VVV heeft interesse in Feyenoorder Anass Achahbar

Feyenoord wil Anass Achahbar komend seizoen verhuren. Feyenoord hoop dat de jonge speler zich bij een andere club verder kan ontwikkelen. Van Geel geeft aan dat het belangrijk is dat jongens als Achahbar speelminuten krijgen.

Go Ahead Eagles, Willem II en VVV zouden zich inmiddels gemeld hebben bij Feyenoord om de aanvaller op huurbasis over te nemen.

56 Responses

 1. Lincoln

  Als we eredivisie hadden gespeeld had ik ons meer kans gegeven. Maar denk niet dat Feijenoord het ziet zitten om deze potentiele topper in de JL te laten rijpen als hij ook in de eredivisie kan spelen. Maar het zou mooi zijn als we over zon speler kunnen beschikken in JL in de strijd voor promotie

  1. Frosty

   Ik geef het ook weinig kans maar ik hoop dat het door gaat.
   VVV moet de komende maand grotendeels haar slag slaan anders zit je alweer in de voorbereiding, voor je het weet gaat het circus weer van start.

   1. tulipanes

    Het enige probleem is dat er van alle spelers die vvv heeft, alleen in van Haaren interesse is. Vvv kan dus geen nieuwe aankopen doen als er niet een paar spelers verkocht worden.
    Als we Travis en Uche nog hebben, is een derde spits niet noodzakelijk, idem voor middevelders. Bovendien mogen Jeudgspelers als Quinn en Heesen ook wel een kans krijgen.

 2. Ben

  Die jongen zit misschien nog wel slechter in zijn vel dan van Ricky van Haaren. Als hij naar ons komt is het omdat hij nergens anders terecht kan. Ik stel voor dat ze gaan zoeken naar nog niet ontdekte talenten. FORZA VVV!

  1. Ruben

   Nog niet ontdekte talenten? Die moeten nog geboren worden, of wat?

   Het zou mij eigenlijk niets verbazen mocht deze speler wél zou komen. VVV en Feyenoord hebben namelijk vaker zaken gedaan. En dit soort spelers rijpen vaak beter in de JL. dan in de Eredivisie. Vooral wanneer ze vrij kunnen aanvallen, in tegenstelling tot wanneer ze een seizoen lang (zoals VVV afgelopen jaar) met de kont tegen de eigen 16 staan. Daar wordt niemand beter van!

   1. Donderspeech

    Tuurlijk, Feyenoord wil Achahbar voor een appel en een ei aan VVV verkopen……….

   2. Goodie

    Daarom ben ik ook niet gecharmeerd van huurlingen. Alleen als je vooraf al stelt dat je hem na een goed seizoen kunt kopen voor het bedrag wat was afgesproken, dan vind ik het prima.

 3. Ben

  Ja, jullie hebben gelijk, van huren komt huilen. Of wel de speler speelt als stront, mocht hij goed of zelfs beter worden dan worst hij aan het eind van het seizoen teruggehaald. Huren met optie koop is dan een betere actie. FORZA VVV!

 4. sjengske07

  Transfervrije spelers heeft toch niets te maken met zolang er niemand weggaat halen we niemand. Weer een domme opmerking van Soentjens. Men zal toch moeten zorgen, dat er straks dubbele bezetting is, dus op z’n minst 22 spelers + nog een extra keeper.
  Alleen in het bestuur kunnen we het af met enkele bezetting en die zijn nog niet eens nodig. Na de evaluatie zal men toch moeten inzien, dat verschillende personen gefaald hebben, maar maatregelen blijven tot op heden, zoals gewoonlijk, uit!

 5. RuiverCity

  Inderdaad Sjengske07 die evaluatie en de daarop volgende conclusies blijft wel erg lang uit (tenminste naar de buitenwacht). Dus zullen er wel weer geen koppen gaan rollen…Goh opnieuw beginnen noemen ze dat!

 6. Ruben

  @sjengske07 @RuiverCity Jullie vergeten gemakshalve dat de heren voetballers ook salaris moeten ontvangen? Daarom wordt er gezegd: Er moeten eerst spelers weg, voordat er nieuwe kunnen worden vastgelegd. Ruimte in de salarishuishouding creëren noemt men dat. Transfervrije spelers ontvangen namelijk ook gewoon elke maand salaris!

  Spelers kunnen wel roepen dat ze weg willen, maar dan zal er ook een team uit de eredivisie deze spelers willen onderbrengen.

   1. sultana

    @Ruben:

    Ook toen de begroting hoger was werd er al gefaald met het aantrekken van spelers is al een paar seizoenen zo, vergeten waarom dat Jan van Dijk commentaar had?? Juist ja hem was voor aanvang van het seizoen een eredivisie waardig elftal beloofd wat niet gebeurde, idem dito bij Glen de Boeck. Dus mindere begroting of niet het is al jaren gepruts op de berg omdat het amateurs zijn, ze leren het never nooit niet!

   2. Ruben

    Sultana, dit heb ik ook in een eerdere post gezegd, maar VVV had gewoon een Eredivisiewaardig Elftal.
    Iedereen, ook jij, was razend enthousiast 10 maanden geleden over de spelersgroep.
    Even opsommen hoe het er toen voorstond: Mäenpää, Yoshida, Seip, Vorstermans, Meeuwis, Turk, van Haaren, Otsu, Reimerink, Wildschut, Nwofor, Linssen, Rado, Ammi

    Hiermee zou je nooit mogen degraderen!!
    Dat vervolgens 80% van deze spelers geen ene fuck laat zien het hele seizoen, tja.. Om nu achteraf te roepen dat de verkeerde spelers zijn aangetrokken, is heel, heel erg achteraf lullen!

   3. RuiverCity

    @Ruben.
    Inderdaad, sponsoren/supporters verdwijnen als sneeuw voor de zon en zie het er uit knikkeren van Graeff.

 7. sjengske07

  Sorry, maar Graef heeft het tij ook niet kunnen keren. 33 goals voor in een seizoen.
  Wel wat min dacht ik zo. Verder vallen er volgens Soentjens geen koppen. Vreemd!!!!!

 8. vvvicky

  Als er niemand weg gaat halen we niemand. Volgens mij zijn er al zat spelers weg. Soentjes! Als je er geen kijk op hebt dan ga lekker wat anders doen met Je trainer Ton samen.

  1. RuiverCity

   Er gaan geen koppen rollen???? Nou daar zullen ze nog wel achter komen aan het begin van het seizoen als ze het aantal verkochte seizoenkaarten en sponsorpakketten evalueren! Misschien dat de ogen dan eindelijk open gaan!!!

 9. sjengske07

  Ik dacht , dat we vrijheid van meningsuiting hebben. Niet dus. Het wordt als je iets naar voren brengt meteen de kop in gedrukt. Dus……………….. kan ik maar beter stoppen!

 10. Drikus

  Laat vvv eerst eens beginnen met de juist mensen aan te trekken die echt verstand hebben van voetbal, voordat men weer een visieloos team heeft samen gesteld met spelers die elkaars kwaliteiten op geen enkele manier versterken.
  De afgelopen 2 à 3 jaar is overduidelijk gebleken dat de huidige beleidmakers hier geen kaas van hebben gegeten.
  Ik mag hopen dat deze conclusie ook tijdens de evaluatie naar .boven is gekomen.

  1. Koelie

   Wat denk je zelf? Als bij voorbaat al bepalen dat er geen wijzigingen hoeven plaats te vinden en op economische gronden afscheid nemen van Graef. Als ze tevreden waren over Graef hadden ze bijvoorbeeld ook een andere keuze kunnen maken. Dan maar geen keeperstrainer.
   Ik geef Dusseldorp nog het voordeel van de twijfel. Maar ook #teduur speelt mee he?
   Verschil met Roda Subsidieverein die meteen spelers halen. Bij VVV is geen geld en waarschijnlijk ook geen lijstje.

 11. clubman

  Knap hoor Sjengske…maarre, wat wil je daar nu eigenlijk mee zeggen?
  Ja, je bent waarschijnlijk een oude man…en nu? Verstand van voetbal heb je in al die jaren in ieder geval niet opgedaan. Zegt allemaal niks hoor, al was Jan Klaassens je broer geweest. Gewoon gaan biljarten of zo.

 12. Goodie

  Las op twitter dat VVV bezig is met ex-veendammer Johnatan Opoku (aanvaller). Hij is transfervrij, maar een echte bevestiging wist vvvheadlines niet te meldde.

   1. sultana

    Nou dat is er weer een die een neusje voor doelpunten heeft dus…… Not

    Ben inmiddels niet anders gewend dan dat ze bij vvv altijd maar weer van die 6e rangs spitsen aantrekken.

   2. Ruben

    7 goals en 6 assists in z’n eerste seizoen seizoen als prof. Voor een buitenspeler gewoon heel goed!

 13. VvvVenlo

  Ja zag het ook staan, ze wachten het contact met zijn zaakwaarnemer nog af (als deze hier daadwerkelijk wel serieus op ingaat). We wachten maar af wat hier waar van is… Het wordt anders wel weer eens tijd voor een nieuwe aankoop(aardig stil)!

 14. RuiverCity

  Ik weet nu al wat de reacties van Soentjens en consorten zal zijn. “We hebben lijst met nieuwe spelers klaar maar niemand wil, of wacht tot het laatste moment, dus moeten we in augustus kiezen uit restvijvertje”.
  Dan toon eens DAADkracht en laat eens zien dat je een NETwerk hebt. Ik hoop dat ik het mis heb maar gezien eerdere ervaringen…..

  1. VvvVenlo

   Ja ik heb het idee dat er weer eens iets gaande is waarvan we (nog) niks van weten! Het duurt weeeer te lang allemaal,om maar een voorbeeld te geven je weet donders goed dat je centrale verdedigers (seip,roseler) de deur uit gaan en dat zijn niet de enige;)! Seizoenkaart prijzen zijn ze wel rap mee maar de rest…. Actie aub!

 15. VvvVenlo

  En wat ook weer een typisch Vvv excuus is, ja veel spelers zijn momenteel op vakantie die beslissen pas bij terugkomst een keer enz….Daarom komen andere clubs wel al tot actie! Maar goed hopelijk hebben we het allemaal mis en zijn we te voorbarig en komt het goed. Maar gekeken naar de afgelopen seizoenen hoe het is gegaan…geef de supporters dan eens ongelijk die beginnen te twijfelen nu!

 16. Drikus

  Ik denk dat we bij VVV geen echte toppers hoeven te verwachten. Simpelweg omdat het geld er niet voor is. Is dat erg? Ik vind van niet, op voorwaarde dat er gekeken gaat worden naar kwaliteiten en de samenhang van de verschillende kwaliteiten. Om een voorbeeld te noemen: Zwolle heeft /had geen opvallende namen spelen, net als Cambuur. Toch hadden ze, net als VVV in de Honda tijd, spelers met specifieke kwaliteiten die elkaar aanvullen en versterken. Honda dirigent en vrijetrappen specialist, Calabro afmaker, Amrabat en later Schaken de aangevers. Leemans als ook Toth de stofzuiger en bikkel. Duidelijke rollen en duidelijke kwaliteiten die elkaar alleen maar versterken.
  Ik hoop echt dat VVV nu bezig is met het samenstellen van een dergelijk team, een goede balans vinden. Jonge talentvolle jongens oppikken (koop) en routine wellicht huren. Met name een spelmaker zal belangrijk worden. Die heeft VVV na honda niet echt meer gehad en zal tegen de minder clubs van levensbelang zijn.
  Maar goed, das allemaal leuk en aardig, maar er is 1 persoon waarmee alles valt of staat. Dat is de trainer en de taktiek die gekozen gaat worden.
  Ik ben van mening dat VVV in het begin van de nieuwe competitie moet profiteren van de verzakte status die het momenteel heeft. (achteruit laf voetbal) in plaats daarvan meteen VOL overtuiging aanvallend voetbal gaan spelen. De tegenstanders verrassen!! Ik betwijfel echter of ene meneer Lokhoff de ballen heeft om dat te doen. En hij is in mijn ogen de sleutel naar eventueel succes…. of niet….

  Daarnaast hoop ik niet dat VVV haar eigen toekomst op het spel gaat zetten door de talenten alleen maar te huren om zo de topclubs (waar deze talenten nog net niet goed genoeg voor zijn) te helpen. En de oudere jongens te kopen (Meeuwis en Pauwen zijn schoolvoorbeelden van kapitaal vernietiging) Gevolg is; geen transfer waarde creeeren om er zelf beter van te worden.

  Het wordt tijd om weer naar het oude beleid terug te keren; overgangsclub voor talenten worden. Tijd om weer te herstellen waar Berden mee is begonnen, in door is geslagen, en volledig heeft afgebroken.
  Tijd om weloverwogen en goede beslissingen te maken.
  Wat is echter jammer vindt is dat VVV niet vooruit heeft durven kijken. Wij als supporters wisten al een tijdje dat het eraan zat te komen; Degradatie! Een voorbereiding op een dergelijk senario, weten wie er weg gaan en wat dat voor de financieen zou betekenen om vervolgens al te kijken welke spelers er gehaald moeten worden, is er denk ik in mindere mate. Anders hadden we al 1 of 2 jongens mogen verwelkomen. Reden; “We hebben er alle vertrouwen in dat we komend jaar gewoon weer in de eredivisie spelen.” aldus de technische staf.
  Jammer aangezien er 2 mogelijkheden zijn: erin blijven of degraderen. Dat zijn 2 plannen eigenlijk al klaar hadden moeten liggen….. Nu ben ik bang dat we zoals eerder al gezegd, eerst plannen dan vakanties afwachten, 3e keuze zijn en met een incompleet team de voorbereiding starten.
  Ik hoop van harte dat ik het mis heb en VVV wel een volledig uitgewerkt plan heeft klaarliggen en we snel in ieder geval 6 of 7 nieuwe namen mogen verwelkomen….We zullen het allemaal gaan zien de komende dagen/weken….

  Positief: het verlagen van de SCC prijzen. Was dit niet gebeurd dan had ik zeker niet verlengd.

 17. Goodie

  Nederlandse clubs zijn geïnteresseerd in Jonathan Opoku. Onder andere VVV en Ado. VVV headlines moet de zaakwaarnemer gebeld hebben waar hij reageerde: ”Het enige wat ik kan zeggen is dat Opoku is voorgesteld aan VVV”

  Wordt dit de eerste nieuwe aanvaller?

 18. RuiverCity

  Vlemmings heeft ook op Cyprus gewerkt. Was dat niet met E. Linssen?
  Hebben we daar ook weer een link. Maar afgelopen jaar natuurlijk niet zo bijster goed gepresteerd met Excelsior. Maar goed…welke andere trainer zou er wel willen komen?

 19. VvvVenlo

  Jan van Dijk zou met alle plezier terug willen komen naar Vvv! Maarja zoiets moet van 2 kanten komen en zo lang het geen exit Lokhoff is zijn deze namen allemaal niet van toepassing!

 20. clubman

  @RuiverCity

  Vlemmings heeft gewerkt op Cyprus met Edwin Linssen dus dat is een “link”…
  Vlemmings heeft ook het afgelopen seizoen op een veld gestaan en tegen een bal getrapt…is dat ook een “link” dan?

  Wishfull thinking voor een trainer die werkelijk helemaal niets gepresteerd heeft bij Excelsior. Als het je alleen maar gaat om een naam als vervanger voor Lokhoff dan kunnen we dus net zo goed Bassie en Adriaan eens polsen…
  Edwin Linssen heeft nog een paar videobanden liggen van dit illustere duo dus daar hebben we ook weer een link…

Leave a Reply