VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen

1Limburg meldt laat vanavond dat VVV-Venlo op het punt staat doelman Jordy Deckers te contracteren. In Venlo wordt de 25-jarige in Almere geboren keeper gezien als opvolger van Niki Mäenpää die zijn contract niet verlengde. Volgens de Limburgse website wordt Deckers volgende week gepresenteerd.

Deckers speelde in zijn profcarriere onder andere voor AZ, Telstar en Ajax. Afgelopen 4 seizoenen was de doelman actief voor Excelsior Rotterdam. Deckers begon dit seizoen als eerste doelman bij Excelsior, maar is inmiddels derde keus achter Gino Coutinho en Alessandro Damen.

Seuntjens
Verder meldt de website dat de komst van Telstar-spits Ralf Seuntjens nog op zich laat wachten. De spits heeft een doorlopend contract dat inhoudt dat VVV een transfersom moet betalen. VVV is niet in staat om de gehele afkoopsom voor de goaltjesdief uit Breda te betalen, maar Seuntjens heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. “We zoeken met Telstar naar een creatieve oplossing. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat we op de goede weg zijn” aldus adviseur voetbalzaken Stan Valckx tegen 1Limburg.

Joppen
Verder wacht VVV op een jawoord van Guus Joppen. De rechtsback heeft een nieuwe aanbieding gekregen. Valckx: “Guus vond het een goed voorstel. We hopen snel antwoord te krijgen.”

Bron: 1Limburg

10 Responses

 1. Louis van Gaal

  Deze jongen moet toch echt wel iets kunnen anders komen Valckx en co. niet bij hem uit. Alles begint met vertrouwen geven en dat heeft hij vorig jaar bij Excelsior nooit gehad. Let’s go for it..

 2. spits

  Zo te zien leest de journalist Peter Leijsten ook deze reacties. Zie het artikel vandaag in de krant!!
  Ik vind het moeilijk te beoordelen wat er precies aan de hand is maat ik hoop dat Hay Berdern wel voldoende kritische mensen om zich heen verzamelt en mei alleen jaknikkers.

  Anders loop dit niet goed af. We hebben talloze voorbeelden van mensen die te weinig tegenspraak krijgen de laatste tijd.

  1. Godfried

   Jij bent 1 van de weinigen die nog een abonnement op de krant heeft.

   Weet totaal de strekking van het artikel niet, maar als DDL het heeft geschreven, dan zal er wel niet veel van kloppen.
   Die geven MVV ook een hoger punt dan VVV dit seizoen. 12 punten minder op de ranglijst, maar blijkbaar wel een beter seizoen gedraaid. Je moet het maar verzinnen. Zelfs Fortuna, de nummer 19 scoort slechts 0,3 punten minder dan VVV.

   Broddelwerk.

  2. Haha zeker leuk dat onze naam in de krant wordt vermeld. Laat zien dat we goed bezig zijn en natuurlijk dat er meestal wel zinnige reacties op staan 🙂 Strekking van het verhaal is een stuk over de bestuurskwestie. Hay Thissen geeft hierbij aan niet enkel ja te willen knikken, hiermee wordt gesuggereerd dat Hai de macht in handen heeft.

   Stukje:
   Op de populaire VVV- fansite ‘Venlonaren’ bekende één supporter deze week het woord ‘synergie’ in het woordenboek te hebben opgezocht. Reden voor deze ontboezeming vormde de omschrijving waarmee VVV-voorzitter Hai Berden en Hay Thissen hun plotselinge breuk becommentarieerden.

 3. Zijn sponsor keeperspoint24 is op Facebook zeker van de zaak. Die schrijven: We verhuizen met hem mee naar Venlo. Jordy Deckers speelt komend seizoen bij Vvv Venlo. Waar hij 2 jaar geleden een groot aandeel had in de promotie naar de eredivisie met Excelsior daar gaat hij dit jaar voor hetzelfde kunstje met Vvv. Jordy speelt het komend seizoen met ons kleurrijke topmodel de elite Cameleon.

Leave a Reply