VVV heeft interesse in doelman Jordy Deckers

Volgens Dagblad de Limburger heeft VVV-Venlo interesse in de diensten van Excelsior-doelman Jordy Deckers. De doelman van de Rotterdamse eredivisionist Excelsior wil vertrekken uit Kralingen en VVV heeft al met hem gesproken.

Deckers begon dit seizoen als eerste doelman bij Excelsior, maar is inmiddels derde keus achter Gino Coutinho en Alessandro Damen.

In Venlo wordt de 25-jarige in Almere geboren keeper gezien als opvolger van Niki Mäenpää. De Finse doelman gaf eerder te kennen zijn aflopende verbintenis niet te willen verlengen.

Randy Wolters
Daar tegenover staat dat Randy Wolters mag vertrekken uit De Koel. Het contract van de linksbuiten loopt nog 1 seizoen door. Maar heeft zelf aan VVV laten weten dat hij wilt vertrekken. VVV heeft Wolters te kennen gegeven mee te zullen werken aan zijn wens.

Bron: Dagblad de Limburger

10 Responses

 1. RuiverCity

  Dit zijn dus de spelers waar we het, gezien de financiële situatie, mee moeten doen komend seizoen.
  Als ze maar 200% willen geven voor onze club. Taak aan de (nieuwe?) trainer om er een ECHT team van te maken.
  Welke speler volgt?

 2. Boris

  Nieuwe trainer vindt ik geen optie. Belangrijker is dat we doorselecteren en spelers binnenhalen die wellicht wat minder zijn , maar wel iedere week alles geven.

 3. Meuske

  Waar wilt Wolters heen, vind hij zichzelf boven het niveau van VVV uitstijgen? Natuurlijk moet de club meewerken want iemand die niet meer gemotiveerd is om te blijven moet gaan. Kunnen we het dan echt niet met Verstappen proberen want zou de 3e keeper van Exelcior nou echt beter zijn? Beter investeren in veldspelers is mijn mening. Forza VVV

 4. Venske

  Beelden van deze keeper zijn aardig, maar aan het begin can het seizoen hebben zijn blunders Exelsior zeker zes punten gekost. Hij is niet voor niets nu de derde man. Ik begrijp het vertrek van Wintjes nog steeds niet. Dat was m.i.
  een perfecte opvolger van Maempa geweest.

 5. YowVVV

  Jordy lijkt me een prima vervanger! 2x speler van het jaar bij excelsior. In het verleden keeper van jong ajax. Ik zou het een prima zet vinden. Hij kan zelfs zich weer wekelijks in de kijker spelen, wel een contract voor 2 a 3 seizoenen of met optie werken. Ik schat hem echt wel hoger in dan Wintjens en met hem heb je mogelijk nog een transferwaarde. Goede keus, waarom moet het echter in de media? Doet me een beetje denken aan die amateurspits, hopelijk is het niet een gevalletje van.. Eens kijken waar het schip gaat eindigen.

Leave a Reply