VVV gooit het roer om

VVV-Venlo gooit het roer om
– Adri Koster, Remy Reijnierse en Ben van Dael zijn de kandidaten om de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo te worden.
– VVV neemt ook afscheid van Wim Dusseldorp, sinds januari 2012 in dienst als technisch manager. Het contract van de oud-doelman loopt nog een half jaar door. Bogers: ‘We zijn in gesprek over een eerder vertrek, dat willen we op een nette manier regelen

40 Responses

 1. Meuske

  Had wel op wat anders gehoopt dan deze namen. Van Dael is met iedere wind mee gewaaid de afgelopen jaren, deze man heeft geen eigen visie is een ja knikker en een meeloper. Koster is wel aardig maar zie toch liever een jonge ambitieuze trainer. Maurice Steijn is denk ik ook wel een goede trainer voor VVV.

 2. Goodie

  Optijd een nieuwe Trainer en een nieuwe TD aanstellen, die samen opzoek gaan naar spelers. Adri Koster zie ik van de 3 genoemde het liefste, maar iets in me zegt dat de nieuwe trainer niet bij de deze 3 staat.

  1. sultana

   Mee eens, zijn niet de namen waar ik van zeg die gaat ons naar de eredivisie brengen. Ik zet steeds meer vraagtekens of ik wel nog wil verlengen, deze namen trekken mij daar zeker niet mee over de streep.

  2. Drikus

   Er komt helemaal geen TD of TM….
   “VVV zal geen nieuwe technisch manager aanstellen, maar gaat werken met een technisch platform dat wordt geholpen door adviseurs Oud-speler Stan Valckx is daarvoor een serieuze gegadigde. een andere clubicoon, jeugdtrainer Jay Driessen, wordt assistent bij de hoofdmacht.” Aldus Bogers.

   1. Ievel Knievel

    O jee, dat vind ik dan weer helemaal geen goed nieuws, als er geen T.D. of T.M. zou komen. Dat is geen verdere professionalisering. Een adviesraad betekent dus gewoon dat Berden de beslissingen zelf gaat nemen (zoals hij eigenlijk ook al zelf heeft aangekondigd), want advies kan hij natuurlijk ook gewoon naast zich neerleggen. Een club waar 1 man het voor het zeggen heeft lijkt mij niet verstandig. Ook niet gelet op je imago als club zijnde.

    Verder zou ik dus gaan voor Koster en zou ik OOK Reijnierse bij de club proberen te betrekken als technisch coördinator (voor de doorstroming van eigen jeugd en het binnenhalen van talentvolle jeugd) en als eventuele scout. Alleen hebben we daar het geld niet voor waarschijnlijk. Als het even mogelijk is zou ik hier wel geld voor uit trekken als VVV zijnde.

    Koster en Reijnierse zijn namen die in Nederland serieus genomen worden. Daarnaast hebben beide ervaring op hoog niveau (Ajax, Club Brugge, KNVB). Die ervaringen kunnen ze delen binnen alle geledingen binnen de club en zo een verdere professionalisering inzetten. Daarnaast zullen spelers eerder geneigd zijn dingen aan te nemen van dergelijke namen; en het kan net de beslissende stap zijn, waarom spelers wel voor een club als VVV kiezen (vaak een probleem), ook al verdienen ze hier minder. Daarnaast zijn het oud-clubmensen. Dat is altijd goed voor je imago en je band met de supporters.

   2. Goodie

    Ik heb gevoel dat Berden zich een beetje op de achtergrond gaat opstellen. Het lijkt me sterk dat clubmensen als Stan Valckx komen terwijl Berden alle beslissingen neemt. De mensen die VVV nu probeert te halen, lijken me geen ja-knikers die we de afgelopen jaren wel gehad hebben.

 3. Ben

  Ik kan over Dael niks zeggen, ken hem niet. Ervaring als hoofdtrainer heeft hij niet. Goede raad is duur, maar laat het geen maanden duren. de nieuwe man moet er snelm komen. Er zijn er voldoende die graag naar VVV willen komen. FORZA VVV!

  1. sultana

   Voldoende trainers die graag naar VVV willen komen? Daar zou ik maar niet zo zeker van zijn na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Vier trainers in 5 jaar is geen visite kaartje………

 4. vvv_supporter_op_zuid

  Adri Koster en Remy Reynierse zijn grote namen … en daar willen spelers wel voor naar VVV komen. Tevens houden ze van aanvallend, technisch voetbal.

  Van Dael, tsja,… hij zit al zo lang bij VVV en zoals “Ben”… Ik ken hem alleen van op de bank zitten en veldtraining.
  “Die hoort bij het meubilair net als Jacobs…”. Vraag me af wat ie nou ingebracht heeft de laatste jaren en van welk voetbal hij houdt!
  Zonder gekheid, dan moet er toch geen fatsoenlijke trainer naar VVV willen komen of men moet geen euro meer moeten hebben om de kont te kratsen als men voor Van Dael kiest. Kan Hay hem in ieder geval zonder problemen wekelijks de opstelling doorspelen 😉

 5. roermond

  Ja, eindelijk de kogel is door de kerk…Wim Dusseldorp is weg…Die uit het zuiden, Trost, Dusseldorp en Dullens hebben ons VVV niets gebracht…Nu is de weg vrij voor Stan Valckx…Come on Venlo…forza VVV…

 6. Ben

  Ik juich toe als er meer mensen uit de eigen regio worden aangesteld, maar Trost en Dusseldorp kwamen toch niet van ver? De coaches van VVV kwamen altijd van ver, zelfs uit Oostenrijk. Dus geen quatsch, gewoon zeggen waar het op staat. VVV wil van deze beide mensen af en dat is hun goed recht. Toekomstige trainers en ook spelers komen van vooral buiten onze regio, trouwens, wat is onze regio? FORZA VVV!

 7. Drikus

  Zolang de mensen doen waar ze voor worden aangenomen en het binnen het budget past maakt t mij niet uit eaar ze vandaan komen.
  Waar ik me meer zorgen over maak is de uitspraak van HB over Japanners in de winterstop halen. Daar zal ie dan geld voor moeten reserveren, geld wat nu niet uitgegeven gaat worden. Gevolg; de selectie zal waarschijnlijk niet optimaal versterkt gaan worden deze zomer…..
  Zie liever dat en nu meteen een slag gemaakt wordt op gebied van elftal sterkte en van begin af aan kunnen concurreren

  1. LJ

   Man, je kent de hele beweegredenen van VVV niet eens. Wie weet schuift men dan van Dael wel naar voren als “stroman” voor Jay Driessen die (nog) niet over de geschikte papieren beschikt.

   Maar misschien moet je ook wel wegblijven. Echte supporters heeft VVV nodig. Supporters die wel gemotiveerd zijn om er een succesvol seizoen van te maken en zeikers mogen lekker thuis blijven!

   1. Koelie

    +1
    Zou zo maar eens kunnen LJ.

    Wim is dus nu ook exit. Je kunt niet ontkennen dat Berden daadkrachtig heeft ingegrepen. Hopen een steviger technisch beleid met personen die wel met onze club bezig zijn in plaats van FC Belastinggeld uit Zuid Limburg.

 8. Zeker wete

  Blijkbaar weet Meuske precies hoe Ben functioneert. Laten we Meuske maar geloven dan komt het wel goed!!

  De kale van Dusseldorp is vertrokken aldus site VVV. Nou, nou d’r geit unne frisse wind weije in de koel.
  Bin benied nao ut vervolg.
  P.s. Als Berden vertrekt kaup ik gén seizoenskaart mier!

 9. Meuske

  Hopen dat de juiste mensen nu snel hun post gaan bezetten en het langzaam duidelijk word welke koers we gaan varen. Vraag me alleen af wie Hay nu advies aan het geven is want hij is al een tijdje flink aan het vegen binnen de organisatie. Forza VVV

 10. YowVVV

  Er komt geen opvolger voor Dusseldorp, komt een technisch platform; kostenbesparing. Een groepje dat regelmatig samen gaat komen. Mogelijk kan ook iemand van de supportersvereniging aansluiten?

 11. clubman

  Waar komen die vooroordelen tegen Ben van Dael toch vandaan? En waar zijn deze op gebaseerd? Weet iemand hier hoe hij traint, welke voetbalstijl hij prefereert, of hij een team kan maken van 11 spelers? Voor hetzelfde geld loopt het onder zijn leiding straks als een trein en dan loopt iedereen met hem weg. En welke garantie op succes geeft het binnenhalen van welke andere trainer dan ook?

  Geef de man een kans en beoordeel hem achteraf op zijn functioneren, niet op het feit dat hij een beginnende hoofdtrainer is. Als Van Gaal destijds geen kans had gekregen om te beginnen als hoofdtrainer had hij nu ook niet bij Man. United kunnen tekenen.

 12. vethart

  Dit is niet te geloven. Heeft iedereen stront in de ogen bij VVV?
  Als van Dael trainer word, is het ECHT einde oefening voor VVV.
  Ik koop dan, na vele jaren trouwe dienst, in ieder geval geen seizoenskaart meer. (en met mij waarschijnlijk nog vele…)
  Van Dael; de grootste koekebakker lamlendige niets toevoegende knurft die er ooit heeft rond gelopen bij de club. En zo’n gast met nada nul visie willen ze dan aanstellen als trainer? Vergelijk hem eens met de trainers die ontslagen zijn de laatste jaren die zogezegd niet goed genoeg zouden zijn.
  Dan begrijp je het toch ECHT NIET als je met van Dael aan komt zetten als optie.

  ONVOORSTELBAAR !!!

  1. clubman

   Vethart, als je zo doorgaat ga je je naam nog eer aandoen…en heel gauw.

   Waar haal jij deze “wijsheden” vandaan? Ken jij Van Dael? Is hij ooit je trainer geweest? Ken je zijn visie? Weet jij hoe hij een team wil laten spelen?

   Doe iedereen in De Koel en vooral je eigen vet hart een lol en koop inderdaad svp geen seizoenskaart meer. Niemand die er wakker van zal liggen.

   1. Ben

    Hou eens op met die onzinnige reacties van jou, stumperd! Heb een wat meer respect voor de mening van een ander. Je hoeft niet hetzelfde te denken, maar zeg wat je vindt! Bijvoorbeeld wat jij vindt van van Dael en probeer je bewering te onderbouwen met feiten. Des te meer feiten, des te meer realist ben je. FORZA VVV!

 13. Meuske

  Welke trainer het ook word gewoon een 1 jarig contact met misschien een optie als het bevalt of doelstelling gehaald. Dat scheelt weer een afkoopsom. Hoop snel op witte rook vanaf de berg. Forza VVV

 14. Goodie

  Zo te zien wil vvv niet alleen ex-spelers in het bestuur en in de staf, maar ook op het veld. VVV wil Khalouta terug halen. Hadden ze niet moeten laten gaan, maar dit soort fouten worden eenmaal overal gemaakt. Khalouta ziet een terugkeer wel zitten, maar naast VVV zijn ook Sparta, Excelsior en Nac geïnteresseerd.

   1. Goodie

    Wat een fouten steeds door de telefoon…. maar inderdaad, denk dwt Valckx ook wel een lijstje heeft met interessante spelers. En dat die trainer maar snel mag volgen.

Leave a Reply