigen club geen vooruitzichten hebben. Dat zie je ook terug in de winterstop. Spelers die het niet halen staan dan wel open voor bv clubs als VVV etc. Heb alle vertrouwen in de TD.

  1. Machiavelli

   Prima speler vind ik dat. Vind dat hij altijd een beetje onderschat wordt. Heeft een geweldige inzet, drive en kan best makkelijk een doelpuntje scoren. Zal toch wel iets ontbreken waardoor weinig trainers hem altijd opstellen, of hij heeft pech maar dat lijkt me sterk. Maar ik zou hem graag zien hier. Ook met zijn eredivisie ervaring.

Leave a Reply